- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Dwatti #29556 üzenetére
Ami szétzúzza az ember vállát, és összetöri a bordáit, az nem egy 70 kg-os roller (nem is tudtam, hogy olyan is van, az már majdnem annyi, mint a Yamaha Jog, 50 ccm motorral), hanem egy méretes esés/az ember saját testsúlya becsapódva az aszfaltba... Nem kell a fejnek sérülnie, hogy leszakadjon a lép és belső vérzés alakuljon ki... (Sajnos tapasztalat.) Szörnyű egyébként az egész, függetlenül attól, hogy megtudjuk-e valaha is, hogy pontosan mi történt: nem szabadott volna megtörténnie. Valahogy tudatosítani kellene a roller téma veszélyeit, mert ha valami hamis biztonságérzetet ad, hát az a gondolat, hogy 25 km/h-nál nem történhet baj, nem kell semmi védőfelszerelés, mert olyan mint a gyaloglás. Hát nem!
Szerk: nem láttam a riportot, de nekem is azzal kezdte a helyszínelő rendőr, hogy toltam? Mivel ha azt mondom, hogy igen, akkor nem történt semmi, nem kell feljelentenie. Szóval, ha akkor és ott esetleg egy ilyen jegyzőkönyvbe került, utána meg ezt szerezte meg a TV... (Minden más esetben életszerűtlen, és nem hiszem, hogy szenzációhajhász interpretáció.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest