- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forrest Gump
tag
válasz
#13935616 #81174 üzenetére
Egy haverommal egyszer béreltünk egy horgásznyaralót az RSD-on 1 hétre, azt hiszem Szigetbecsén. Előtte nem nagyon próbálkoztunk vadvízeken, inkább intenzív vizeken horgásztunk. Mondjuk nem a klasszikus kocka tavakon, hanem tatai Derítő, Deseda, hasonlók...
Mániája volt az erjesztett etető cuccok.Bojli, pellet nála max csalizni.
Az 1 hét alatt mozdításunk nem volt a kialakított 2 etetésünkön( egy bent a mederben, egy közelebb).
Kínomban pergettem és 3 balint fogtam egy japán csoda wobblerrel, a helyi horgászboltos elmondása szerint, a leglehetetlenebb időszakban, júniusban. Nem vagyok gyakorlott pergető horgász, úgyhogy ezt nem tudom mennyire aranyigazság.
A lényeg, hogy a betli ellenére nagyon megtetszett neki a víz, pár évre rá vett egy lepukkant nyaralót Ráckevén saját vízparttal, csak a horgászat célból. Első szezon, tolja befelé mint az állat a büdös magvakat, vagy 3 mázsát áprilistól-októberig. Pár db, de szószerint néhány kispontyon kívül semmi egyéb egész évben. Úgy el volt keseredve, hogy azt mondta, ha a köv. év is ilyen lesz, eladja azonnal.
Azóta is meg van neki, kb ez 7-8 éve már. Nem fog sok halat, de szinte csak nagytestűeket. 10+-os szinte az összes ponty, de volt jónéhány 20+ is. Az amúrok meg brutál mennyiségben jönnek a meleg hónapokban, 28kg asszem a rekordja.
Bocs, ha hosszú lett picit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest