- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
FB azt hiszem már maláj összeszerelés , úgy rémlik nekem az enyém dobozáról de nem esküszöm meg rá. Jó nálam nincs mindennapi használatban télen kerül leginkább elő csak az utóbbi években. De soha semmi baj nem volt vele. Pedig pár halat látott és pár km-t lett tekerve azért 20 év alatt.
Olyat viszont láttam már az elmúlt években egy külföldi rendelésnél hozzácsaptak egy ajándék orsót. Nem tudom milyen szupertermék volt de el tudod képzelni ha ajándékba osztogatták . Azzal az történt megtekertem a hajtókart és jött le róla az orsó dob a tengellyel együtt. Ilyen ipari hulladékat legyártanak eladnak stb.
Nekem sose voltak nagyon luxus horgászcuccaim de egyetlen orsóra emlékszem amit sikerült tönkretenni az egy silstar fx50-es mondjuk nagyon sokat is használtam és szép vége volt mert egy 10 kilós tőponty kivégezte 50 méteres kirohanással. Pergető orsók ABU, Shimano, Penn , egyik se ment még tönkre sőt komolyabb baja se volt egynek se. Régi Dam Quick mai napig ketyeg az se olyan mondjuk mint a mai dam quickek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest