Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Teclis1993
tag
Elbandi33 kérnék egy pirosat korrekt várásló.
-
topaz45
tag
Piros pontot érdemel Code: 47 fórumtárs egy régebbi üzletünkért, amely során egy SAL hangfalpárt vettem Tőle. Pontos, segítőkész, lelkiismeretes üzletfél, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
Elbandi33
csendes tag
Piros pont Teclis1993 fórumozónak a VGA-ért.
-
topaz45
tag
PIROS pontot érdemel egy régebbi bizniszért kicsit megkésve Tokarcsik fórumtárs ezért az erősítőért. Segítőkész, megbízható, pontos, házhoz szállította az árut. Köszönöm!
-
hoho34
tag
Kérnék pirosat gascili kollégának ezért az adás-vételért. Gyors pontos megbízható.
-
topaz45
tag
Nagy PIROS pontot küldök peto_istvan kollégának ezekért a hangfalakért. Gyors, pontos, segítőkész üzletfél, ráadásul a helyembe hozta az árut, amit külön köszönök! Csak ajánlani tudom!
-
papamaci199
csendes tag
Szeretnék 1 pirospontot kérni [link] eladónak. Minden rendben volt.
-
HpocoH
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék kérni kzaabox kollégának, aki egy Gigabyte P35 alaplapot vett tőlem. Pontos, korrekt vevő, csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
N_A_S
veterán
válasz
Daszkalosz19 #35083 üzenetére
Daszkalosz19 kollégának is jár a piros! Korrekt, rugalmas vevőnek bizonyult
Üzlet tárgya: Obsidian 800D
-
Daszkalosz19
aktív tag
Kérnék egy nagy piros pontot N_A_S kolegának,Ezért a szép házikóért.
Gyors,megbízható csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm -
nofx333
csendes tag
justflash kollégának kérnék 1 pirosat ! Maximálisan korrekt eladó !
-
Pecc
őstag
válasz
DIESELPOWER #35079 üzenetére
-
Rocky90
csendes tag
Pirosat kérnék Garyka tagnak! Nagyon jó fej volt és segítőkész. Mindenkinek ajánlom. Ezt a PS2 tartozékot vettem tőle.
-
gaz87
csendes tag
Nah még 1x Egy piros pontot kérek dreamlake eladónak!Ezt vettem tőle:PS2 Fat ezüst!Mindenkinek ajánlani tudom!
-
yetee
tag
Kérnék egy piros pontot lujó55 kollégának. Aki vásárolt tőlem egy processort. Minden úgy történt ahogy meg lett beszélve! Csak ajánlani tudom mindenkinek, remek üzlettárs!
Üdv-
-
donaldk
csendes tag
Kérnék egy nagy piros pontot Maxtreme kollégának
ezért a SB X-FI hangkártyáért -
kraftwerkfan
tag
Szeretnék piros pontot kérni EZÉRT A CUCCÉRT NUMAN-nak.
-
davidsito
aktív tag
Szeretnék kérni egy pirosat Orwellke kollégának a hihetetlenül korrekt üzletért!
-
justflash
aktív tag
a1rl1ne kollégának is kérnék egy pirosat ezért az üzletért , maximálisan korrekt kolléga
-
justflash
aktív tag
nofx333 kollégának kérnék egy nagy pirosat ezért az üzletért, maximálisan korrekt és jófej kolléga
-
ZeN973
tag
Kérnék egy nagy piros pontot Tidus kollégának !Moduláris kábeleket vettem tőle! Sajnos linket már nem tudok írni mert nincs fenn a hirdetés! Korrekt megbízható üzlettárs!
-
ZeN973
tag
.
-
WesTM
őstag
Nagy piros pont gigabyte92, a gyors és korrekt üzletért.
-
Creep
tag
Kérnék egy pirosat dodopek-nek ezért az üzletért [link]
-
allein
addikt
orichalcos társunknak kérek szépen egy piros pontot ezért a monitorért
-
fere0829
csendes tag
Egy nagy piros Sziszifeca kollégának, ezért az üzletért. Megbízható fórumozó, ajánlom mindenkinek.
-
Robbantos
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat noby kollégának a hihetetlenül korrekt üzletért!
-
lipispan
csendes tag
Szeretnék kérni vhunor-nak egy piros pontot ezért az üzletért!
-
lipispan
csendes tag
Szeretnék kérni [normen82-nek] egy piros pontot [ezért] az üzletért!
-
igorguzmov
tag
Piros pont Xman-nak a korrekt eladásért
-
teratti
senior tag
Kérnék egy pirosat 04ahgy kollégának mert nyélbe ütöttük ezt az üzletet. 100km-t letekert bringával érte megérdemli, hogy jó kártyát kapjon!
Szimpatikus, korrekt fórumtárs csak ajánlani tudom!
-
Prof
addikt
Kérnék egy piros pontot Szente-nek a Maxtor 120GB HDD-m megvételéért
-
zombei
aktív tag
[NeoNeander]-nek egy fekete pontot adnék.
[Ezt] az E-book olvasót szándékoztam megvenni tőle meg is egyeztünk az árában (ez 14 ezer forint lett volna) időpontot is megbeszéltünk másnapra , ezután két órával bejelenti ,hogy ő mégsem adja el ennyiért. -
hossszú
őstag
zsolesz010 kap egy nagy pirospontot, komplett gépet vettem tőle, rendkívül segítőkész csak ajánlani tudom.
-
vinakos
csendes tag
^Clown-nak jár egy pirospont, ezért az üzletért Skate fólia. 2db-ot vásároltam, és minden nagyon simán ment. Korrekt, megbízható eladó!
-
Client
tag
85EasyRider-nek jár a piros, egy XBOX kontrollert vettem tőle.
-
vasii
senior tag
Küldenék egy pirosat i are robot -nak a kiváló rágcsálóért !
Gyors, nagyon korrekt! -
Geller72
veterán
Szeretnék küldeni legalább egy piros pontod bundata kollégának ezért a bizniszért. Közben vettem tőle egy motort is..
. Az is ok. Házhoz is szállította, ami nem kis dolog, tekintve, hogy a köztünk lévő távolság 3 számjegyű kilométerben.
. Ezúton is köszi neki.
. Korrekt, pontos, megbízható ember.
Üdv:
Geller(A topic karbantartói is megérdemelnének néhány pirosat, vagy ha az nem lehet, akkor valami jófajta sörikét..
Köszönet nekik is
.)
-
zorzy4
addikt
Piros pont jár [link] mgergo76nak a korrekt gyors vásárlásért.
-
kendeee
aktív tag
Egy pirosat szeretnék kérni csicsus kollégának vga hibás laptop hirdetésének gyors és korrekt üzlet lebonyolítása miatt. Meg persze azért is, mert a hirdetés 100%-ban tükrözte a valóságot.
-
Zsorzs1981
csendes tag
Pirosat kérnék [orichalcos]-nak, ezt vette tőlem.
-
ismét egy pirosat tittooonak a Borderlandsér
-
Minko83
csendes tag
wesaaa kollégának piros pont jár, mert korrekt üzletet kötöttünk. Egy Sapphire 4870 512 MB-os videókártyát vettem tőle, jó áron. Minden rendben ment, megbízható üzletember
Íme a hirdetése: VGA-kártya -
miles.co
csendes tag
Lasy: piros pont, mert megoldotta a telefonos problémámat, és persze szimplán jóindulatból.
UP! neki! -
04ahgy
nagyúr
Nagy piros pont teratti fórumtársnak.
Egy ASUS HD5870-es referenciakarit vettem Tőle, amely kifogástalan állapotban volt és van is, látható, hogy vigyázó kezek közt volt végig. Személyes találkozóval jött létre a biznisz, melynek részletei kalandosak.
Csak ajánlani tudom az úriembert!
HGyu
-
gaben1117
senior tag
Szeretnék pirosat kérni WeBDeeMo fórumtársnak, ezért az üzletünkért. Korrekt, ajánlom mindenkinek.
-
Tom Hardy23
csendes tag
ár a PIROS pont sixer66-nak egy telefonos bizniszért! Korrekt és megbízható partner : )
-
oriic
HÁZIGAZDA
Piros pont Zsorzs1981 Úrnak, bizniszeltünk.
-
Catch-ke
csendes tag
Piros pontot kérnék az alábbi üzletért: Samsung 470 series 64GB bmarkonak, megbízható, korrekt vevő.Köszönöm.
Aktív témák
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Villanyszerelés
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest