- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Gabesz26 #49016 üzenetére
Yup.
65ezer a sportjegy. Nincs különösebb megkötés, ugyanaz, mint a napijegynél. 2 bot, haltartó nem lehet nálad, merítő és matrac kötelező.
Voltam is kint ma.Volt vagy 8 deci csontim tegnapról, meg kivettem a fagyóból olyan fél kiló maradék kicsit darabosabb, de alapvetően keszeges kaját. Kajával ment be 4-5 alapozó kosár, utána cssk csontikosár 5-7 percenként, illetve ahogy a halak engedték. Fél kilenckor alapoztam, 20 perc múlva jött az első kapás, egy apró bodri veszett rajta. Vagy jó két órán keresztül jöttek ők, meg néhány "formakeszeg". Aztán dél körül volt egy jó óra, amikor szinte mozdízás sem volt. Csináltam egy újabb alapozást, de fél óráig semmi, mozdítás sem. Majd utána, mint egy varázsütésre, beindult a buli. Keszeg, kárász, nagy bodri, jött minden. Ugyanekkor a methodon is megindult, kilós forma töves, keszegek, kárászok, majd egy jó 4-es tükrös. Egészen fél négyig pecáztam, jó hosszúra nyúlt. Idei legizgalmasabb horgászat volt, sok fehérhal, plusz methodon a bónusz potyeszok.
Etetni a finom boton a két alapozást leszámítva csak csonti (el is fogyott a végére), csali mindenféle élő + gumiszúnyog (ettek mindent, de a nyerő a fullasztott csonti-pinki volt). Methodon Aqua pellet (mézes aromával), 8 millis puha halibut pellet.
Most pár nap pihi, legközelebb talán jövőhét kedden jutok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Suzuki topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest