Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
#46372352 #25798 üzenetére
Miért annyira biztos? 3-5 ezresben kínai kvarc van, de néha még drágábban is, a ""márkásabbakban"" meg szinte mindig japán (automatáknál itt is gyakoribb a kínai), és ha szerinted anyaghasználatban és kidolgozásban nincs különbség, akkor neked tényleg mindegy, melyiket veszed, bökj rá egyre, és rendeld meg.
-
dzsi23
addikt
válasz
#46372352 #25794 üzenetére
Általában hülyeség, hogy a 3 ezerért ugyanazt kapod, mint 30-50 ezerért a divatmárkáktól, csak elkezdték ezt terjeszteni, és sokan elhitték. Nálunk évek óta van 3 női Michael Kors óra, és volt még 3-4 másik is nálam, fillérekből nem lehet ilyet csinálni, köze sincs az olcsó kínai gagyikhoz (tudom-tudom, az eredeti is Kínában készül...).
Viszont a Hilfiger pont az a márka, amiből eredeti sem kellene, kiábrándítóak élőben az óráik. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Digitalpimp #25792 üzenetére
Jó lenne egy Heimdallr Monster nekem is, ha lenne EU-n belüli szállítás. Terhekkel már sok nekem. Nekem bejön a számlap, volt egy srp307 a tulajdonomban.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Cartman023 #25786 üzenetére
A Monsterre valamilyen EU raktáras eladó nincs? Köszi.
-
Fall-N
veterán
Redditen dícsérik a Steeldive, Heimdallr és a San Martin hármast. Élőben még nem láttam egyiket sem.
Néha elgondolkodom, hogy kéne egy Monster hommage. Olyan horror áron vannak a Seiko Monsterek is használtan, hogy iszonyat. Az régiek ráadásul 7s-sel vannak szerelve, így nem éri meg velük foglalkozni. Az újabbak meg aztán tényleg drágák. Pedig mindig is akartam egy Ice vagy narancs Monstert.
-
momcrew
tag
Szia,
Nekem van Steeldive és teljesen jó, ellenben a Pagani Design van olyan jó és majdnem fele annyiba kerül. A Corgeot árban alulról közelíti a Paganit, de közel nem olyan minőség. Elfogadható, de kicsivel többért ott van a Pagani.
Én a magam részéről már San Martin árat már fizetnék kínai-hongkongi-tajvani óráért. Egy day/date -es (NH36) Heimdallr még esetleg. -
Cartman023
aktív tag
Nekem Steeldive van és eléggé jó óra, a szíjba tudok maximum belekötni.
Szerintem less rá a Heimdallr-ra is a 150-200 dolcsi közötti sávban. Piros monstert rendeltem egy hónapja, és csak dicsérni tudom. Nagyon jó kidolgozás, a szíj is elképesztően jó, tudom ajánlani mindenkinek.
A lume mind a kettőnél elképesztő.Van egy "daytona" Pagani Design-om is, ami 90 dolcsi alatt elég jó vétel (főleg 60-80 között), de már a Steeldive is egy hatalmas ugrás (ami plusz 20 dollár kb), a Heimdallr, San Martin pedig óriási (mondjuk itt már duplája az ára, de szerintem megéri).
Steeldive<Heimdallr<Sam Martin
-
Land
veterán
válasz
pulutodurumo #25784 üzenetére
Ha jól értettem összeségében dícsérte mindkettőt. Talán a San Martin jobb minőségű általánosságban, drágább is. Viszont a kinézett Pilot kategóriában úgy tűnik nekem, hogy mindkettő hasonló szint. A típus egyszerűsége miatt nehezebb elrontani.
-
Land
veterán
Esetleg még a San Martin jöhet szóba 150 dollár körül. Sokkal jobb, mint a Steeldive?
-
Land
veterán
Üdv!
Egy 3. óra beszerzésén agyalok.
Van egy BT-s Casio G Shockom (ütni vágni való való, kirándulós) és úton van egy fekete bőrszíjas Casio EFR-S107L-1A (zafír, analóg).
2 verzió között agyalok:
A: Veszek egy sportosan elegáns zafír Seikot 60.000 Ft körül.
B: Veszek egy zafíros automatát, mert az nincs. Ha pontos, egyszerű óra kell használom a zafír Casiot, ha kirándulni kell, akkor a G Shockot. És ha van idő rákészülni, akkor beállítom az automatát, megrázom és mehetek. Ha nem ragaszkodnék a zafírhoz, akkor ennyiért kristály üveges Seiko/Citizen automata is van bőséggel. Mondjuk egy Seiko SNZG15 mindig is tetszett... De ez a Seiko sem rossz.B verzió (max 60.000 Ft, kb. 200 dollár mindenestől):
- 100 dollár környéki kínaiaknál kicsit tartok az ilyen olyan minőségbeli hiányosságoktól (volt 2 db 100 dolcsis kínaim és mindkettővel volt minőségbeli problémám).
Ami innen tetszik:
Phylida Aqua Terra (Omega homage, NH35A): link
Phylida Aqua Terra Gauss (Omega homage, NH35A):
Phylida Railmaster (Omega homage, NH35A): fekete-narancs, kék
Cadisen C8180 (Audemars Piquet homage, NH35A): link
Addiesdive Pilot (NH35A, acél): link
Steeldive Pilot (NH35): link-100-150 dolláros kategória:
Phylida NTTD (Omega, Miyota 8285): link
Steeldive Pilot bronz (NH35A): link
Addiesdive MY-H9 Diver (NH35A, kerámia lübetta): link
Pagani Design PD1667 007 (NH35): link-150-200 dolláros kategória:
Cronos Pilot bronz (PT5000/SW200): link
Cronos Sea Master (NH35): link
Cronos Diver bronz (NH35): linkVan még Bliger, Parnis, Corgeot stb...
Ezek között van minőségben jobb/ajánlottabb márka? Ha 100 dollárért vannak hibák és 150 dollárért hihetetlen minőségbeli ugrás van, akkor hajlandó vagyok áldozni annyit vagy 200 dollár körül.Köszi!
-
dzsi23
addikt
válasz
pibácsi #25776 üzenetére
Mi bizonyára multimilliárdosok vagyunk, ezért járunk ide, a kínai topikba.
Nem vagyok gazdag, pont ezért nem költöm sz@rra a pénzem. Persze, néha előfordul, hogy belefutok, de igyekszem tanulni belőle, és azért adunk tanácsot, hogy más (jelen esetben te) ne kövesse el ugyanazt a hibát.
A lényeg, hogy ne a legolcsóbbat vedd meg, hanem inkább tegyél még hozzá, és vegyél olyat, ami jó is valamire, nem csak arra, hogy 2 nap után a falhoz akard vágni, mielőtt agybajt kapsz tőle... mert bizony, az ilyen nagyon olcsó "okos"-órák ilyenek. Lehet, hogy csak 10 ezer, de csak pénzkidobás, 20-30 ezerért meg kapsz teljesen használhatót, és sajnos az még mindig olcsónak számít. -
pulutodurumo
őstag
válasz
pibácsi #25776 üzenetére
Akkor ne vegyél semmit, azzal spórolsz a legtöbbet. Még a Xiaomi, vagy a Huawei telefonos appjai is meg- megbotlanak néha. Egy ilyen alsó polcos csodához nem hinném hogy fejleszt bárki egy jól működő alkalmazást. Vagy venni kell egy miBand 4-et. Kicsi, olcsó, de legalább jól működik.
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
Steampunk óra VIDI
-
pibácsi
senior tag
Az volna a kérdésem, hogy a LIGE 2021 smart watch (okosóra ) ismerős-e valakinek közületek. Ilyet szeretnék venni, vagy ugyanez a kinézete, de ESEED 2021 névre hallgat. Melyik a jobb?
Van esetleg valamilyen rálátásotok.
Vagy még kinéztem a New I15 smart watch órát.
Mi a véleményetek?
Várnám segítő válaszotokat.
Üdv. Pibácsi -
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
pulutodurumo #25760 üzenetére
A felhúzótengely kicsit nehezen jár amióta kicseréltem a számlapot.
Remélem nem lesz baja. Mondjuk sokat nem hordom egy hónapba pár napot csak.
Van még egy másik null kilóméteres órám amibe ilyen szerkezet van, de azt nem hordtam még, legfeljebb kiszedem abból. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Digitalpimp #25759 üzenetére
Köszi.
-
fakekorom
tag
üdv!
keresem a LEGselymesebb, LEGlágyabb NATO seatbeltet alin
előre is köszönöm -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Digitalpimp #25753 üzenetére
Jah, így lekési az ember a buszt
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- PC Game Pass
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest