- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
KunEmber #63897 üzenetére
Még egy ötlet..
Ugyan a kezemben nem volt, de ezt a botot nagyon dicsérik mostanában: [link]
Írták is valahol (FB. pecás csoport) hogy melyik márkás gyártó (Talán Sensas... ?) botjával egyezik a blank. Mondjuk nekem ránézésre visszataszító látvány volt hogy a keverőgyűrű is egytalpas. De erre is írták, hogy masszív gyűrűi vannak, nem görbül, és ettől van szép akciója.
Olcsó kategóriában Leeda Concept, GT, vagy GTX.
Ami még nekem nagyon tetszett, az a Tubertini EA Trinity Light feeder.
Válogatni lehet....Szerintem mindegyik jó.
Aki Döme Fine Carp bottal szemez, vegye figyelembe, hogy mindhárom spicc más méret, más a hossz. Felszerelve biztonságosan szállítani a 2 oz spiccel lehet, ez nem lóg túl a többi tagon. Valakit nem zavar, engem kissé....Eddig csak a 2 oz spiccet használtam, kellően lágy az is.
Szerk: Múltkor volt róla itt szó, hogy lehet regisztrálni Energonál Benzár mix csalicsomagra, valami teszt csomagot küldenek ingyen. Meg kellett jelölni a kedvenc ET partnerboltot is.
Na, aki még feliratkozott, menjen el a kedvenc partnerboltja fele. Ma, voltam Szákó mesternél, szóltak hogy névre szóló csomag jött hozzájuk, a nevemre....... Aztán a végén ottmaradt a csomag, belemerültem a nézelődésbe...Na, majd visszamegyek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest