Új hozzászólás Aktív témák

• Forrest Gump

tag

válasz #13935616 #81174 üzenetére

Egy haverommal egyszer béreltünk egy horgásznyaralót az RSD-on 1 hétre, azt hiszem Szigetbecsén. Előtte nem nagyon próbálkoztunk vadvízeken, inkább intenzív vizeken horgásztunk. Mondjuk nem a klasszikus kocka tavakon, hanem tatai Derítő, Deseda, hasonlók...
    Mániája volt az erjesztett etető cuccok.Bojli, pellet nála max csalizni.
    Az 1 hét alatt mozdításunk nem volt a kialakított 2 etetésünkön( egy bent a mederben, egy közelebb).
    Kínomban pergettem és 3 balint fogtam egy japán csoda wobblerrel, a helyi horgászboltos elmondása szerint, a leglehetetlenebb időszakban, júniusban. Nem vagyok gyakorlott pergető horgász, úgyhogy ezt nem tudom mennyire aranyigazság.
    A lényeg, hogy a betli ellenére nagyon megtetszett neki a víz, pár évre rá vett egy lepukkant nyaralót Ráckevén saját vízparttal, csak a horgászat célból. Első szezon, tolja befelé mint az állat a büdös magvakat, vagy 3 mázsát áprilistól-októberig. Pár db, de szószerint néhány kispontyon kívül semmi egyéb egész évben. Úgy el volt keseredve, hogy azt mondta, ha a köv. év is ilyen lesz, eladja azonnal.
    Azóta is meg van neki, kb ez 7-8 éve már. Nem fog sok halat, de szinte csak nagytestűeket. 10+-os szinte az összes ponty, de volt jónéhány 20+ is. Az amúrok meg brutál mennyiségben jönnek a meleg hónapokban, 28kg asszem a rekordja.
    Bocs, ha hosszú lett picit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés