Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

addikt

válasz Barell #49655 üzenetére

Szerintem az 1-1.5 kiló a tűspicces botoknak sem kell hogy megfeküdje a gyomrát, de ha kifejezetten ezek a célhalak, akkor a horgászat gyorsítása érdekében lehet egy finomabb csőspicces bot is szóba jöhet. Én anno kaptam egy Nevis Patriot Pole-t 6m-ben, ugyan visszavágtam és begumiztam, de anélkül az 1-2 kilós halakra van méretezve. Szóval ha esetleg csak tizenpárezret szánsz rá, nem rossz választás ez sem, de a vendingo által ajánlottak azért valószínűleg jobbak.

---

Voltam ma Dunakeszi bányatavon, ragasztott csontival matcheztem, megkerestem hol ér le a parti rézsű, olyan 12 méter körül találtam egy korrekt helyet. Először nehezen indult a hal, de megtaláltam őket, fenék felett jó méterrel voltak a keszegek, fogtam annyit mint a nyű. Utolsó másfél órában már untam is, letalpaltam kukoricával, jött pár nagyobb keszeg (50-60 deka), meg bodrik. Nagyon jó volt!
    Nemrég hoztak bele újabb 10 mázsa keszeget, 20-50 dekásakat, és elvileg a vezetőség feltett szándéka, hogy ez rendszeres legyen. Bíztató a dolog! A keszegek mellett apró, tenyérnyi potykák is kerültek bele, egy-kettőt abból is el lehet csípni.
    Haver mellettem feederrel nyomta, fogott egy kis amurt meg három kisebb pontyot a keszegek mellett, de csak délig, utána a fenék már süket volt.

Új hozzászólás Aktív témák