- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scream007
őstag
válasz
#16741888 #1113 üzenetére
na ja, ez a legjoibb mikor az ember le tudja szűrni a tapasztalatokat és tudja mit csináljon máskor máshogy
Ilyen eszmefuttatásokat én is szoktam tenni amikor nem annyit és olyat fogok amit elterveztem akkor éppen így realisztikusan.
Amugy én most tavasszal sem teszek fel kis horgot fenekesre ahogyan sokan mondják.minek??? 70-80méterről ki nem szed senki egy 3as potykát 10es horoggal az 101%.
én most is 4est rakok fel , de lassan áttérünk a 2esre, nyáron 1esre.Ja és nincs horog csak owner van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged