Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Pantal
senior tag
Sziasztok.
Egy piros pontot szeretnék kérni Helló Kitty kollégának, egy Samsung Galaxy S2 volt az üzlet tárgya. Pontos, megbízható. Ajánlani tudom.
-
BearGOD
tag
Sziasztok!
laceeeboy-nak egy pirosat a tökéletes alaplapért és a korrekt ügyintézésért ebben!Ezúton kérnék egyet andras87-nek is a processzorért! Abszolút korrekt, segítőkész, a terméket kipróbálhattuk nála és garit is vállalt rá, amire semmi szükség nem volt.
Tökéletes termék, tökéletes áron, tökéletes ügyintézéssel mindkét kollégánál!
üdv: BearGOD
-
viktor82
őstag
Egy Pirospontot kérnék Narwen fórumtársnak a sikeres üzletért pontos és megbizható csak ajánlani tudom! Az üzlet tárgya G-skill 2x2gb
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Vesztor87 kollégának kérnék egy kövér pirosat bevésni. Eme Joystick-ot hoztam el tőle ingyen. Gyors, türelmes üzletfél volt.. de persze már az "ár" miatt is megérdemelné.
-
Delta-Laca
aktív tag
Kérek egy piros pöttyöt Sareth-nek ezért az üzletért. Korrekt, maximalista (a csomagolással is
), mindenkinek csak ajánlani tudom
-
tibi965
újonc
Egy NAGY piros pontot kérek JoceeHunt részére. Gyors, pontos és megbízható eladó. Ahogy becsomagolta a ramokat az pedig osztályon felüli.
-
role_of_72
tag
Háznyi pirospontot kéretik bevésni macskajancsi kollégának a zsír állapotú Pentax K10D-ért.
Korrekt, türelmes, segítőkész!
Még több ilyen eladót! -
Sareth
senior tag
Kérnék egy piros pontot Delta-Laca kollégának. Ezt a 2x512 MB DDR1 KINGSTON ramot vette meg tőlem. Előre utalt és nagyon korrekt vevő volt így mindenkinek csak ajánlani tudom őt! Remélem fogunk még üzletelni!
-
maddionmax
senior tag
válasz
maddionmax #36685 üzenetére
-
cyber75
tag
Egy hatalmas piros pontot kérnék bevésni SeniorTilla eladónak.
Most vásároltam tőle jó áron egy tökéletes dv6-6102sa-t.
-
Ligend
tag
etejedu megérdemli a piros pontot ezért az üzletért.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Piros pont jár zjszecsi kollégának ennek gépnek a meg vásárlásáért.
-
nappa
tag
boxos1 kollégának szeretnék kérni egy pirosat, ezt vette tőlem és minden rendben volt
-
Fera7
csendes tag
Hatalmas piros InHell-nek a tökéletes telefonért és a gyors üzletért!
-
edit25
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirospontot lsgtvik felhasználónak, Ezt vettem meg tőle. Korrekt üzlet volt.
-
microbi
csendes tag
válasz
dupipapa #14492 üzenetére
szeretnék piros pontot kérnidupipapának az üzletért: samsung tft monitor.
-
szokodi72
újonc
Pirosat kérek dortmund9 nek, az AMD Phenom X3 8650 vételéért.
Korrekt, gyors vásárló. Köszönöm. -
Ricsi0929
csendes tag
szeretnék egy pirosat podor313-nak ezért az ütlezért [link] nagyon upp
-
Ultram3jor
senior tag
Razermazer kollégának kérnék egy piros pontot, ezt a vga karit vettem tőle, minden korrekten zajlott.
-
törölt tag
Kérnék egy pirost coxagiz-nak, ezt a hűtést vettem tőle.
Köszönöm! -
PonPon
senior tag
Kérnék egy pirosat master90-nek.
TL-ANT2406A -> ezt vette tőlem, megbízható korrekt vevő! -
lori80
tag
Es,viszont is szeretnek kerni egy pirost George0424 kolleganak,ezert az uzletert
Szavahiheto,megbizhato,szimpatikus ember
-
boxos1
csendes tag
hatter tagnak szeretnék kérni egy pirosat a gyors korrekt üzletért vga vásárlás
-
boxos1
csendes tag
nappakollégának szeretnék kérni egy pirosat ezért az üzletért
-
trecom
tag
XP NINJA-nak szeretnék kérni egy piros pontot ezért az üzletért http://hardverapro.hu/apro/noctua_7990-ert_igen_mert_surgos_nh-u12f/hsz_1-50.html korrekt tagja a közösségnek.
-
Killer01
őstag
fematthew89 fórumtársnak szeretnék piros pöttyöt kérni ezért az üzletért, korrekt és barátságos ügyfél, ajánlom mindenkinek.
-
profisher.
tag
Nagy-nagy pirospont szirszevenap kollégának egy Intel DualCore E5200-ért!
Minden rendben ment, nagyon korrekt üzlet partner, és kedves is.
-
Bloodrayne2
tag
Üdv.!
roccat kollégának szeretnék kérni 2DB PIROSAT, a 2x2GB Kingston HyperX ramért,azért kérnék neki kettő pirosat,mert nagyon korrekt áron adta a ramokat és minden problémáról tájékoztatott és megoldotta,időben feladta a ramokat, még,ha nehézkes is volt,mert dolgoznia kellett!!
RESPECT!
. Nagyon KORREKT és MEGBÍZHATÓ,AJÁNLOM mindenkinek.!
-
kis.miklos kollégának egy pírosat kérek a remek kapcsolattartás , gyors ügyintézés és remek termék winyó csomagolás / küldésért , megérdemli ! Gyors és megbízható , Utánvéttel küldte ! (megbízott bennem ezt köszönöm !)
-
molnarpeter
nagyúr
Pirosat kérek KingKress79 fórumtársnak, egy bontatlan Forza 4-et vett tőlem.
mp
-
kis.miklos
csendes tag
johnny1101 egy pirospontot érdemel, megvette a konfigomat. Korrekt, minden úgy zajlott ahogy megbeszéltük. Ajánlani tudom mindenkinek!
-
Szdn89
csendes tag
Kérnék egy pirosat EtrIuSSS-nak 2 db xbox játék sikeres elüzleteléséért.
-
Gigi01
őstag
Hatalmas pirosat danih-nak,a TDU2-ért!
-
bolygo85
tag
Kérnék egy pirosat GAI tagnak ezért az üzletért MSI GTX 480 Twin Frozer IIelőre utaltam és minden gond nélkül kaptam cserébe egy kiváló vga-t
-
béke
aktív tag
PP-t kérnék creation kollégának Ezért az üzletért remek üzlet ember. Ha van időtök Nézzetek be IDE szuper oldal csak fel kell turbózni egy kis cuccal még. köszi
-
DrKable
csendes tag
Szeretnék piripontot küldeni Soldierboy felhasználónak ezért Gamer PC korrekt megbízható gyorsan válaszol csak jót tudok róla mondani!
-
AKG
tag
Nagy pirosat kérnék merlinmester kollégának ezért az üzletért.
Hibátlan kommunikáció,gyors,korrekt üzlet! -
törölt tag
picigeri89 kollégának kérek egy nagy piros pontot ezért, megbízható és korrekt!
-
intercooler
őstag
válasz
patrik1993 #36610 üzenetére
Nagy pirosat kérnék patrik1993-nak, úgyan ezért az üzletért
-
laca5555
csendes tag
Kérnék egy pirosat Plexicushio kolegának , ezen üzlet korrekt lebonyolításáért.....és külön köszönet a bizalomért
-
Mormota9
csendes tag
Pirospontot szertnék kérni m byson fórumtársnak a korrekt üzetért. (a hirdetést sajnos már nem találtam)
-
patrik1993
csendes tag
Üdv
Szeretnék kérni egy piros pontot intercooler számára a billentyűzetért
-
házimozis
tag
Üdv Emberek!
saggat fórumtárstól vásároltam CPUt. Korrekt rugalmas üzletfél, ajánlom mindenkinek.
-
Recon666
Közösségépítő
slimshady számára szeretnék egy piros pontot ezért az üzletért. Korrekt, megbízható üzlettárs csak ajánlani tudom!
-
k.mamut
csendes tag
Kérnék egy piros pontot: balazs_d0938 -nak. Megbízható partner, és ajánlom mindenkinek.
Köszönöm a videókártyát!
-
tornadóó
tag
Kérnék egy NAGY pirosat microbinak ezért az üzletért! korrekt,megbízható! csak ajánlani tudom!
-
WOLFPUNTO
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot =HG= nevű eladónak ezért a processzorért.
Köszönöm a gyors és számomra kedvező megoldást.Csak ajánlani tudom, megbízható partner.
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest