- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Safranek
aktív tag
Faterom horgászik.
Tegnap is volt . Nem fogott semmit
-
busman
veterán
Van egy ilyenem:Bővebben: link ezzel járok ''vadászni''.
-
Botee
tag
Nekem sajna kevés lehetőségem van horgászni,de tavaly voltam a Balatonon pár napot,déli parton,és kicsit horgászgattam,semmi extra,1 könnyű fenekező,meg egy feeder,de egész jó volt..jöttek e keszegek,ég egy pontyot is fogtam,pedig tudjátok,olyan volt,mint amikor délutáni szunya helyett megy az ember le partra,mondván tök mind1 h hol alszik..
-
Latyakos
aktív tag
Ha tehetem én is mindig minimm egy szerelékkel úszozom, tavaly egy hónap alatt 7 méretes pontyot fogtam vele, 3 méteres eresztékkel, közben a fenekező meg ami e volt dobva, szinte meg sem mozdult.
Én csatornákra járok uszozni, illetve Zagyvára, meg ha ritkán tehetem akkor taksonyi rsd-re. -
Latyakos
aktív tag
válasz
#16741888 #189 üzenetére
És a hitlességében mennyire reális most a sporthorgász? Én akkor ábrándultam még ki amikor a kölykök a döglött 105 kilos harcsájukkal bekerültek az ujságba, és pár honapon át a mahorral vitatkoztak ezen, s nem akarták beismerni hogy tévedtek.
A rejtvényeket be szoktátok üldeni? Van amit mailben is belehet. -
törölt tag
válasz
Latyakos #188 üzenetére
Így van tökéletesen egygetértek veled, szerintem a sok Spro dolog miatt is tudják ennyire költséghetékonyan adni, és ha ez azzal jár hogy értesülök a legújabb akciókról, ám legyen.
A 3. horgászújsághoz hozzá sem tudok szólni, mert tartom magam az elvhez hogy a 2őn kívül mást nem veszek. ezekszerint jól teszem. -
Latyakos
aktív tag
Én 3 éve hagytam abba a havi vásárlását, megvettem most és sztem épp spro reklámujsággá avanzsál elő, azt teszteli, olyan orso van szétszedve, ez nemtetszik benne csak.
No meg hogy 70%-a pontyozás, csakugy mint mahorban, én meg nem pontyozni szeretek. Bár lassan magyar nemzeti hal lesz a ponty, d gondoljanak néha a kishalazokra is.
És a 3. horgászujságról mi a véleményetek, mert sztem elég ratyi.
Jah, sporthorgászban az oldalszám/ár arány nagyon szimpi. -
Botee
tag
ti olvasgattok mostanában sporthorgászt?Én régebben járattam,de már egy ideje nem olvasom..Most milyen az újság??
-
-
törölt tag
válasz
Latyakos #183 üzenetére
Gigyelj, nekem volt tavaly két, Prion Carp alap bojlizós botom, meg votlam vele elégedve, 4900ftért szerintem tökéletes,
idén eggyel feljebb ugrottam, Yad bot személyében annyira fasza hogy nagyon, és elég jutányos áron jutottam hozzá, 9k /darab, 3mes klasszikus parafnyeles fenekező bot. Semmi bojlisnyél meg semmi, viszont fantasztikus, szerintem törhetetlen abból itélva amit a horgászboltban teszteltem, és a az 5kgos pontynál is teljesen jól viselkedett.
na Spro, szerintem a gyártó teljesen rendbe van, Döme Gáborék is nyomják nagyon, meg talán a legjobb ár-teljesítmény mutatókkal rendelkezik, ha megveszel egy Sporthorgász újságot, van benne egy csomó hirdetés 1et fizet 2t kap Spro botot/orsót. vagy ajánlom a carpologia horgászboltot, ott megtalálod a teljes termékskálát.
vagy ha Taksony fele jársz, ugorj be a Fő úti horgászboltba ha ott áll a kék zafira, mert van ott egy korrekt srác, ért is hozzá eléggé, van egy rakás bot/orsó, és az árai sem annyira magasak. Bár a Spro nem a legolcsóbb mert eléggé geci a Spro a kiskereskedésekkel egy két kivétellel.
(carpologia/haldorado)
-
Latyakos
aktív tag
Hozzád és a többiekhez intézném a kérdést: a SPRO termékeit mennyire ismeritek? Nekem csak balzer+dam ciuccaim vannak, de barátnőmnek őssze akarok dobni egy 3 botos felszerelést, és ára miatt ezt amárkát néztem ki, csak sajnos semmi olyan informáciom nincs ami ne reklámokból származna.
-
-
törölt tag
Asziszem, gyakorlatilag törhetetlen, a ladányiék, dobálgattak vele, 150-170m eket 100-120grammos olmókkal.
Szerintem elbírja az etetőkosarat.
bocs én olcsóbbra emlékszem, mintha a taksonyi horgászboltban olcsóbb lenne
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
törölt tag
Felejtsd el a feedert
, nagyon jó talán a legjob is, de nem távdobásra való. Ha igazi távdovó botot akarsz akkor Shimano Beast master 3.6as bojlizó bot, fenekezni is tökéletes, és az ára sem magasabb 15ezernél.
Egyébként egy elég jó képet, bár (picit szubjektiv( ad a haldorado portál...
-
busman
veterán
Délután megyek pisztrángozni!
-
Latyakos
aktív tag
Arra figyelj oda, hogy ha ugy dobsz hogy dobokezed mutatoujjával fogod a zsinort, akkor huzz rá vmit, mert elég keményen belevághat az ujjadba a damil ahogy erősen megsuhintod. Mi egy gumikesztyűnek egyik ujját levágtuk és azt huztuk rá, mert egyszer véres lett a dobás után az ujjunk.
-
Latyakos
aktív tag
-
Latyakos
aktív tag
Lehet hogy hobby, én is már kiskorom óta járok horgászni, de nekem mint diáknak akkor sem mindegy hogy 3000 vagy 5000 forint egy nap a hétvégéből, az havonta ha jól összejön egy tizes bonuszban. Ha dolgoznék nem sok szavam lenne, de a horgászok jórésze még diák, és mégis felnött jegyet kell venniük.
-
busman
veterán
Én is horgászom.Inkább a peregető,és legyező horgászatot részesítem előnyben.
-
Latyakos
aktív tag
Most hétvégén megy vki vmerre pecázni?
-
törölt tag
Tipikus műtó, nem túl nagy aranyos, nagyon családias a hangulat, a tulaj is viszonylag rendes. mi idén kétszer voltunk mindíg fogtunk legalább 10-15ponyot 5bottal, 3an voltunk. Durva fenekzővel pecztunk és ígyis jöttek, feederrel még több is jönne.
A napijegy 800 a pontynak kilója meg 700ft.
A tó helyileg, Dunavarsányba van 51es úton ész lefele, ahol kisvarsány fele el kell ágazni, ott lefordulsz, követed az utat, elérsz egy benzinkúthoz, ott már ki lessz írva a tó.
Mint mondtam családia, és a parton kis tetős padok vannak kialakítva, szóval még esőben sem ázol meg annyira.
Ha műtóra megyek akkor csak ide. -
Botee
tag
válasz
Latyakos #162 üzenetére
De végülis igazad van.Nemtom most hogy vannak a horgászfelszerelések árai,mert azt már nagyon rég nem vettem,legfeljebb zsinórt,meg ugye csalit,etetőanyagot,meg a jó kis fogyóeszköz etetőkosarat,csontikosarat
de tényleg méregdrágák már a jegyek ,ráadásul Balatonon is egyre rosszabb a helyzet,meg egyre kevesebbet is tudok horgászni,mert nem nagyon van olyan,akivel letudok menni,h na jó,most akkor 3-4 napot végighorgászunk...annyira nem nagy fanok sajna.Na mind1,maradnak egyenlőre az 1-1 napok a műtavakon...
Más: Pumpi!!Arról a farmer tóról tudnál még vmi infót adni?
[Szerkesztve] -
Latyakos
aktív tag
Nem a 8400-at keveslem hanem az 1500-at sokallom de nagyon.
Sajnos már egy napijegyes pecázásnál nem nagyon lehet kijönni 2-3 ezer ftból, hisz még párszáz /ezer/ forint az etetőanyag+kukorica+csalik, no meg a vonzatos költségek mint utazás benzin kaja pia.
ezekkel van nekem gondom, ez van vagy 3 ezer ft/nap. Pesze ha éves engedély van akkor meg kb 1000-1500 forint, de akkor meg egy nagy összegben kell vagy 20 rongyot kiperkálni. Tiszta rablás ami mostanában van, leengedték a horgászeszközök árát az elmult években, de az engedélyárak meg felszöktek.
Na most jól kipanaszkodtam magam. -
BLiNk3r
senior tag
Na idén még nem voltam horgászni, pedig kellene az adrenalintúltengés, amint bemozdul a spicc (igenigen, én is feederezek mióta az eszemet tudom
), bevágás, ül a horog, és kezdődik a fárasztás...
Meg ugye barnul az ember, cirógatja a lágy tavaszi szellő, és élvezi a parton érzett óriási szabadságot... -
Notes
senior tag
Én szívesen horgásznék, de nincs akivel horgásszak.
Felszereleésem van (egy kéttagú bot, meg egy egyszerűbb orsó) gondoltam ez süllőzni jó lesz. Vizsgám van mert 9 éves koromban levizsgáztam. Amit tudok a horgászatról azt könyvből tudom. Horgot tudok kötni, bedobni is tudok, de pl. a süllőző előkével már nem tudom mit kéne pontosan kezdeni, hogy jól legyen felszerelve. Egyszer voltam horgászni tök egyedül az érdi Duna-parton. Fenekeztem kishallal egy csendes részen, ahol szinte álla víz. Sokáig semmi, aztán elkezdtem kitekerni a cájgot, hogy megyek haza, amikor észrevettem, hogy egy hal ficánkol a végén
Szákom sincs így csak kirántottam a partra. Mondjuk nem volt gond, mert nem volt egy kapitális példány (süllő). Talán ezért sem tudta elrágni a 30-as zsinórt. De azért méretes volt. Boldog voltam, de azóta sem mentem horgászni. Nem vágyom óriási halakra, csak a természet szépségére, csendre. Aki a Dunán horgászik, és esetleg van tapasztalata rablózásban meghívhatna egy kis továbbképzésre...
-
Latyakos
aktív tag
Jaja, ez az ami gáz, szerencsére a környékén akad jópár tó, én ócsai lévén egy-kettőt már bejártam, tudom ajánlani a csóri-csuka nevűt, bugyiról kiskunlac fele kell menni és balra van. Mi dec. 31-én 2 éve kitaláltuk hogy megyünk pontyot fogni, persze kapás sem volt, de kipengettük a 6 rongyot 3 személy horgászatáért, de a tógazda /személyesen felügyel a pasi/ adott 2-2 pontyot fejenként bánatpénz gyanánt az eredménytelenségért, és mert karácsony volt.
Tehát a tógazda emberségből és kedvességből jeles, a halállomány közepes, kocsival és egyéb járművekkel megközelíthető, egyetlen hátrány hogy nem jellemző a nádas, és én ezt nem szeretem. -
Botee
tag
-
Latyakos
aktív tag
Neke az a gondom a mobyval, hogy tudomásom szerint amit kifigok, meg kell fizetnem, s nem lehet visszangedni.
Én szeretek ugymond sportbol horgászni, és ha visszadobnám azt a 10 kilos pontyot, hagy tehessem már meg, vagy ha tetán nincs is annyi pénzem akkor mi történik? Bár lehet én nem ismerem a szabályzatot, ezt csak hallottam.
Duna-Tisza csat-ra jár vki? Én a környékére járok, és jó lenne vmi tuti info, mert mostanság elkalandoztam onnan. -
Botee
tag
válasz
#16741888 #152 üzenetére
igen,én is sok rosszat halottam róla,kicsit félve is mentem oda legutóbb,de hálistennek nem volt semmi incidens.Ezt a beszakadás-300ft-ot én ishallottam,de mikor ott voltunk,ilyet nem láttam.A préri viszont nem volt rossz...A farmer tó az hol van?Bár vmi rémlik,lehet h már ott is jártam?!
-
törölt tag
Biztos megy, ha mű tó, akkor szerintem a farmer horgásztavat válaszd, aranyos kis meghitt tavacska.
A Moby Dickről eddig sem hallottam szépeket sőtt nem is tapsztaltam túl szépeket, a köcsög főnök miatt, de amit most csinál az már pofátlanság.
egy másik fórumon olvastam, tehát nem tudom mennyire van valóságalapja, asszonyga a gyerek hogy a dőnök mögéjü állított egy pribéket, és ahányszor beszakadtak annyiszor kellett 300ftot fizetniük...aha
szerintem hanyagold a Moby Dicket.
Annyira jól meg lehetne csinálni, az egész komplexumot, csak ne ez a buzi lenne... -
Botee
tag
Remélem is hogy most már jobb idő lesz..Bár úgyis nyakamon a vizsgaidőszak,úgyhogy tulajdonképpen teljesen mind1
Volt vki mostanában a moby dick vagy a préri tavon?(éljenek a műtavak)kíváncsi vagyok ott is megy-e már a hal...
-
-
törölt tag
ja, szombaton is megfogtam a 2pontyomat, de ezt mondtam szerintem.
tegnap voltam, és magyarul, szarrá áztam
, és nem fogtam semmit.
De nem adom fel, szombatra időzítem a következő menetet.
plussz van itt egy szó szerint ittfelejtett, faladik az udvaron, szerintem májusra kipofozom, lefestem, és májustól még intenzívebben fogom csapatni a vizet. -
törölt tag
Ugye?
nekem is ez volt az érzésem, gondolhatod, a kis 3meteres pickerbotnak picit kissebb a súlya mint a 3meteres YAD 50-100g os fenekzőimnek.
na azóta, nem kockáztatunk, vettem specko 16os előkezsinórt, annyit bír mint a 18as főzsinóromnagyon szuper kis zsineg, csak ajánlani tudom.
-
Botee
tag
Gratulálok a potykákhoz..12-es előkével tényleg nem rossz teljesítmény a 3,5-es nyurga!!
Csak már mehetnék én is horgászni..Amúgy én ált. feederrel tolom,16-18-as előkével...egyébként mikor legutóbb horgásztam ezerszer könnyebben jött ki a ponty a feederrel,mit a 30-as ''zsinórzatú'' normál fenekezővel.Sokkal könnyebb tartani egy ilyen botot,mint a kőkemény fenekezőt.
-
törölt tag
Ez hihetetlen, miért ilyen szar az idő?
Az időt leszarnám igazából, csak az a baj hogy a ilyenkor csak akkor jönnek a halak ha süt a nap.frankón, vasárnap egész nap borongós, 0kapás, fél órára kisüt a nap, 6kapás, 3hal, igaz törpe, de akkor is, addíg az se jött.
-
törölt tag
Most értem haza, ma is megvolt, 2db.
eggyet még ott helyben odaajándékoztram a szomszédnak, szóval 3volt, de csak 2 került heze.
Azért olyan jó érzés beírni a fogási naplóba.Van már több mint 15kiló hal,benne 2nap alatt
-
Kobe
veterán
én is szeretem ezt a tevékenységet de legtöbbször rábízom öregapámra, ő az expert a témában, én meg csak üldögélek és lógatom a botot, némi zsírosdeszka és korsó sör segedelmével...
-
törölt tag
gyerekek popás idő van, tegyetek úgy mint én, mennyetek horgászni...
-
törölt tag
válasz
#16741888 #134 üzenetére
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hú gyerekek ilyet nagyon régen, sőtt soha nem éltem át, természetes körülmények között
ami ma velem történt... életem eggyik legszebb élménye és ha ezer évig élek akkor is emékezni fogok rá.
A történet kedden kezdődött, az időjárás, jó időt mondott mára, egész napos pecát terveztem, mert időm van, és legalább a levegőn vagyok.
reggel borongós sötét időre ébredtem, de azért fél hatkor csak kimerészkedtem a vízpartra( Soroksári duna, Taksonynál, nem a holtág!), meggyúrtam az etetőanyagot Walter Tamástól megtanultösszetevők alapján(pellettől a földig minden volt benne
), 7fele kiért a stégre nyugdíjas öreg barátom is, jó nagyokat röhögtünk meg szidtuk a rabsicok kurva annyát hogy miért nincs hal a vízbe.ekkor még a régi jó öreg fenekezős cejgggal horgásztam, elment a ''haver'' hát mondom, kapás nincs, bedobom újjonan vásárolt pickerbotomat, 18as zsinór 12es(!) előke. ne nagyon vagyok gyakorlott finomszerelékes, csak naggyából tudtam mit kell csinálni.
Becsúzliztam pár etetőanyag gombocot, és vártam a hatást.
kezdetnek jött egy 10dekás kárász, mondom, legalább a macska jól lakik, örültem neki mert fél12kor már nem bíztam benne hogy én itt halat fogok.
Megérkezett eggyik haverom, ő is leült horgászni(fenekező), egyszercsak pickerbot mozog, PumPi bevág, rohadt nagy törpeharcsa, ebből még jött 3 a 4eggyütt volt vagy 1kiló, szóval tényleg rohadt nagyok.
fél 2körül, a havernak kapása van, bevág, erőteljes húzás, ez már nem törpe, már a stégnél volt egy szép 2kilós ponty amikor leakadt. Bosszúsak voltunk, de egyben meglepettek is hogy ebben van hal?kérdezük egymástól.
Cejg ugyanoda vissza, 10perc múlva kapás, telefonálás, közbe beakaszt, én kitekerem, 3kilós pikkelyes.
éppen a hallal baszakodunk amikor, a pickerbot mozog, bevágok, erőteljes húzás, ekkor még azt hittem ''rekord törpe'', 30perces fárasztás, meg 3miatyánk után kivarázsoltam, a pici pickerbotommal 18as zsinórral, és 12előke, egy 3.5kilós nyurga pontyot.Annyira örültem, basszus hogy, majdnem elestem úgy remegtek a lábaim.
haver megmeríti, éppen benne van a hal, és elszakad az előke, de ez már nem számított, mert a hal a miénk volt.
30perce rá, még egy slusszpoén, másik fenekzőbotomra, jött, egy ugyanilyn cirka 3.5kilós pikkelyes.Mi meg csomagoltunk mert megvolt, a 3ponty.
fotók megvannak majd felteszem.
még mindíg úgy örülök, hogy nem bírok magammal, inkább ideírok. -
Botee
tag
Hát igen..én is nehezen jutok rendes vízhez,mert pesti vagyok,úgyhogy meg kell szerveznem,ha horgászni akarok,sajna nem tudok csak úgy leugrani a partra 1-2 órára.De hát ez van,azértr elmegyek néhányszor év közben,no meg persze nyáron többször is.
-
szatocs
őstag
Én nem voltam már vagy másfél éve, mert nincs rá időm...meg ugye nincs mindenkinek házközelben a víz, nekem mondjuk csak 20 km - t kellene mennem hozzá
-
Botee
tag
Na,volt vki valahol azóta?Kapnak a kicsikék?Írjatok ha valahol nagyon megy a hal,vagy ha valamerre nagyon szép most a táj,igazából úgysem szoktam kapkodni a botot
-
törölt tag
Asszem délután elhúzok, horgászni
kicsit hideg van, de most már úgy vagyok vele hogy inkább megfagyok.
nem tud valaki egy jó helyet itt a Kisdunán ahol fogják a halakat??
[Szerkesztve] -
Kovacsgabor
tag
cső!
én is szoktam horgászni.
A rekordom egy 2 kg-os nyurga ponty.
De amire a legbüszkébb vagyok az egy fél kilós angolna a Balatonból.
mostanában mondjuk nem nagyon voltam, a kedvenc tavam a multkor olvadt ki.
a közeljövőben meglátogatom. -
Botee
tag
HI!
Asszem én is beszállok a horgász topicbaRégen nagy horgász mániás voltam,mára egy kicsit lankadt a szenvedély(ill. az időm....),szal már nem jön minden hónapban a postás a sporthorgásszal...Persze azért most is el-eljárok ha jobb az idő
Na csak gondoltam beszólok,majd figyelem a topicot,aztánoffolgatom a hülyeségeimmel,meg a hozzászólásaimmal!
ui.:azért jó,hogy van itt is olyan ember,aki feláll a gép mellől,és kimegy a levegőre kicsit...szigorúan elektromos kapásjelző nélkül.. -
törölt tag
ez is egyfajta mentalitás
, iagzából annál nincs jobb amikor haverokkal elmegyünk, jót sörözünk, dumálunk, röhögünk stb. Legjobb!!
Volt olyan is, hogy majd mi megmutatjuk, mennyünk éjszaka pecázni, jól berugtunk aztán senkit nem érdekelt a horgászat aludtunk végig.
De én amit legjobban szeretek, az az hogy vasárnap délután kiülök a tópartra, síri csendben, hallani a madárcsicsergést, tükörsima víztükör, egy sör a kézben, és kiengedni, felkészülni az új hétre.ha még fogok is az csak hab a tortán de nem elsődleges.
-
Integra
titán
néha nyáron leugrunk haverokkal ráckevére nyaralóba, sörözünk, lógatjuk a lábunkat a vízbe a stégről, meg bedobjuk az úszós pecát és dumálunk, az hogy már rég leázott a kenyérgalacsin, senkit nem érdekel, nekem ez a horgászás
a nagy pontyokat meg meghagyom a hardcore éjjel is kint ücsörgélő arcoknak
[Szerkesztve] -
törölt tag
Na gyerekek, megvettem a Walter Tamás fantsztikus dvdjét, a matchbotozásról
Miért érzem úgy hogy teljesen profi lettem a témában??
De komolyan teljesen amatőr az előadásmódja, kb mint egy 5.es gyereké, viszont jól artikulál legalább azáltal érthető, és nagyon hasznos. Csak ajánlani tudom.
ha megtanul hangsúlyozni is, akkor tényleg jó lessz, kb 10perc alatt megszokod, és már nem is figyelsz olyan dolgokra, hogy a mondat végén leviszem a hangsúly, és a vesszőnél fel.
No problem, elnézzük, cserébe viszont kárpótol ahorgászattal maximálisan.
Vegye meg valaki a II. részt és cserélünk. -
törölt tag
gyönyörű szép idő van, az ablakból kitekintve
, mert ha kimegy az ember rájön hogy kb 223km/h ás szél fúj.
De nem baj, ne csüggedjünk, előbb utóbb csak lesz szép idő. -
törölt tag
foggalmam, sincs, azt tudom hogy ma egy viszonylag jó üzletet kötöttam, vettem 580ért 2 spiccbot koplett szereléket, úgy hogy exner úszó van rajtuk amit ha külön megveszed 250darabja az úszónak.
, ez meg 12es zsinórral és 8as horggal, kompletten fel van szerelve, és ki van súlyozva
Jobban megéri mint baszakodni a 12es damillal, meg a pici horoggal. -
dannnnn
senior tag
estét. nemrég felhívott nagybátyám hogy a szünet alatt megyünk kapcsozni!
nah az mi....... nem akartam neki mondani hogyhát mi az, inkabb mondtam hogy hát persze simán megyünk
az valami specko csukafogási technika nem? -
törölt tag
felnőtt jegy, meghosszabbítani akkor tudod ha 10eéig leadtad a fogási naplót, egyébként 15ezer forint, az állami+területi jegy a Ráckevei dunaágra. Nekem ehhez hozzájött 3000ft új belépés, és 2000ft vizsga mert még nem volt,(volt csak gyerek) engedélyem, az így összesen 20ezer volt, jövőre meg ha minden jól megy és nem emelik akkor 15,,,
-
pikámer
tag
én több mint 20 éve csapkodom a vizet,volt alkalmam megismerni a Duna deltai-i hòrgászást meg az ottani öslakosságot aki ebböl él,szerintem kevés olyan hely van ami azt az élményt nyujtaná,mindenkinek csak ajánlani tudom,biztositlak benneteket ott mást nem is lehet csinálni
-
dannnnn
senior tag
UP!
-
törölt tag
Na, elvileg holnap meglesz az engedélyem, viszont nem leszenk botjaim
, mert azokat ma elviszik, az új botjaim áprilisban érkeznek, addíg meg gyakorlom a Matchbotot, meg rablózgatok.
-
Tüncy
csendes tag
nekem eddig a legnagyobb fogásom egy 3 kg-os csuka volt. nagyon büszke voltam magamra..
-
c*
aktív tag
valaki flyfishing ?
-
mityku
aktív tag
-
dannnnn
senior tag
hi alle.
én minden tavasszal és nyáron horgászok, a hidegebb időkbe mar nemnagyon.
amugy a Fertőtón szoktam nyomni. egykét busa meg néha Szép Dévérek!!
amugy télen néha csukázni..... -
törölt tag
Nevetni fogtok de a változatosság kedvéért én se szeretem.
A halászlevet, -csak amit mutterom csinál, (passzírozza)- azt megeszem illetve a RIO olajos halat, az nagyon fincsi, de rohadtul nincs hal íze, szóval ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest