Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• horcsog

tag

válasz saen #92840 üzenetére

FB azt hiszem már maláj összeszerelés , úgy rémlik nekem az enyém dobozáról de nem esküszöm meg rá. Jó nálam nincs mindennapi használatban télen kerül leginkább elő csak az utóbbi években. De soha semmi baj nem volt vele. Pedig pár halat látott és pár km-t lett tekerve azért 20 év alatt.

Olyat viszont láttam már az elmúlt években egy külföldi rendelésnél hozzácsaptak egy ajándék orsót. Nem tudom milyen szupertermék volt de el tudod képzelni ha ajándékba osztogatták . Azzal az történt megtekertem a hajtókart és jött le róla az orsó dob a tengellyel együtt. Ilyen ipari hulladékat legyártanak eladnak stb. :) Nekem sose voltak nagyon luxus horgászcuccaim de egyetlen orsóra emlékszem amit sikerült tönkretenni az egy silstar fx50-es mondjuk nagyon sokat is használtam és szép vége volt mert egy 10 kilós tőponty kivégezte 50 méteres kirohanással. Pergető orsók ABU, Shimano, Penn , egyik se ment még tönkre sőt komolyabb baja se volt egynek se. Régi Dam Quick mai napig ketyeg az se olyan mondjuk mint a mai dam quickek.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés