Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
vendingo #40776 üzenetére
Tippem nincsen, ugyanakkor pont azon filózok már egy ideje, hogyan lehetne házilag ilyesmit barkácsolni. A kiindulási alap egy menetes szár lenne. Az egyik végére menne egy szabvány menetes fej, ebbe menne a bottartó (vagy akár haltartó). Alulra meg valahogy ki kellene találni egy olyan "rendszert", amivel könnyen, de szilárdan biztosítható lenne az egész. A menetes szár adná magát, hogy egy-egy anya, meg egy-egy nagyobb alátét, csak valahogy két padlódeszka között át is kell dugni ezt a menetes szárat, és mivel felül fixen van a bottartó menete, ezért csak "átdugni" lehetne a deszkák közötti résen (ami vagy van, vagy nincs...), no meg utána alulról, a deszkák alól kellene újra feltenni az alátétet meg az alsó anyát, ami max a stég szélén oldható meg (bár jellemzően ide teszi az ember a tartót, de ez akkor is kényelmetlen). Mórickarajz, hogy miről is hadoválok:
Bal oldalt, mire is gondoltam, jobbra pedig, hogy hogyan rögzülne. Lehet kipróbálom majd, egy-két ezer forintból megvan, a magassága pedig a menetes szárból adódóan közel 1 métertől pár centiméterig bármennyi lehet.---
Közben elkészültem holnapra, három fajta etetőt kevertem, két olyat, amivel már fogtam, meg egy harmadik, számorma új "tesztkaját", a Feedermania Extreme Fish, méregzöld, mint a nyári fű, meg jó halas, kíváncsi vagyok, megmozgatja-e a halak fantáziáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest