Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
róla meg lehet mondani, hogy micsoda? kis sügérre gondolok első körben. csontival sikerült ekkora példányt fognom nyéken
lakisoft: császáron halibuttal és tengerivel is sikerült törpét fogni... pontosabban különösen ezekre jöttek. de a lazacos bojlit se vetették meg.
-
lakisoft
veterán
válasz
Intruder A 6 #5296 üzenetére
értem köszi! - rápróbálok!
-
ngabor2
nagyúr
a csonti ragasztót hogyan kell használni? ahogy olvastam, egyszerű gumiarábikum, vízben jól oldódik, és a csontit elvileg odaragasztja az etetőanyaghoz. nálam simán elmásztak, semmit nem ragasztott, magát az etetőanyagot se. próbáltam zizivel, grízes kukoricával, semmi. a végén úgy csináltam, hogy az etetőkosárra grízes kukoricából csináltam egy hájat, bele középre a csonti, és lezártam. igaz, ezzel pont azt nem értem el, amit akartam, hogy fentről lassan essen le a kukac.
-
Intruder A 6
aktív tag
válasz
lakisoft #5294 üzenetére
hát ezek a kis gonosztevők mindent megesznek szinte, de halszelettel szerintem csak a nagyobb példányokat tudod megfogni. szóval lényegesen kevesebb halra számíthatsz.
Ha csontival etetsz akkor valószinü rá-állnak az etetésedre, és ha helyben tudod őket tartani sokat kiszedhetsz belőlük. -
Tv
senior tag
Tegnap voltam kicsit pergetni, és sikerült fogni egy gyönyörű sügeret
Le is fényképeztem : [link] Bár a képre a madzag nem igazán illik, amivel ki van kötve, dehát ez van, szeretjük a halhústEgyébként aki rendszeresen perget közületek azoktól kérdezném, hogy Ti milyen zsínórt használtok pergetésre? Én jelenleg Spiderwire-t használok, de a monofil verziót. Lassan majd át kéne térni egy véknyabb fonottra, de elég drága és félek, hogy nem fog beválni annyira. Kinek mi a véleménye: monofil vs. fonott ?
-
lakisoft
veterán
válasz
Intruder A 6 #5291 üzenetére
Köszi!
Esetleg halszelet? -
lakisoft
veterán
Mindenki odavan horgászni vagy mi?
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! Tisza-tavi Törpeharcsafogó Verseny 2009. apropóján adódik a kérdés célirányosan milyen módszerrel, etetéssel, csalival lehet sikeresen törpeharcsát fogni?
-
krammerka
őstag
válasz
BÁ Nutrition #5285 üzenetére
Igen,ezt hogy mekkora is lehetett az a harcsa,csak találgatnak
Ez 40kg-os,és közel 2 méteres volt:[link]
-
BÁ Nutrition
addikt
azért nem teljesen így volt ahogy leírták. a harcsa lefeküdt a meder aljára 3 méter mélyre. a faszi meg csónakkal bement és gondolta búvárkodik egyet
a zsinórt követve megkereste a harcsát és megpróbálta felrugdalni ami sikerült is. csak odakapott neki. az hogy hány kilós volt és milyen hosszú csak tipp mivel elszabta a zsinórt így nem fogták ki
-
krammerka
őstag
Üdv!
Nemrég vettem egy jó kis botot,Premium Power (Milo),és végre az elmult 7végén megtört a jég,és fogtam vele rendesen halat.............
Ponyok jöttek,de nem túl nagyok 1-1,5 kg-osak.
Tegnap viszont jött egy szép amúr 4kg körül volt -
Csabee.
nagyúr
válasz
Intruder A 6 #5281 üzenetére
kíváncsi vagyok, bár gondolom drága mer stabil és bolylis cucc.. én 15-20k-ra gondolok
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Intruder A 6 #5279 üzenetére
azt hittem eladó, az talán érdekelt vna, de rég voltam már horgászni úgyh nemtom..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Intruder A 6 #5277 üzenetére
álvánnyal együtt adod? elég masszív az álvány?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Intruder A 6 #5275 üzenetére
ha már hirdetsz..
képeket rakhatnál be hátha jobban vinnék.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Tudom ez nem az apróhirdetés, de hátha érdekel valakit!
Eladó:
3db Fox Microm MX2 elektromos kapásjelző - egyben 40000ft
3db Greys Prodigy Bojlis horgászbot 360cm 3lbs - egyben 125000ft -
ngabor2
nagyúr
válasz
Csabee. #5273 üzenetére
én a 20-i hétvégén akarnék elmenni valahova pecázni.
nem tudja valaki, hogy a nyéki tavon kell-e napijegy? ha igen,akkor hol lehet megvenni? elég szép darabok ugráltak, és elég sűrűn ahoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet... a google egyelőre nem segített...
mod: megtaláltam, 2200Ft a napijegy, 10k a hetijegy. már csak azt kell megszervezni, hogy el is jusson hozzám...
-
ngabor2
nagyúr
angol-magyar horgász (szak)szótárt tud valaki? nézegetem az ebay-t, egész jó árak vannak... csak jó volna tudni, hogy mit is keressek, illetve amit írnak, az mit is jelent.
-
rien
senior tag
válasz
zsolt1129 #5261 üzenetére
Hát én se
MeTaL: Nem találom a videót róla az Rtl-en pedig megnézném.
Szívósságról: ha harcsáról van szó nekem még csak törpével akadt dolgomde az szívós
, akármilyen messziről is kibírja az utat hazáig
max. azok pusztulnak meg akik nagyon benyelték a horgot.
De ha a kitekerésre értetted akkor visszaszívtamén vízibicikliseknek hívom őket
Egyszer baszott át egy törpe. Zsinórban egy tóra jártunk ahol nagyon elszaporodott a törpe, rendesen kedvet szegett a horgászatnak. Ha a törpés idegbeteg rángás volt... ki se vettük, hagy akassza fel magát még egyMeguntuk, hogy nem lehet horgászni bármit teszel fel csak törpe jön, ezért mentünk a Tiszára. Kapás, tekerem e mondom szákot, ez pénzes lesz. Hát nem jött be egy nagy törpe volt
de akkorát nem is láttam előtte, meg ez ilyen sportosabb volt
Gondolom van erőbeli különbség egy tavi meg egy folyami hal között aki ellenállásban úszik, izmosabb lesz. Javítsatok ki ha hülyeséget mondok, de én nem törpének éreztem.
ngabor2: Excuse me, én nem éreztem erősnek a képet, de nyilván Te vagy főnök, te tudod
-
hoby36
senior tag
Holnap indulok a balatonra.Veszek 3 napos jegyet.Remélem fogok valamit!
-
MeTaL
tag
válasz
Depression #5262 üzenetére
ekkora dög.. meg se érzi. harcsa nagyon szívós állat, az egyik legszívosabb halfaj. a melyik a legkevésbé, az szerintem a süllő. a legszívosabb a harcsa. a keszeg meg a ponty a kettő között. sügér is a hari alatt van egyel.
-
Depression
veterán
De legalább a harcsa megmenekült.
-
rien
senior tag
Egy százkilós magyar harcsa megharapta az őt egy Győr melletti tóból kifogó osztrák horgászt. .....a lábába harapott, és magával rántotta a vízbe.
"Évente negyven harcsát fogok, de ilyet még soha nem éltem át" - mondta a ternbergi horgász.
Ez komoly lehetett.
forrás -
MeTaL
tag
válasz
lakisoft #5254 üzenetére
Akkor úszóval, vagy fenéken. Én fenéken próbálnám meg. Mondjuk úgy hogy 30 grammos csúszó olóm, megütköztetve egy forgókapoccsal, a forgókapcson pedig egy kb. 30 centis előke, rajta egy kisebb harcsázó horog, amin rajta egy sneci van vagy gilisztacsokor.ja és talán még egy db techno pufit is rárakhatsz ( hungarocel golyó hogy lebegjen )
-
Depression
veterán
válasz
birozoli7800 #5255 üzenetére
Nekem rendszeresen jön a csontira is.
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Afrikai harcsa horgászatról hol lehet többet olvasni?
lakisoft -
Depression
veterán
De unom már ezt a városi mindenséget. Hétvégén menekülök minden elöl a Sajóra. Még nem fogtam ott semmit, de ott legalább megnyugszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest