Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Barell #49655 üzenetére
Szerintem az 1-1.5 kiló a tűspicces botoknak sem kell hogy megfeküdje a gyomrát, de ha kifejezetten ezek a célhalak, akkor a horgászat gyorsítása érdekében lehet egy finomabb csőspicces bot is szóba jöhet. Én anno kaptam egy Nevis Patriot Pole-t 6m-ben, ugyan visszavágtam és begumiztam, de anélkül az 1-2 kilós halakra van méretezve. Szóval ha esetleg csak tizenpárezret szánsz rá, nem rossz választás ez sem, de a vendingo által ajánlottak azért valószínűleg jobbak.
---
Voltam ma Dunakeszi bányatavon, ragasztott csontival matcheztem, megkerestem hol ér le a parti rézsű, olyan 12 méter körül találtam egy korrekt helyet. Először nehezen indult a hal, de megtaláltam őket, fenék felett jó méterrel voltak a keszegek, fogtam annyit mint a nyű. Utolsó másfél órában már untam is, letalpaltam kukoricával, jött pár nagyobb keszeg (50-60 deka), meg bodrik. Nagyon jó volt!
Nemrég hoztak bele újabb 10 mázsa keszeget, 20-50 dekásakat, és elvileg a vezetőség feltett szándéka, hogy ez rendszeres legyen. Bíztató a dolog! A keszegek mellett apró, tenyérnyi potykák is kerültek bele, egy-kettőt abból is el lehet csípni.
Haver mellettem feederrel nyomta, fogott egy kis amurt meg három kisebb pontyot a keszegek mellett, de csak délig, utána a fenék már süket volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Horgász topik
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest