Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Misogi #21880 üzenetére

A Sauvage-ok közül az egyetlen ami számomra nem rossz. Azért mondom ezt, mert az alap illat tetszik úgy 5 óra várakozás után, de az "eleje" egy kissé savanykás tucatillat. Az ára értékelhetetlen. Bár nem hasonlítanak, nem azért említem de inkább vennék e L'Aventure-t mint Elixirt. Minőségben egy szinten vannak illatra kb. azonos színvonal, nem túl kellemes kezdés után tök jó alap illat. Nekem ilyen az Elixir.

Nyáron kaptam egy Douglasos ajándékutalványt, de annyival drágább minden egy jó webshpnál, hogy gondoltam várok egy akcióra. Glamour napk alkalmával gondoltam beváltom egy Mugler A Men-re, mert hasonlónak csak gyengébbnek találtam mint az Intoxicated-emet. Abban az üzletben nem volt akciós a Mugler. Jó akkor megrendelem az interneten és ide kérem bolti átvételre gondoltam. Sajnos a bolti átvételes rendelést ndm lehet utánvéttel fizetni, így az ajándékutalványt nem válthatom be érte. Jó akkor legyen egy Tom Ford az akcióban van, kérdeztem. Igen, jött a válasz, csak az most nincs ebben az üzletben. :C Akkor jó lesz egy Polo Blue köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés