Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
+(#46819) BlackmMmDog :
"mármint mit tudtál a botok dobósulyáról?"
Azt, hogy van nekik meg A_B_C akciójuk....stb...de ez most lényegtelen
Szóval arra gondoltam,hátha ezeknek a casting orsóknak is van egy, a gyártó által megadott "ajánlott" dobó súly tartománya....
Próbáltam ezt abból következtetni, hogy ugye a "sima" (spinning újak még nekem ezek a kifejezések,,,regi "paraszt horgász voltam" ) pergetésnél/orsónál nem játszik szerepet a dobósúly az orsó tekintetében,-dobásnál- hiszen átváltjuk a felkapókart dobás előtt, aztán dobásnál a damil szabadon pereg le a dobról...Míg a multis orsónál a csalihoz állítjuk a dob fékét,nem lesz "igazán" szabadon futó!(gondolom ezzel meggátolva a damil gubancolódását, hiszen a csali repülési sebessége, és a dob forgási sebessége különböző a dobás pillanata után, utóbbi gyorsabb az első pillanatokban, tehát le is pörögne a pitsába a damil,mivel a csali/súly nem tudná megfelelő sebességgel húzni)
Igy aztán fontos a műcsali súlya, és a fékrendszer összehangolása....ebből adódóan gondoltam, van valmiféle minimum-maximum érték-a fék tükrében), amit esetleg megadnak a gyártók, vagy ilyesmi....De akkor, ahogy olvaslak, és olvasgatom a neten a témát, valszeg nincs,,,,ez a mi dolgounk kideríteni, milyen csalikat szeretünk mi, és az orsó....aztán ennek keresztmetszetén válogatunk...
Tényleg bocs, ha f@szságokat kérdezek néha
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest