Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Írjátok itt a merítés technikáját.......Na, én is nagy tönkretevő vagyok. Amíg a víz partján álltok, addig egyszerű a merítés. De képzeljétek el a Rába partot, ahol 2-3m meredek part van, az is benőve gazzal......Nem egyszerű meríteni......
A sokak által ajánlott, amúgy olcsó Nevis Torrent nyél 2 pecát bírt, toldásnál hosszában repedt az utolsó tag.
Jelenleg egy Nevis Patriot nyelem van, ami ugyanaz mint az olcsóbbik Döme nyél [link].
Egy fokkal jobbnak tűnik mint a Torrent. De szerintem azért nem sikerült még tönkretennem, mert nem igazán kell használni a Rába parton, inkább nem említem azt a bizonyos lóalkatrész nevét, ami ugye fogásra kerül......
Amim még van, az a drágábbik, 4,4m-es Master Carp Pro Döme nyél. Az is jónak tűnik, de legtöbbször rövidebb nyeleket viszem, soha nem volt szükség a méretére.
Kísérletezgettem teleszkópos nyelekkel, pl Nevis Compact, úgy hogy popszegeccsel lett erősítve a ragasztott csatlakozó...Elrepedt a szegecselés mellett.
Amit ajánlottak, hogy jó, meg a toldások erősítve vannak fém gyűrűvel, az egyik Dechatlonos, Caperlan-os nyél. Arra járok, megnézem! forras2 sporttárs, neked is ezt ajánlom, erre, a fémgyűrűvel erősítettre nézzél rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest