Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vitee

aktív tag

válasz twine #46818 üzenetére

Szia, mármint mit tudtál a botok dobósulyáról? Ezt nem teljesen értem :) ez ugyan úgy van sima pergető botnál is.

Azt, hogy az orsót milyen csalitartományhoz tervezték, ajánlják, sok minden befolyásolja. Az orsó háza, hajtás, fékrendszer, de inkább a csapágyazás és a dob súlya. Ezt le lehet mérni előtte. A kis csalis orsók sekély dobbal rendelkeznek, illetve ki vannak könnyítve furatokkal ilyesmi, hogy minél kevesebb legyen a súlya. Minél könnyebb egy dob annál inkább kis csalis orsóról van szó.
    Lehet én is baromságokat írok, ha nem így van javítsatok ki :)
    Aztán ahogy írtad, majd próbálgatod és meglátod mi az a súly amit már nagyon kínlódva dob csak el az alsó tartományból.

Szerintem ez az orsó ilyen 10+ grammos csalikkal fog igazán működni. De fogalmam sincs, nem igazán ismerem, csak látom itt-ott neten, facebookon és néha olvasók róla, hogy népszerű kínai orsó.

Amit szoktak ajánlani az a Multisuli, de jó dolgokat olvashatsz a tesztpeca oldalon is. De úgyis a gyakorlás fog segíteni igazán. Bár az se rossz ha valaki megmutatja, segít, sok idegtol meg tud kímélni ha nagyon nem érez rá az ember :D

"Life before death, strength before weakness, journey before destination."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés