- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
Nagy pirospont [eladodslite] -nak [ezért] az üzletért.
-
Kowi84
aktív tag
Pirosat Petike6 fórumtársnak! Korrekt partner, forduljatok hozzá bizalommal.
Ezért az üzletért.
http://hardverapro.hu/apro/logitech_hd_webcam_c615_uj_bontatlan/hsz_1-50.html
-
tpower
tag
nagy pirosat kérek George0424 kollegának akivel korrekt üzletet kötöttem.
ajánlom mindenkinek
-
bb.bocs
őstag
piros pontot kérnék ezért a hirdetésértTomio32nevű felhasználónak. korrekt gyors, és jó árut árul.
kérnék még 1 pirospontot oroszlanbpfelhasználónak. ö ma vett tőlem egy tp link usb adaptert ( sajnos nem tudom linkelni, mert már érvénytelenítettem a hirdetést ) korrekt vásárló, és igen jófej ( kaptam ajándékot hogy házhoz mentem, és engedtem 100ft ot hogy ne szórakozzunk ott ezen
)
-
dojalec122
csendes tag
deathrow23 kolegának egy pirosat szeretnék kérni, pontos, megbízható vevő. Erről a termékről van szó.
-
Tomkó
csendes tag
jár a piros pont perszemi kollegának a gyors korrekt megbízható üzletért. hibátlan a tőle vett 2.1 hangfal
-
zsolti1902
aktív tag
Kérnék egy pirosat [pregardtzs] tagnak a Fujitsu billentyűzet váráslásért.
Korrekt, megbízható vevőnek bizonyult! -
George0424
csendes tag
Szia!
Kérnék egy piros pontot tpower forumtársnak ezért a tartályért! Nagyon korrekt eladó, a cuccnak minden apró hibáját felfedte, sőt lefényképezte!
Mindenkinek ajánlhatom!Üdv:
-
zrubi
senior tag
Piros pont Dagidög számára, öröm volt vele üzletelni
-
mizo35
csendes tag
Szeretnék piros pontot adni http://prohardver.hu/tag/lightlife.html -nek amiért korrekt üzletet tudtunk kötni az általam kínált [link] termékre.
-
sznrbt
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni cr33p-nek ezért az üzletért!
Illetve CaL!BeR-nek ezért az üzletért!
Normálisan zajlott mindkét üzlet, korrekt vevők!
-
msr
csendes tag
thomas007 piros põtty gyors, korrekt
-
Bger8
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot vateraarus-nak a korrekt üzletért.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon segítőkésznek bizonyult bármely kérdésben még az üzlet után is. -
Black Phone
senior tag
Piros pöttyöt kérek szépen zalan099 kollégának a gyors üzlet lebonyolításért, köszi szépen!
Üzlet: Samsung Galaxy Y kijelzővédő fólia. -
Csab0
csendes tag
size83 fórumtársnak küldenék egy pirosat egy videokártya cseréért. Korrekt, pontos
-
marked one94
őstag
Kérnék egy piros pontot daff kollégának a sikeres elcseréltük a merevlemezt íróra.
-
kennystyle
aktív tag
válasz
Mercutio_ #36932 üzenetére
[Mercutio_] szintén korrekt eladó, minden rendben volt a vásárolt proci+lappal
-
mmat3
tag
Piros jár waithEard-nak ezért az üzletért .Nagyon korrekt, segítőkész , mindenkinek ajánlom.
-
zsolti1902
aktív tag
A piros pont jár adg tagnak a Thermaltake TT-1225A ventilátorért.
Korrekt, megbízható vásárló. -
adg
csendes tag
Egy Thermaltake ventiért jár a piros pötty zsolti1902-nek.
Gyors és megbízható tag. -
Size83
csendes tag
Egy piros pontot kérnék szépen csab0 fórumtársunknak A VGA csere miatt. (Linkelni sajnos nem tudom, mert miután néhány napja megbeszéltük a cserét, zárta a hirdetést.)
Bár az üzlet sajnos nem zajlott zökkenőmentesen.: A vga hűtés egyik csavarja bele volt törve a bordán lévő foglalatba, így a kártya 8 mp furmark után 120 fokos lett. De! Felhívtam rögtön a kollégát és azonnal felajánlott egy nem referencia hűtést. Még aznap postára is tette.
Rugalmas, NAGYON segítőkész üzlettárs. -
speed3456
aktív tag
Szeretnék egy pirosat kérni Ane kollégának ezért az üzletért! Korrekt vevő, előre utalással történt a vásárlás minden a megbeszéltek szerint ment, csak ajánlani tudom!
-
yolan
őstag
garetrambo-nak jár a piros. Ezt a procit vette meg. Korrekt, a megbeszélt időben és helyen találkoztunk.
-
qcora
csendes tag
Megy a piros piros tuctuc kollégának, aki jelentkezett a hirdetesemre és ugyan a vétel helyett csere lett. De ez az én laposom hibája volt mert nem akart semmilyen kombinációban két modult kezelni...
..és közben majdnem vettem tőle egy procit is, de nem ismert föl sajna azt sem a masina. Viszont közbe felhívta a figyelmem arra h jár nekem egy új vinyó, ilyen visszahívásos para miatt.
Uh az átlagosnál sokkal sokkal segítőkészebb, mindenkinek csak ajánlom az üzletet vele! -
Joci93
senior tag
Piros pontot kérek [danih] - nak, a [Battlefield 3-as] üzletért.
-
dropopi
aktív tag
Piros pont kéretik bevésni
molnarpeter fórumtársunknak, ő vett meg egy Evo 3d-t tőlem. -
Üdv
Egy nagy piros pontot kérnék 14adam PH társnak ezért az üzletért -
tka
tag
Kavinton75 nagy nagy piros pontot érdemel.Egy Musashi hűtőt vásároltam tőle.Nagyon korrekt ajánlom mindenkinek.
-
Bayard
csendes tag
laceeeboy piros ezért: http://hardverapro.hu/apro/dell_pp41l_surgosen_elado/hsz_1-200.html
-
arzz
tag
Jár egy plusz minolta5 kollégának a gyors ügyintézésért, és korrektségért.
Az üzlet tárgya az Ericsson T28s típusú telefonom volt !
-
Thrawnad
senior tag
Csak egy kérdés: Be lehetne vezetni a zöld pontot? Tudjátok nem fekete, de nem piros.
Nevet még nem írnék de mikor az eladóval kiderítteti hogy menne-e az alaplapjában meg 33 x értetlenkedik, végül benyögi hogy a FÉL árnál is kevesebbet ad érte. Na akkor gondoltam ki a zöld pontot. De lehet mondjuk kék is. Vagy lila.
Thrawnad -
Thrawnad
senior tag
Morix részére pirospont!
Ezeket vette meg.
Nem alkudozott hívott jött fizetettt.
Valódi Uriember.
Thrawnad -
razor03
aktív tag
Piros illeti [janika8202] fórumozót. Egy LCD monitort vett tőlem.
-
Mercutio_
félisten
kennystyle korrekt vevő, megbeszélt helyen és időben ott volt, ez volt az üzlet tárgya (lap+proci)
-
Cybertrone
veterán
válasz
ZetorGumi #36834 üzenetére
ZetorGuminak vissza piros, jó üzletfél ajánlom
-
szabogabi2
csendes tag
Kérnék egy piros pontot mobillaci kollégának ezért az üzletért. Pontos korrekt és mit kiderült régi ismerős.
-
csibe1
addikt
Egy pirosat szeretnék kérni sirály69 kollégának
ezért az üzletért.Nagyon korrekt és pontos üzletfél,ajánlom mindenkinek. -
N_A_S
veterán
-
PETTJ
tag
LuczaG kollégának jár a piros pont. Nem alkudozott, nem variált, csak utalt, de azt pontosan és gyorsan. Azóta egy xbox360-as Assassin's Creed boldog tulajdonosa.
-
Aljas
csendes tag
Piros pöttyöt [izirajder74] kollégának [ezért]
Köszi, nagyon korrekt volt!
-
sentragtr
csendes tag
Pirospont bolcsodal részére.
A gyors üzletért 2*1GB DDR RAM -
kugli81
aktív tag
Pirosat szeretnék kérni [destructo] kollégának http://hardverapro.hu/apro/minosegi_vizes_rendszer_elado_egyben/hsz_1-50.html a remek üzletért!
-
Monof
csendes tag
Piors pontot szeretnék kérni olbaidhun-nek ezért az üzletért. A gép eddig tökéletes, remélem évekig nem lesz vele gond.
-
andrasko
senior tag
Losanpeter kollégának hatalmas piros pontot szeretnék kérni 4870 vga termékért.
Korrekt, megbízható partner. -
macskajancsi
aktív tag
Pirospontot kérek role_of_72 kollegának, a kifogástalan üzletmenetért.
-
sentragtr
csendes tag
Pirospont neki Jubiii
ezért az üzletért ASUS HD 4830 -
calf
tag
Pirosat szeretnék kérni [sentragtr] kollégának [ezért] a remek üzletért!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- DOOM - The Dark Ages
- Parfüm topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync