Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Digitalpimp #28247 üzenetére
Üres linket mutat a Chrome, nem volt miből kitörölni, bár devtoolsban látszik, de hirtelen nem jutott eszembe, hogy ott nézzem. Mindegy, az új link már jó, + a mobilos is megnyitotta (mobilos nézetben).
#28248 Bukk900:
Mindig kerültem a VK64-et a mp-mutató hiánya miatt, de hamarosan kiderül, hogy mennyire zavar, mert olyat rendeltem.[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #28251 üzenetére
Na pont nekem is ez a gondom a VK64-el. Hiába meca-kvarc ha nem látom hogy az, csak a stopper funkciónál. Azt ugye meg nem, használom. Meca kvarc kellene de nem kronográfba.
[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #28252 üzenetére
Egyre több VH31 van alin, már a San Martinnak is van. Viszont nekem nincs bajom a sima kvarcokkal, nem zavar, hogy másodpercenként ugrál a mutató. VK64-nél sajnos másodpercenként sem ugrál, de hátha megbarátkozom vele. Egy tök jó Swatchot is kinéztem pár hete, annak sincs mp-mutatója, de végül az asszony lebeszélt róla... túlélem... cserébe jön egy San Martin is, a mai akciónak "hála". Na, arra kíváncsi leszek, mert PNLUC....................... azonosítót kapott, ami egyelőre az aliexpress topikban is kuriózumnak számít.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #28253 üzenetére
Na várj csak, hülyeséget írtam. Nem VK64 hanem VK63, az meg kronográf.
A San Martin nekem túl drága, az nem lesz
Kíváncsi leszem milyen élőben a "SILVER METEORITE GRAY"[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #28254 üzenetére
Na várj, elvesztettem a fonalat, mert teljesen jó volt, amit elsőre írtál. VK63-nál is csak akkor látod, hogy meca-kvarc, ha elindítod a stoppert, mert a normál idő mp-mutatója csak 1-et lép másodpercenként. Viszont jól néz ki az a meteorit mintás számlap.
A San Martin sem annyira drága, kb. két Pagani ára, mert az egyik legolcsóbb modellt rendeltem, nem a 100 ezres kategória. Ha minden jól megy, pár hét, és beszámolok arról is. -
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #28255 üzenetére
Arra gondoltam, hogy hiába a meca-quartz ha nem látom, mert ugye csak a krono funkciónál látszik a VK63-nál. A hiba az volt, hogy 64-et írtam.
Hát ha már 100e-es kategória az Orient Mako II-t szeretném, vagy az XL-t[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #28256 üzenetére
Ja értem, viszont a VK64-re is igaz, amit írtál. Makoból nekem a III volt (alias Kamasu), de én még 4 éve vettem, akkor bőven 100 ezer alatt volt, én meg 40 ezerért fogtam ki egy zsír új példányt facebookon. Mako II pedig még mostanában is előfordul 60-70 környékén, akár boltból (emag, timestore) is.
-
Faresz1976
aktív tag
Találtam egy megfizethető submariner hommage -t. 10.200 Ft, rozsdamentes acél szíj és ház, zafír üveg, kínai kvarc, 60 jó kattintásos kerámia lünetta. Lumem az nagyon gyenge..... A szíj tömör végszemes pillangó csatos. A neve "Tianas".
3 féle számlap variáció. 50m vízállóság. Van belőle daytona és marine master is.
Van itt egy teszt is [link][ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Faresz1976 #28258 üzenetére
Van belőle Paul Newman-is. [link] ennek a lumenje pont olyan mint a Paganinak.
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #28259 üzenetére
Engem a rakott index hiánya zavar, nálam egy óránál az alap.
-
Faresz1976
aktív tag
Timex Arcadia a Timestore-n 14.665 Ft [link]
-
Faresz1976
aktív tag
A submariner rakott indexes.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #28258 üzenetére
Nem semmi, ennyiért acél+zafír. Szerkezet viszont filléres lehet, a korona betolásánál elmozdul a percmutató - úúútáálom.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #28263 üzenetére
Hát igen, nem lehet elvárni ennyi pénzért, hogy minden tökéletes legyen 😁
-
Faresz1976
aktív tag
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #28265 üzenetére
Szintén.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #28267 üzenetére
Végül nem rendeltem órát, pedig több éjszakán át böngésztem a szóba jöhető darabokat.
Pár textil szíjjal megúsztam a vásárlási kényszert. Eddig.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #28268 üzenetére
Nem baj, majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #28243 üzenetére
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #28270 üzenetére
Waoooooooooo.. feketében még nem is láttam . A kismutató is tudoros. Ez a modell eddig elkerülte a figyelmem 😁. Jól néz ki! Grat!
Az enyém még csak most van a budapesti reptéren, úgy számolom a jövő hét kedd, szerda amikor megjöhet
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #28271 üzenetére
Köszi! Nagy volt a dilemma, hogy fekete vagy fehér legyen, az asszonynak a fehér tetszett, nekem mindkettő, de a fekete kicsit jobban, végül talán az döntött, hogy a feketén kevésbé olvadnak bele a számlapba a mutatók, mint a fehéren.
Nem bántam meg, meg elég faxán néz ki élőben is, és igazán a minőségre sem lehet panaszom, az akciós árat figyelembe véve, mert olcsóbban jött ki, mint évekkel ezelőtt az automata Sub-másolat, és én ezt jobbnak érzem annál.
Normális koronazárat továbbra sem tudnak csinálni, rossz érzés tekergetni, mintha ez is sorjás lenne, ugyanez volt a gondom a korábbi Paganikkal is. A gombok is csavarosak, azok simábban tekerhetők.
Talán a szíjban jobbak lettek a csavaros stiftek, mert hosszabb a menet, mint a Sub esetén, de ezek sem csúcsmiőségű acélból készültek, elég könnyen bele tud marni a csavarhúzó. Viszont a Sub nekem csak fémszíjjal tetszik, anélkül hiányérzetem van, még akkor is, amikor egy eredeti Rolexet látok a gyári gumiszíjjal... nem rossz, de fémmel az igazi. Ez a Tudor-kopi viszont tetszik akár natoval is.
A csat sokkal jobban teszik ezen, mert nem olyan bumszli, mint a Subé, gombos is, és a "mikroállítás" is könnyebb.
Illetve érdekes még, hogy nincs rajta dátum, de a szerkezet dátumos... a korona kipattintható dátumállításos pozícióba, és lehet hallani, hogy belül állítja a dátumot, és az időt tekerve is hallani lehet, hogy mikor vált... persze, arra nem figyeltek, hogy éjfélkor váltson, mert 17 óra környékén vált, erre oda kell figyelni, nehogy elc$ez$ődjön a szerkezet.
Na de azt marhára nem értem, hogy ez a totál felesleges kipattintós búvárhosszabbító (lenti kép) mi a fenének kellett rá...#28272 Bukk900:
Köszi neked is!
Hát nem egyszerű olyan pandát találni. A Seikonak van, de az más árkategória [link], ez a Ctizien szintén [link].[ Szerkesztve ]
-
-
Digitalpimp
senior tag
válasz dzsi23 #28273 üzenetére
Nagyon jól néz ki, grat! A dátumot mikor, melyik pozícióban nem szabad állítani? Ezt sose vágtam igazán, hogy miért is nem.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
pulutodurumo
őstag
válasz Digitalpimp #28276 üzenetére
Akkor nem szabad, amikor megy a váltás folyamata. Ez olyan este 10-től hajnal 4-ig tart kábé, de a használati útmutató megmondja. Ilyenkor a szerkezetben már összekapcsolódik az a pár kerék ami ezt intézi, és ha ilyenkor tekered a dátumot, akkor azokat egymásnak feszíted.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Digitalpimp
senior tag
válasz pulutodurumo #28277 üzenetére
Értem, köszi!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
dzsi23
addikt
válasz Digitalpimp #28276 üzenetére
Köszi!
Ha esetleg este 10 és 4 óra között jut eszedbe a dátumállítás, akkor vagy vársz reggelig, vagy előretekered a mutatókat 6 óra környékére, beállítod a dátumot, aztán beállítod az időt. Én a dátumállítóval egy nappal korábbi dátumot szoktam beállítani, és az utolsó napot a mutatókkal tekerem át, így elkerülöm, hogy véletlenül délben váltson a dátum (persze, ezt leginkább akkor alkalmazom, amikor több napot kell áttekerni, pl. automaták esetén, amikor több napig nincsenek rajtam). Ha csak egy napot kell áttekerni (pl. mert 30-a után 1-je jön), és nem kell időt állítani, és pontosítani sem akarom az időt, akkor inkább megvárom a reggelt, és dátumállítóval állítok előre egy napot. -
dzsi23
addikt
válasz nebancsa #28280 üzenetére
Igen, a fenti Paganim is kvarc, onnan indult most ez a gondolatmenet. Biztos létezik olyan dátumos szerkezet, aminél nem kell erre figyelni, de általában igen. Amiknél tuti nincs ilyen gond, azok a digitális órák, minden másnál oda kell figyelni.
Szerk.: Akkor is fennáll a probléma, ha segédszámlapon van a dátum, nem csak dátumtárcsánál.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #28273 üzenetére
Ez a búvárhosszabító manapság egy nagy baromság. A búvárok "búvárkompjuterrel" merülnek manapság nem submariner hagyományos órával. Ráadásul egy hibaforrás is lehet.
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #28282 üzenetére
-
norby_42
aktív tag
Én örülnék neki, a csuklóm két méret között változik egy nap alatt, vagy szorít, vagy lötyög. A perlon a fokozatmentes megoldás, csak még nem cseréltem át, fém szíjat nem hordok.
Eat pasta, run fasta
-
zola96
senior tag
60 evvel ezelőtt sem subbal merültek a búvárok.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz zola96 #28285 üzenetére
Szerintem a könnyűbúvárok felvették azért. A digitális világ elindulása után már biztosan nem.
-
Bukk900
őstag
San Martin summer sale! [link]
Ez a szép kronó 109$
37mm-es, VK61, lug to lug 46mm, szíj 20mm -
5-ös kezelő
senior tag
válasz Bukk900 #28291 üzenetére
Nem rossz. Bár sztem 18-as tokfüllel jobban mutatna (és persze fehér ceruza mutatókkal).
Berny 37-es pilótámon is elszúrták az arányokat, ezért nem találok hozzá illő szíjat. Mint ahogy számos Alin fellelhető, egyébként jó 40 körüli tokra 22-es tokfület terveztek.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
pulutodurumo
őstag
válasz 5-ös kezelő #28292 üzenetére
Nyugi, én végül megvettem azt, amiről beraktam a képet. Az 21mm...
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz pulutodurumo #28293 üzenetére
Az is cumi. Citizen 21 mm-eshez befaragtam egy 22-es szilikont. Elmegy, de állandóan odatéved a tekintetem.
Szemeztem egy Thorn 37.8 mm-es szépséggel Alin, olcsóbb a Baltany hasonló órájánál egy húszassal, de elengedtem ezt is. Micsoda önfegyelem!39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
Végül egy nagyon akciós VH 31-est rendeltem Paganiéktól. 40-es acél, zafír, koronazár, fekete számlap, arany mutatók 18 ezresért. Nem bírtam kihagyni ennyiért.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #28295 üzenetére
az a kisördög nem hagyja az emberfiát nyugton . Kell az a kis öröm.
-
dzsi23
addikt
válasz 5-ös kezelő #28295 üzenetére
-
Bukk900
őstag
Milyen ügyesen megoldották, hogy a mutatók beleolvadjanak a háttérbe! [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest