Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Na ja. "Apró" szépséghiba, hogy ennek a meccsnek - köszönhetően az eddigi pontvesztéseknek, különösen a Dunaferr és az Érd ellen (ismert körülmények között) elvesztett 3 pontnak - szinte semmi jelentősége, sajnos... A Fehérvár elleni meccsek, meg a Debrecen elleni derbi sokkal fontosabb (a hazai meccseket kell mostantól mind nyerni, és akkor ott leszünk az 5. helyen - ennél előrébb jó eséllyel ha fejreállunk sem tudunk már kerülni - legfeljebb akkor, ha a Fradi és a Győr ellen (idegenben!), pótoljuk az elvesztett pontokat, ÉS az Érd botlik, mondjuk a Dunaferr ellen...).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
nézitek a fra-spanyolt?
1. fi közepén 10-5 francia vezetésről félidőre 12-14 a spanyoloknak, jó lesz a végeSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
Senki ne sértődjön meg a kacsintgatás miatt, csak mondom, hogy mindegyik oldalnak megvan a maga véleménye, én nem állok egyikén se. Én kívülálló vagyok teljesen.
(Jó páran vannak most ex-fradisták a Siófoknál, mivel ilyen kvázi fiókcsapat lett belőle, bár valszeg ezt Te is tudod. )
ruti: Nem, de látatlanba is hajrá spanyolok a franciák ellen.
-
ruti
Közösségépítő
Canellas vitta a vállán a spanyolokat, valami 10/11-es százalékkal dobált,
viszont a kapusteljesítmény hiányzott spanyol részről
míg Omeyernek és megint Dumoulin-nek voltak jó időszakai, és bravúrjai
-
pl. Tomas magához képest nagyon gyenge volt a szélről, és 59:00-nél elszórt egy sorsdöntő labdát,
ennyi....Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
legenda
ennyi...
a másik eredményre is kíváncsi leszek, de ha elenénysző lesz a különbség, akkor nem kizárt, hogy a dán marketing nyer, hiába lenne amúgy jobb kicsivel az ellenfél.
már csak abban reménykedem, hogy a döntőben belefutnak egy vereségbe a franciák. jók, de akkor sem tudom kicsit sem megkedvelni őket...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
WonderCSabo
félisten
Laurencz hogy kiosztotta az érdi csapatot az RTL-en.
-
ruti
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #2010 üzenetére
nem tudom mit mondhatott, mert nem láttam a meccset,
de én azóta nem adok a szavára, amikor kijelentette, hogy "magyar ffi válogatott meccset nem néz, ha NL hazajön"
történt mindez az ugye olimpia előtt...
-
most meg:
"Nagy Lacinak ez a negyedik világversenye, amelyen nem vett részt vélt vagy valós indokokkal. Tavaly az olimpiai szerepléshez jóformán semmi köze nem volt, az Izland elleni hosszabbításban 20 percig nyújtotta azt, ami tőle várható lenne. Londonban a szerbek ellen betlizett, és ha Mocsai Tamás élete meccsén nem dob kilenc gólt, akkor nyolc közé sem jutunk. Felejtsük el azt, hogy Nagy Laci milyen fontos a csapat számára, mert az elmúlt négy évben nem tett semmit a csapatért, sőt."
-
szerintem: köszönjük, Laci bácsi, KEK, olimpiai 3. hely, minden elismerésünk, sőt Váci kötödések is, ok,
de manapság kérnénk, hogy inkább csak olvassa a sportsajtót, ne nyilatkozzon...
-
Tóth Timi nem beszélt?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #2012 üzenetére
a kivétel erősíti a szabályt, néha mond okosat isSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
Bréking, Kossuth Lajos levágta a szakállát. [link]
-
leslieke
Jómunkásember
Se jó, se rossz ellenfelet kapott a kéziválogatott
A szlovén csapat lesz a magyar férfikézilabda-válogatott ellenfele a 2015-ös katari világbajnokság selejtezőjében.
Az oda-visszavágós párharc első meccseit június 7-én vagy 8-án, visszavágóit pedig 14-én vagy 15-én rendezik. Az első mérkőzés lesz Magyarországon.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ruti
Közösségépítő
Nikcevic 8? hihetetlen...
amúgy annyira nagy a teljesítmény hullámzás Konkoly alatt, ami szvsz a személyiségére vezethető vissza, hogy nem látom, jó az irány vagy sem...
én az ex-jugo különítményt továbbra is átgondolnám, Ana-val együtt,
vagy pedig sokkal bátrabban használnám a széleket, ha már bőven vannak szép és gyors szélsőink...
ja, és nem dobtunk be hetest?
-
ffi döntő:
na, akárki akármit is mond, ez óriási játék volt a franciák részéről
minden bejött, iszonyatos lövő%, szegény Landin csak pislogott
Porte 9, Abalo 7 mezőnyből
annak ellenére, hogy az 1. félidőben eldőlt, nem lehetett otthagyni a TV-t, mert csak jöttek és jöttek a szebbnél szebb megoldások
a franciáknak a legjobb formájukat, a dánoknak a legrosszabbat sikerült időzíteniük a döntőre
-
év játékosa 2013: Lekics-Görbe-Lunde a sorrend, de a 4. Bulatovics és az 5. Löke is Győri. Hmmm...., nem semmi...Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
Szerintem KCS-vel jó az irány, és ez a védekezésen látszik leginkább.
Fülöp Andi élete formájában van, Kamper is látványosan feljavult tavaly óta. Nikcevicnek szerintem áttörés volt az Érd elleni utolsó másodperces gól: azóta eléggé jól termel (előtte nem volt jó meccse, csak max. jó félideje). Virág Noémi is használhatóbb támadásban, mint tavaly (bár tény, hogy a Fehérvár elleni produkcióját nem tudta megismételni).
Támadásban kellene igazolni még 1 jó átlövőt (nem ártana, ha balkezes lenne), megtartani a csapat nagyrészét (Tápaival és Marával kiegészítve: remélem jó formában térnek vissza), és jó lesz ez.Ami a délszláv különítményt illeti: Niksic nem rossz játékos, csak szerintem túl sok kritikát kap, és ez láthatóan elveszi az önbizalmát (túl gyakran le is kapják, 1-2 hiba után). Ha Rebi lába bírja, akkor lehet hogy nem kellene Anát megtartani. Mara jól játszott, amíg meg nem sérült, szerintem ő kellene a csapatba. Nikcevic pedig a védekezésben fontos elem. A jövőjük szvsz nagyban függ majd attól, hogy mennyire válik be Drávai, illetve a már említett játékosok milyen formában térnek vissza (no meg attól is, hogy tudunk-e ütősebb játékosokat igazolni: végülis tavaly Posztnova meg Vizitiu neve is meg lett említve... ).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TaliGa
aktív tag
válasz leslieke #2019 üzenetére
Gondolom Németh András, és Ambros van a listán, illetve a hírek szerint Vestergaard. Ebből a háromból nekem mindegyik szimpatikus, na jó Németh A. kicsit kevésbé, de a lényeg, hogy aztán ne vmi Hajdú, Mátéfy féle félmegoldás szülessen. Kéne egy jó kapitány na. Van vkinek konkrét infója egyébként a jelöltekről?
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
válasz WonderCSabo #2021 üzenetére
Ööö, tévedsz. A találgatás kategórián azért túlmutat, hogy néhány kézilabdával foglalkozó oldal említette már Ambrost és Vestergaardot, illetve Némethet, mint jelölteket.
Lásd. [ez][ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
válasz WonderCSabo #2023 üzenetére
De ezek azért nem fórumos találgatások, és nem ez az egy van
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
Ambros biztosan nem lesz kapitány, de Tomorinak sem kéne elmenni a Fradiból. [Friss hír, bár sztem a nagyja csak találgatás]
"So say we all"
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #2030 üzenetére
-
Egon
nagyúr
válasz Neoteric #2029 üzenetére
Bulatovics pasija Montenegro egyik leggazdagabb embere. Szerinted mennyire motiválja egy középkategóriás autó?
Szerintem az a valószínűbb, hogy visszamegy a Buducsnoszt-ba, de meglátjuk.
Ellenben a Fradinál azt pletykálják, hogy anyagi problémák vannak, így reális lehet Tomori távozása (ami nyilván nem tenne jót a csapatnak). Nagyon remélem, hogy nem az Érd lesz a Győr új "kihívója" (akkor százszor inkább a Fradi...)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Neoteric
addikt
Szerintem motiválhatja, mert ha nem játszanának szerepet az anyagiak, akkor vszeg nem ment volna rekord gázsiért Podgoricából Valceaba, illetve miután az becsődölt, Győrbe.
Egyébként nem tudom te milyen körökbe mozogsz, de nekem egy ilyen 25-30 millás tütü azért már bőven túl van a középkategórián. Seggemet a földhöz verném ha ilyen középkategóriás autóm lehetne.[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
WonderCSabo
félisten
Most olvasgatom a kommenteket, gyakorlatilag minden játékosról leírták, hogy hova igazol, többszörösen is. LOL.
Neoteric: Audi A7 nekem se középkategória.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz Neoteric #2033 üzenetére
Szerintem Bulatovicsot az sokkal inkább motiválja, hogy Popovicshoz hasonlóan, több csapattal nyerjen BL-t (a románok is nagy esélyesnek számítottak anno). Másrészt amikor Győrbe szerződött, azt nyilatkozta, hogy max. 2 évet akar még kézizni, utána szülni szeretne. Lehet hogy az utolsó szezont hazai pályán szeretné tölteni. Azt sem lehet tudni, mennyire érzi jól magát Mo-on (az idei játéka mindenesetre nem túl meggyőző).
Új autót lehet kapni 2-3 millióért, meg 200-300 millióért is. Ilyen értelemben, nem nevezném felsőkategóriának az A7-es Audit. Inkább középkategória teteje (vagy ha nagyon akarod, legyen a felsőkategória alja). Egy milliárdosnak (Bulatovics párja), max. középkategória (vagy még az sem).
Nekem perpill. mondjuk egy hatos Mazda is felsőkategória - de ez szubjektív."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Traxx
őstag
Sierra és Kallmann (utóbbi már a jövő héttől) Szegeden...alakul ott is egy tényleg komoly csapat A Kallmann - Sulc - Ancsin - Zubai - Parrondo - Roli / Sierra (és a ballövő posztot direkt hagytam üresen) kezdősor szerintem nem csak itthon nagyon jó.
Ha azt, és az irányítót megoldják, mivel Sulc jövőre már nem lesz tudtommal, akkor szép reményekkel vághat neki a csapat a következő szezonnak
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #2037 üzenetére
Egyetértek.
-
Traxx
őstag
válasz WonderCSabo #2037 üzenetére
Én a Szeged vezetőségének helyében Tatait engedném el, és Rolival lepacsiznék vagy 3-4 évre Tudom, hogy neki lejár idén a szerződése, Tatainak meg jövőre, de szerintem így jobban járnának...és Roli is, főleg ha a nyáron 1-2 hasonló kaliberű játékost le tudnak akasztani. Pastor vonzó név lehet, a Picknek és/vagy Csányinak pedig van elég pénze a csapathoz.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
WonderCSabo
félisten
Az, hogy idehozták Sierrát, számomra nem azt mutatja, hogy Roli marad, hanem pont az ellenkezőjét. Sztem a Szeged még nem tart ott, hogy egy Rolit vagy Sierrat padoztasson, Tatai Peti fog padozni továbbra is, Roli meg lelép. Egyébként is én Roli nyilatkozataiból nem azt olvasom ki, hogy annyira maradnia akarna. De ezek csak az én külső meglátásaim, feltételezéseim.
-
WonderCSabo
félisten
Hétvégi kézis program:
Győri Audi ETO KC : Buducnost, szombat 18:30
FTC-Rail Cargo Hungaria : Tertnes Bergen 19:15
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #2041 üzenetére
És mindkettő élőben adja a Digisport 1.
-
leslieke
Jómunkásember
Sport 2-n megy most:
Nemzetközi torna, Szkopje, MKB-MVM Veszprém - Vardar Szkopje
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #2041 üzenetére
Meg Érd-Buxtehude, Fehérvár-Vác...
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #2047 üzenetére
Bocs, ezt nem tudtam:
Érd - Buxtehude szombat 15:00 SportKlub
MKB-MVM Veszprém - Metalurg Szkopje felkészülési meccs, szombat 18:45 Sport2Ha jól látom a Fehérvár-Vác meccset tényleg nem adja semmi.
-
ruti
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #2048 üzenetére
Vác-Fehérvárt majd adja a Sportklub jövő héten
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
Na most ebből lesz EHF büntetés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest