Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Misogi #21880 üzenetére
A Sauvage-ok közül az egyetlen ami számomra nem rossz. Azért mondom ezt, mert az alap illat tetszik úgy 5 óra várakozás után, de az "eleje" egy kissé savanykás tucatillat. Az ára értékelhetetlen. Bár nem hasonlítanak, nem azért említem de inkább vennék e L'Aventure-t mint Elixirt. Minőségben egy szinten vannak illatra kb. azonos színvonal, nem túl kellemes kezdés után tök jó alap illat. Nekem ilyen az Elixir.
Nyáron kaptam egy Douglasos ajándékutalványt, de annyival drágább minden egy jó webshpnál, hogy gondoltam várok egy akcióra. Glamour napk alkalmával gondoltam beváltom egy Mugler A Men-re, mert hasonlónak csak gyengébbnek találtam mint az Intoxicated-emet. Abban az üzletben nem volt akciós a Mugler. Jó akkor megrendelem az interneten és ide kérem bolti átvételre gondoltam. Sajnos a bolti átvételes rendelést ndm lehet utánvéttel fizetni, így az ajándékutalványt nem válthatom be érte. Jó akkor legyen egy Tom Ford az akcióban van, kérdeztem. Igen, jött a válasz, csak az most nincs ebben az üzletben.
Akkor jó lesz egy Polo Blue köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bestbuy játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notebook hibák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest