Hirdetés
Aktív témák
-
crus90
tag
Üdv.
Szeretnék adni piros pontot saskakas18 kolléga részére ezért a Nokia 5230 telefonért.!!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
crus90
tag
Üdv szeretnék adni egy piros pontot politomi kolléga részéreezért a házikóért.!!
Nagyon megbízható sok sikert a további jó termékei eladásához.!!Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
crus90
tag
Üdv kérnék egy nagy piros pontot tutibaro kollégának ezért a vásárlásáért.. Remélem sok piros pontot fog még kapni.!
-
crus90
tag
Üdvözlök mindenkit !
Szeretnék piros pontot kérni pigatt fórum társnak ezekért a ram-ért.! Csak mindenkinek ajánlom.!!! Remélem lesz még részem vele üzletelni.!!
-
crus90
tag
Sziasztok !
Szeretnék piros pontot kérni hybrid26 fórumtársnak ezért a termékéért.. Csak ajánlanám mindenkinek, a megbeszéltek alapján ment minden. ++
-
crus90
tag
Sziasztok !
Szeretnék egy piros pontot adni robick5 fórum társnak, mert nagyon gyorsan és (korrekt árban) megjavította a laptop vga-t.!.. Csak ajánlom mindenkinek 1000%-osan megbízható és kapcsolat tartó.!! Forduljatok hozzá nyugodtan biztos segít.!
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek.!!
Szeretnék egy piros pontot kérni heaven kollégának, ezért az (M660NBAT-6)-t aksiért.!!
Remélem lesz még közös üzletünk.!Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek.!
Szeretnék piros pontot adni galardo20 kolléga részére, rettentő segítőkészségéért, mert ebben a hirdetésben kerestem egy Apple Iphone 3g-t, és ő kedvező áron a megbeszéltek szerint adott és küldte nekem.!!Csak ajánlom mindenkinek én szívesen vásárolok tőle legközelebb is.!
+++ Piros pont.!! +++Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
crus90
tag
Sziasztok szeretnék kérni egy Piros Pontot cracky86 fórumtársnak ezért a Cpu vásárlása miatt.!
Személyesen jött össze a csere. Remélem még sikerül üzletelnünk egymással.!!
-
crus90
tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni ismét egy piros pontot kérni cracky86 kollégának mert kompatibilitás miatt adott nekem 1 kisebb cpu-t. Ismét nem csalódtam benne csak ajánlom mindenkinek.!!
-
crus90
tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy piros kérni petrelli86 kollégának, mert sikerült cserélni vele ezt a félkonfigot egy AMD félkonfigra.
Nagyon korrekt felhasználó, és remélem bizalommal fordultok továbbra is hozzá.! Én +próbálok még vele üzletelni.[ Szerkesztve ]
-
crus90
tag
Sziasztok szeretnék piros pontot adni dinoka1 kollégának, mert kerestem DDR3-as ramot.! Sikerült nagyon korrekt és jó árban vennem tőle ( 2*4 gb a-data xpg gaming 1600mhz hűtőordás kit )-et. Nagyon megbízható és rendes eladó.! Nyugodtan forduljatok hozzá.!
"Bocsánat de nem jó helyre írtam, kérem az adminokat az előzőt töröljék. Köszönöm. "
-
crus90
tag
Üdv 1 piros pontot szeretnék adni ismét dinoka1 fórumtársnak ezért az alaplapért komolyabb alaplapot adott.!
Ismét minden rendben ment csak ajánlom mindenkinek.!Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
crus90
tag
Piros pontot kérek petrelli86 kolléga részére üzletünk miatt.
-
crus90
tag
Üdv kérnék egy piros pontot xpod1 kolléga részére 1 nagyszerű Sony Ericsson Xperia X8-ért.!
Én 100%-ban +++ pozitívnak+++ véltem remélem lesz még közös üzletünk.!Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek.!
Szeretnék kérni mind a 3 felhasználónak 1-1 piros pontot.! Pontosan miért is?!?!!
Ezeket a ramokért, el adtam csigi fórumtársnak. Továbbá vigneau és henker2 kolléga segíttetek eljuttatni a csomagot.!
Ezért szeret az ember ide járni, mert nincs olyan amit nem lehetne megoldani ilyen segítőkész emberekkel. Örömmel szeret feljönni ide az ember.!Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
crus90
tag
Sziasztok kérnék egy nagy piros pontot einstein kolléga részére, ezért Noctua Nh-U12P hűtés-t vásároltam tőle . gyors , és meg bízható !! Remélem lesz még vele szerencsém üzletelni.!
[ Szerkesztve ]
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek.!
Szeretnék adni egy piros pontot johnnybe kolléga részére, mert ezeket a ramokat vette tőlem.!! Nagyon korrekt és gyors megbeszélés volt még az első nap küldte az utalásról a bizonylatot, de sajnos a hétvége bele eset és épp ez miatt (elküldtem neki elsőbbségivel, ami nem volt az alku tárgya).! És ő ennek nagyon örült.! Remélem nagyon nagy örömet okoztam a ram-al, és a gyorsaságommal.!
-
crus90
tag
Sziasztok szeretnék piros pontot kérni calf kolléga részére mert ezt a hűtést vette meg tőlem.!
Megbízható és pontos kolléga.!
-
crus90
tag
Szeretnék kérni 1 pirosat petrelli86 fórumtársnak is mert kerestem ssd-t és ő adott el nekem egy ocz petrol 64gb ssd-t.!
-
crus90
tag
Piros pontot kérnék hybrid26 fórumtársnak mert kerestem laptopot.! Dell Optilex-ért adott egy Hp Compaq_6720s laptopot.! Megbízható, és leírásnak megfelelt teljesen a termék.!
-
crus90
tag
Sziasztok kérnék egy piros pontot waporka kolléga részére mert vettem tőle egy HAF922-es házikót.!
[ Szerkesztve ]
-
crus90
tag
Sziasztok kérnék piros pontot gagakriszti kolléga részére, mert vett tőlem 1 Thermaltake Dokker Blacx, házikót. Minden rendben zajlott és kimondottan kapcsolat tartó volt.! Mindenkinek csak ajánlom.!
-
crus90
tag
válasz crus90 #46245 üzenetére
Küldenék pirosat tothgera30 kolléga részére mert vettem tőle egy *Alpenföhn K2* hűtést.!
-
crus90
tag
Küldenék egy pirosat pizzu fórumtársnak, ezért a kerékpárért, cserélt velem egy nagyon jó és remek laptopot.! Teljesen korrekt és kapcsolat tartó volt végig az üzlet le bonyolításáig.
Személyesen ment a csere, így mindenki látta a másik termékét hogy se ő, sem pedig én nem csalódtunk a egymás termékeiben!
-
crus90
tag
Sziasztok szeretnék piros pontot kérni Madn!ght kolléga részére mert vett tőlem 16gb corsair ramot, és nagyon megértő volt mert igért napon sajnos közbe jött a munka és ez miatt nem tudtam neki fel adni.!
Csak ajánlom mindenkinek, kaptam vissza jelzést is tökéletesen szuperálnak a ramok nála is.
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek.!
Szeretnék piros pontot kérni attamero81 kolléga részére.! Mert vett tőlem egy Noctua NH-U12P hűtést..
Személyesen ment az adás-vétel, segítettem neki felszerelni és megbizonyosodott hogy megfelel az alaplap és a ram miatt.!(magas ram miatt) csak ajánlani tudom mindenkinek.!!Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
crus90
tag
Sziasztok.!
Utólag is szeretnék piros pöttyöt adni merlinclub fórumtársnak.
Sikerült rendelnem tőlük 2x4gb HyperX Genesis ramot , és 2db ventilátort.!
Nagyon korrekt és segítőkész volt mindvégig.!Különösen ki emelném hogy megrendeltem interneten és már másnap a kezembe adta a futár.! Amit jelezni szeretnék nem 10-20km van köztünk.!
-
crus90
tag
Kérnék vissza egy pirosat tornadóó fórumtársnak az alábbi vízhűtést vette meg tőlem.! Gyors és megbízható vevő!
Ajánlani tudom csak.!Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek!
Kérnék 1 nagy piros pontot, blackvinyl kolléga részére, sikeresen garanciáztatta a 2.5" laptop hdd-m. Minden olyan gyorsan ment hogy szinte észre sem vettem hogy már vissza is ért.Gyors, megbízható, és ami a legfontosabb minden földi ÁR.!!
[ Szerkesztve ]
-
crus90
tag
Sziasztok.
Szeretnék piros pontot kérni robick5 kolléga részére, mert egy MXM-es VGA javításában segített nekem.
Mindenkinek ajánlom a munkája teljesen megbízható, gyors és baráti az ár is.Köszönöm még 1x robick5-nek.!
ÜDv Tibor
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek !
Szeretnék piros pontot kérni jotanka kolléga részére, mert vettem tőle 2db KINGSTON pendrive-ot.
Minden rendben ment és gyorsan.!ÜDv Tibor
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest