Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4604) Egon válasza TaliGa (#4603) üzenetére


Egon
nagyúr

Értem én, hogy nem te találtad ki a fals infót... :)
Mindenesetre a Sió elindult lefelé (kérdés, hogy az Érd "magasságában" kötnek-e ki, vagy van út visszafelé). Érdekes lesz jövőre a bajnokság, legalábbis a 3. hely vonatkozásában (bízvást pályázhat rá a Debrecen, esetleg a Vác és a Móvár is (bár mindkét csapat gyengült valamelyest), de a Siófok is van olyan erős, hogy behúzhatja - főleg hogy csak a bajnokságra kell koncentrálniuk).
A Vác igazi sötét ló lehet jövőre: új edző, sok új (vagy visszatérő) játékos, a belső posztokon jóval nagyobb variációs lehetőséggel (leszámítva a beállót).
Egyébként pont az irányjelzős fórumon írták, hogy az Esztergomból (harmadosztály győztes csapat) jön hozzánk valami közel 2 méteres, 16 éves védőjátékos - kíváncsian várom. Sajnos az ilyen ígéretes fiatalokból jó ha minden tizedik befut nálunk (sokszor nagyon korán súlyosan megsérülnek, akár többször is egymás után). A teljesség igénye nélkül: Ivanics Dóra, Ertl Rebeka, Iván Eseme, Káldy Lili, Szeberényi Flóra, Bálint Anna: ők az utóbbi évek "nyom nélkül" eltűnt váci játékosai (mondjuk talán Flórát Annát még korai lenne leírni (de mindenesetre finoman fogalmazva se váltották meg a világot Vácott), és vannak olyanok is, akik máshol kiteljesedtek: Szabó Kitti és Paróczy Sára egész jól játszik az Érdben). Érdekes lesz látni, hogy Kácsor Gréti visszatalál-e a tavalyelőtti formájához (nemkülönben, hogy a csodagyereknek kikiáltott Bárdy Noémi tud-e továbbfejlődni).

[ Szerkesztve ]

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.