- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Figyelj, kinek mi. Meg hogy
100x vt ebben a témában vita, tök értelmetlen szvsz.
Én próbáltam közlekedni pálcikával, bringa úton Pesten. Lassabb volt sokkal, mint kint az autók között. Sokkal biztonságosabbnak sem éreztem. Gyalogosok kiléptek elém, minden helyen ahol autó keresztezte a bringa utat szörnyű volt. Autók között forgalom tempóban jobban éreztem magam. Nyilván sisak, kesztyű, stb. -
Crus
őstag
Ma be kellett vállaljak 6km-t, ebből az út 70%-a elég húzós dombok voltak. Nagyon meglepett! Ha kell lemérem hány %-os emelkedők voltak, de már az elsőn is 17 km/h-val ment fel, és mihelyst kicsit lazább lett ott már 21-gyel vitt, gyak. a célomig. Utána viszont volt egy olyan durva emelkedő, ami gyalog is megemeli az ember pulzusát keményen, ott feladta a harcot az emelkedő kb. 60%-nál. 2 perc alatt feltoltam, utána viszont már lejtők hada, volt ahol 35 km/h-t is láttam. Gyári fw, EU-s gép, hozzá nem nyúltam. Nyilván a komoly lejtő miatt kúszott fel ennyire a sebesség.
Jó gép. Nagyon adja!
-
PociAti
őstag
Az egyik legfontosabb szabály, nem merítsd le teljesen az akkut! Hacsak nincs kényszerhelyzet, vagy nem a hatótávot teszteled.
A degradáció teljesen természetes folyamat, nem lehet elkerülni, de a főbb szabályokat betartva sok-sok évig nem lesz vele probléma. Első generációs Xiaomi rollerek (M365 széria) 7 éve jelent meg, én környezetemben is van 5 éves példány, kb. 5.000 km megtett hatótávval alig mutatja az öregedés jeleit.Az akku jó eséllyel a rollerral együtt fog megöregedni. Amikor már annyira gyenge lesz, hogy cserén gondolkozol, addigra a roller is kikopik alólad. A 4.000 km-enként történő kerékcsere és egyéb esetleges javítások gyakoribb problémák, de ezek sok ezer km után bekövetkező javítási feladatok szoktak lenni Max G30 sorozatnál.
Kifejezetten rollerekre jelen pillanatban még csak a felelősségbiztosítással kapcsolatos előírás létezik. A Max G30 II-re nem kell kötni biztosítást. Lehet, de nem kötelező.
Mellénnyel, sisakkal, lovaglócsizmával, szuszpenzorral, fogsorvédővel, stb. kapcsolatban nincs rá előírás. Minden kicsit szürke-zónás. Az úthasználatnak lehetnek előírásai, de ezzel a géppel, gyári állapotában kerékpárutat használhatod, és ha normálisan közlekedsz nem fognak cseszegetni.Konkrét típusnál nagyon megengedőek a gyári adatok. Lapozd fel a kézikönyvet.
Sokkal inkább a meleg teszi tönkre az akkut, nem a hideg. Ezért szerepel az működési tartománynál (Operating temperature) -10˚C - +40˚C érték.
Egy nyári napon, amikor az aszfalt 50˚C könnyebb elérni a +40-et, mint télen -10˚C-ban rávenni magad, hogy rollerezz. -
-
Semmi extra.
Használjátok, és kész.
Ha lemerül, meg feltöltiek.
Gyárilag nincs tele, hiszen ki tudja mióta állt gyártás után, merült közben, értelem szerűen. Kikapcsolt állapotban is megy a készenléti áramkör, ez meríti, ezért tudod felébreszteni egy gombnyomással, plusz a Bluetooth is merítni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Jövedelem
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen routert?
- Kés topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest