Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
galervin93 #46196 üzenetére
Mostani esetben, ahogy azt hiszem írtam is, az okozta a gubancot, hogy ráztam a botot, hogy a zsinór elváljon a bottól, közben meg az előke fölcsapódott, és az ólmoknál a főzsinórra tekeredett. Ez egyértelműen felhasználói hiba, és az az igazság már ideges is voltam, látjátok a képen mekkora a csatorna, igazából nem is dobtam, hanem alulról lágyan suhintva ejtettem volna be a végszereléket.... Persze a bothoz tapadt zsinór miatt nem sikerült. Először még türelmesen "akadálymentesítettem" aztán fogyott a türelem, na ilyenkor jött a gubanc. Nekem ritka, hogy egy pár órás pecán ne kelljen szerelni, vadvízen amúgy is több az elakadás, és olyan is van, hogy a leakadt testesebb hal miatt a vízből a bot rugalmassága szinte fellövi a fára az úszós készséget. Gubanc esetén ha kibogozom a gubancot, de látom hogy károsodott-gyengült a zsinór, akkor is átszerelek, mert már jártam úgy hogy pecáztam tovább, és a következő halnál szakadtam, a gyengült résznél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Green Cell tiszta szinuszos 1500W / 3000W autós inverter (INV22)
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest