Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
Szia, mármint mit tudtál a botok dobósulyáról? Ezt nem teljesen értem ez ugyan úgy van sima pergető botnál is.
Azt, hogy az orsót milyen csalitartományhoz tervezték, ajánlják, sok minden befolyásolja. Az orsó háza, hajtás, fékrendszer, de inkább a csapágyazás és a dob súlya. Ezt le lehet mérni előtte. A kis csalis orsók sekély dobbal rendelkeznek, illetve ki vannak könnyítve furatokkal ilyesmi, hogy minél kevesebb legyen a súlya. Minél könnyebb egy dob annál inkább kis csalis orsóról van szó.
Lehet én is baromságokat írok, ha nem így van javítsatok ki
Aztán ahogy írtad, majd próbálgatod és meglátod mi az a súly amit már nagyon kínlódva dob csak el az alsó tartományból.Szerintem ez az orsó ilyen 10+ grammos csalikkal fog igazán működni. De fogalmam sincs, nem igazán ismerem, csak látom itt-ott neten, facebookon és néha olvasók róla, hogy népszerű kínai orsó.
Amit szoktak ajánlani az a Multisuli, de jó dolgokat olvashatsz a tesztpeca oldalon is. De úgyis a gyakorlás fog segíteni igazán. Bár az se rossz ha valaki megmutatja, segít, sok idegtol meg tud kímélni ha nagyon nem érez rá az ember
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest