Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4501) Egon válasza f(x)=exp(x) (#4500) üzenetére


Egon
nagyúr

Az EB-n én sok egyforma csapatot láttam, amiből kiemelkedtek a norgék és a nyugatrománok. Ha hozzájuk csapjuk az oroszokat, az összes többi verhetőnek tűnik, egy kicsit jobb koncentrációval, mint amit decemberben produkáltunk (lásd a horvátok jó szereplését). Meglátjuk.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4502) g0dl válasza f(x)=exp(x) (#4500) üzenetére


g0dl
addikt

Az orosz jelenleg top 3-as csapat, és ott játszik Vjahirjeva, aki szerintem most inkább a legjobb.
A különbségnek legalább a fele a kiállításokban megmutatkozó eltérés számlájára írható.

Emellett tegnap szerintem már inkább még a kijutásnak örültek, és ezért kevésbé voltunk koncentráltak.
A kiutazó keret kialakítása érdekes, és nehéz feladat lesz, tekintve, hogy kevés játékost vihetünk.

Széleken a mostani keret marad, csak az változtathat, ha valamelyik szélső posztra csak egy játékost viszünk, hogy legyen hely védő specialistának.
Beállóban, irányítóban, kapusban megvagyunk.
Az átlővő + védőspecialista egy nagy kérdés. (14 hely van + cserék)
Szerintem Zácsik aki nem lehet kérdés. Klujber hullámzó, Háfra szétesve, Kissnek voltak jó percei, Tomori nem volt rossz, de kérdés csak védekezésre megéri-e, Szekerest én nem vinném a kis létszám miatt, de Elek bízik benne.

(#4503) f(x)=exp(x) válasza g0dl (#4502) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Szerintem Zácsik, Klujber és Háfra sem kérdés hogy utazni fog.
Szerk.: én azért nem lepődnék meg, ha szélre visszajönne Faluvégi, Kovács nem nyújtott túl jó teljesítményt, Faluvégi meg az elmúlt 2 bajnokin és a Beitigheim ellen oda-vissza jobb volt, mint Lukács.

[ Szerkesztve ]

(#4504) vicze válasza f(x)=exp(x) (#4503) üzenetére


vicze
félisten

Elég nyilvánvaló, hogy Vica és Csibe megy.
Nekem pl. az nagyobb kérdés, hogy Janurik vagy Szikora?
Én Szekit nem vinném, mert a szűkös keret miatt kell a hely. A másik amit kb. kockával lehet dobni, az a beálló... Azt se tudom mióta nincs értelmes beállója a válogatottnak.

(#4505) Egon válasza vicze (#4504) üzenetére


Egon
nagyúr

Helembai szerintem elég jó volt a szerbek ellen is, az első meccsen meg különösen. Kisfaludy meg a szerbek ellen játszott jól, az első meccsen nem védekezett jól.
Janurik tökre jól védett, nekem nem kérdés hogy inkább ő mint Szikora, de ha Bíró hozza amit pl. a szerbek ellen, akkor kb. mindegy is, ki ül végig a padon... ;]
Szekerest nyilván itthon kell hagyni, ez nem kérdés szerintem.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4506) vicze válasza Egon (#4505) üzenetére


vicze
félisten

Ok, és ki a második beálló? :D

Amennyire ismerem a két kapust inkább Janurik, mert konzisztensebb. Esetileg Szikora jobb mint akár Bíró, de elég hullámzó és világversenyen kockázatos. Csere lehet nyugodtan.

(#4507) g0dl válasza Egon (#4505) üzenetére


g0dl
addikt

Látom mindenki a saját portékáját akarja eladni :D.
Szerintem Kisfaludy és Helembai megy beállóba. Szikora és Janurik kb. egyformák, de Szikora egyéb tekintetben problémásabb, és a jövőt tekintve nem gondolom, hogy valaki Németországból legyen válogatott.

(#4508) f(x)=exp(x) válasza g0dl (#4507) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Beálló szerintem is így lesz, kapus pedig Bírón kívül Janurik lesz, kivéve ha Szikora nagyon jól fog védeni Sión, Kinga meg nem a Fradiban. Mindenesetre ezévi teljesítmény alapján én Kingát preferálnám, egy átlagos teljesítményt rosszabb napjain is sikerül hozni neki.

(#4509) TaliGa


TaliGa
aktív tag

Szekit nem tartom különösen nagyra, de azért megkérdezném, hogy ki lesz akkor a negyedi hármasvédő? Ugye 14-es meccskeret lehet az Olimpián, tehát ha minden posztra visszük a két "alapértelmezett" játékost, akkor gondban leszünk középen - Zácsik és Kiss szóba jöhetne, de őket most meg sem próbáltuk hármasban. Nekem úgy tűnik, hogy Szekeres utazni fog, és Lukácsot hagyjuk egyedül. A kapusok közül nem tudnék dönteni, mindegyiknél van pro és kontra, abban pedig én is biztos vagyok, hogy formától szinte függetlenül Háfra és Klujber megy. Zácsik, Helembai, Kisfaludy, Márton, Schatzl, Lukács sztem biztos utazók. Kiss helyén sem tudunk nagyon variálni...

"So say we all"

(#4510) g0dl válasza TaliGa (#4509) üzenetére


g0dl
addikt

Igen gyakran egy szélsőt áldoznak be egy védekezőért mondván valaki majd megoldja a pihentetés idejére.
Egy megoldás, hogy egy jobbszélsőt viszünk, és Klujber besegít, viszont megy Tomori, aki besegíthet jobblövőben is.
Ez racionális döntés lenne. Sajnos igazságost nem nagyon lehet hozni.
Balszélen a két irányító tudna besegíteni, de szerintem ők amúgy is túl lesznek hajtva.

Cserének biztos megy a harmadik kapus, meg a párja annak akinek a posztjára csak egyet nevezünk.

(#4511) Egon válasza g0dl (#4510) üzenetére


Egon
nagyúr

Anno 2000-ben ezen (is) ment el az olimpia: az elején lesérült Lőwy Dóra, és nem volt megfelelő helyettese. Nem kellene ezt megkockáztatni.
Három darab hármas védő pont elég: szükség esetén Kiss is tud játszani kényszerből (Zácsik nem annyira, ő mindig is kettes védő volt), és ha sérülés van, cserélni is lehet majd gondolom.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4512) g0dl válasza Egon (#4511) üzenetére


g0dl
addikt

Emlékszem, akkor maradt ki Era a keretből.

Esetleg ha lenne egy ütőkés 5+1-es védekezésünk.

[ Szerkesztve ]

(#4513) vicze válasza TaliGa (#4509) üzenetére


vicze
félisten

Tomori+beálló, Noni+beálló alapesetben a 3-as, az más kérdés, hogy Noni "khm" nem ideális 3-as védő. Szani ha kell tud 3-ast, a vállsérülésekor csak védekezett több mint fél évig, más kérdés, hogy ez erőnlétbe nagyon fárasztó, ez a leg főbb oka a cserélgetésnek, mert alapesetben több mint rossz és egy elég nagy gyengesége egy csapatnak, ha cserélni kell, nagyon lassítja a támadást és a visszarendeződést is.

(#4514) vicze válasza g0dl (#4510) üzenetére


vicze
félisten

Most nem igazán van joker mint pl. Görbicz, Misi tud szélsőt játszani ha kell, de kb. ő az egyetlen ha jól emlékszek. Niki nem játszott szélsőt sose?

(#4515) Egon válasza vicze (#4514) üzenetére


Egon
nagyúr

Klujber nem szélsőként kezdte az Újvárosban?

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4516) TaliGa válasza vicze (#4513) üzenetére


TaliGa
aktív tag

Háfra messze a legrosszabb opció, nem véletlen, hogy kettesben is, amikor lehet cserélik. Zácsik az MTK-ban hármast védekezik (nem mondom, hogy rosszul, de nem is túl jól), és ennek megvan az "ára", gyakorlatilag csak felsétál a támadásokhoz, pedig ez ugye csak az NBI. A hármasvédő mindenesetre az achilles-sarkunk régóta, a balszélt pedig Misivel megoldani óriási pazarlás lenne, a jobbszélen vagyunk a legstabilabbak, oda Klujber (aki eredetilg is szélső volt) megoldást jelenthet meccs közben. De a három plusz emberből, akit vinni lehet, az egyiknek, akkor jobb szélsőnek kell lennie...

"So say we all"

(#4517) TaliGa válasza Egon (#4515) üzenetére


TaliGa
aktív tag

De igen...

"So say we all"

(#4518) vicze válasza Egon (#4515) üzenetére


vicze
félisten

De hülye vagyok tényleg, nem úgy kezdte azt játszattak vele, azért is jött a Fradiba, hogy ne arra legyen "kényszerítve", ifiben átlövő volt tudtommal.

[ Szerkesztve ]

(#4519) Egon


Egon
nagyúr

A mai pontvesztéssel az MTK gyakorlatilag kiszállt a 3. helyért folytatott versenyből.
Még mindig a Siófoknak van (sajnos) a legnagyobb sansza behúzni a dobogó alsó fokát: ha már csak a Fraditól kapnak ki, akkor 36 pontjuk lesz, ami több mint elégnek tűnik: a Debrecen még kétszer játszi a Győrrel és a Fradival (ha minden más meccset behúznak, 33 ponttal végeznek), a Vácnak is max. 36 pontja lehet (a Győr ellen nem sok sansz van, és a fenti esetben a Siófok jobb az egymás elleni eredmény miatt), a Móvárnak is max. 36 pontja lehet (és a Siófok nem valószínű hogy csak kis gólarányú győzelmet arat ellenük).
Summa summarum: remélem az MTK összekapja magát a Siófok ellen idegenben, és persze még jobban remélem, hogy nem fogunk kikapni a Sió ellen.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4520) vicze válasza Egon (#4519) üzenetére


vicze
félisten

Én továbbra se tudnám megmondani, hogy ki a fene lesz a harmadik talán most épp a Móvár a legesélyesebb, de annyi egymás elleni van a felsőházban hogy teljes lutri.
Kb. az a biztos hogy fogalmunk sincs. :DDD

(#4521) Egon válasza vicze (#4520) üzenetére


Egon
nagyúr

A Móvár még játszik a Siófokkal és a Győrrel idegenben, ez két zakónak tűnik számomra. Kérdés, hogy az MTK elleni hazai meccsükön mire lesznek képesek: az egy teljesen háromesélyes meccs, de a tavaszi forma alapján inkább a vendégekre fogadnék.
A Siófok otthon játszik az MTK-val és a Móvárral, no meg a Békéscsabával, Idegenben Vácott és Kisvárdán. A hétvégi formát figyelembe véve (Siófok-Fradi és Vác-Szombathely) nem fogadnék magunkra: sokkal inkább tűnik úgy, hogy a Siófok képes lesz minden hátralevő bajnokiját behúzni. Akkor pedig a Móvárnak a legjobb esetben is annyi pontja lesz csak, mint a Siófoknak (ebben az esetben az egymás elleni dönt majd). Ha ez lesz, akkor a Vác már abban az esetben sem lehet harmadik, ha nyer Debrecenben.
Összegezve: továbbra is az a véleményem mint korábban: a Siófoknak van a legnagyobb sansza a dobogó alsó fokára, utána jöhet esetleg a Móvár és a Vác. Az MTK-nak és a Debrecennek jóval halványabb esélye van erre.

Egyébként ha sikerül behúznunk az Újváros és a NEKA elleni idegenbeli meccseket, szerintem legrosszabb esetben is az 5. helyen végzünk majd, ami figyelembe véve az idei évet (koronavírus miatt tönkrement alapozás, 3 alapember súlyos, félévet meghaladó sérülése és egy teljesen formán kívüli tavalyi gólkirálynő stb.) több mint siker.

[ Szerkesztve ]

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4522) g0dl


g0dl
addikt

Hát ez egy csodálatos délután :)

(#4523) vicze válasza g0dl (#4522) üzenetére


vicze
félisten

Fogjuk rá. :DDD Bár lehet kicsit nyugatabbra borúsabb az időjárás. :P

(#4524) ígyvanferi válasza vicze (#4523) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Az volt.

:DDD

[ Szerkesztve ]

(#4525) f(x)=exp(x) válasza ígyvanferi (#4524) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

:DDD

Semmi esélye nem volt a Győrnek, a támadásikat elnézve csoda hogy 20 felé tudtak menni dobott gólok számában.

(#4526) Egon válasza f(x)=exp(x) (#4525) üzenetére


Egon
nagyúr

Tipikusan olyan meccsvolt, hogy a Fradinak minden összejött, míg a Győrnek semmi sem sikerült. Van ilyen.
Ennek ellenére (vagy talán éppen ezért?) a Győr még simán behúzhatja a BL-t és az MK-t is.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4527) g0dl


g0dl
addikt

Bartha a "közös felelősségvállalás" jegyében kirúgta Danyit.
3 év alatt a második vereség nem elfogadható. :D
A sok sztárnak nyilván semmi köze a zakóhoz, remélem külön bónuszt kapnak.

Szerintem ha hp sztárocskák játékosuralma van, az vezetési probléma, azért pedig Bartha felel.

(#4528) Egon válasza g0dl (#4527) üzenetére


Egon
nagyúr

Simán lehet hogy edzőbuktató meccs volt.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4529) vicze válasza g0dl (#4527) üzenetére


vicze
félisten

Az egy csöppet meglep, hogy egyből lemondanak a BL győzelemről is, igazán jó vesztes hozzáállás.

Én személy szerint nagyon örülök, hogy visszajön Ambros, ellene sokkal jobb a mérlegünk. Amorin se lesz hentelni úgyhogy a jövő évi ETO utóbbi évek leggyengébbének ígérkezik.

(#4530) f(x)=exp(x) válasza vicze (#4529) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Ambros:
- győzelem: 14 db (8, 6, 5, 8, 7, 5, 5, 11, 13, 17, 4, 6, 9, 2)
- döntetlen: 4 db
- vereség: 6 db (-3, -3, -2, -1, -2, -2)

Megszerezhető pontok: 48
Megszerzett pontok: 32 (0,67%)

Danyi:
- győzelem: 5 db (6, 3, 4, 1, 6)
- döntetlen: 2 db
- vereség: 1db (-9)

Megszerezhető pontok: 16
Megszerzett pontok: 12 (0,75%)

Elég merész kijelenteni szerintem, hogy sokkal jobb a mérleg. Főleg úgy hogy Ambrosnak nincs kiütéses veresége (sőt, még nagyobb zakója se), míg a győztes gólátlaga 7,5 felett van.
Ambrossal nekem az a bajom, hogy egy pöcs. :U

[ Szerkesztve ]

(#4531) vicze válasza f(x)=exp(x) (#4530) üzenetére


vicze
félisten

Tehát Ambros a meccsk 25%-át elvesztette, Danyi a 12%-át szóval nem írtam helytelent. :)

(#4532) f(x)=exp(x) válasza vicze (#4531) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Igazából az idő eldönti. Ha Martin a szokásához híven parkolópályára rakja a fél csapatot, akkor nem csak a Fradinak lesz jobb mérlege ellene, mint Danyi ellen, hanem elég sok csapatnak. :K
Egon írta, hogy lehet, edzőbuktató meccs volt. Ebben az esetben Danyi is megakart bukni, mert olyat én még nem láttam, hogy valaki benthagy egy időkérést ilyen helyzetben.

(#4533) Egon válasza f(x)=exp(x) (#4532) üzenetére


Egon
nagyúr

Egon írta, hogy lehet, edzőbuktató meccs volt. Ebben az esetben Danyi is megakart bukni, mert olyat én még nem láttam, hogy valaki benthagy egy időkérést ilyen helyzetben.

Vagy csak átlátta, hogy hiába áll akár fejre is, akkor is félgőzzel játszanak a játékosok (egy részük)... :P ;)

Más. Sorsdöntő meccsünk lesz ma az Újváros ellen. Mivel a Szombathely ellen erősen full kretént nyomtunk, nagyon bízom egy, a Fradiéhoz hasonló formajavulásban: ha sikerülne nyernünk, a NEKA elleni két ponttal, már szinte a zsebünkben érezhetnénk az 5. helyet - ami a szezonunk ismeretében (Covid miatt tönkrement felkészülés, 2-3 alapember hosszú sérülése stb.) megsüvegelendő teljesítmény...

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4534) f(x)=exp(x) válasza Egon (#4533) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Eddig nagyon hazainak néz ki a meccs.

(#4535) Neoteric válasza Egon (#4528) üzenetére


Neoteric
addikt

Nem csak lehet, ez az volt. Nekem ne mondja senki, hogy egy meccs miatt kirúgják, aztán hogyhogy nem Ambros-szal meg is egyeznek rá pár napra. :))

PSN: ne0teric_sAN

(#4536) vicze válasza Neoteric (#4535) üzenetére


vicze
félisten

Azért azt se vizionáljuk már, hogy azért direkt elbukták a bajnokságot, hogy Ambros visszajöjjön 3db tétmeccsre.
Az még azért hozzátenném, hogy Danyi 10évet volt a Győrnél, és végső soron első botlásra repült. A spanyol bukott bajnokságot (hajszál híján majdnem 2-t) kupát és 2 BL-t, amire kapott egy fejsimit, ráadásul magától ment el még több pénzért... :U

[ Szerkesztve ]

(#4537) Neoteric válasza vicze (#4536) üzenetére


Neoteric
addikt

Épp azért mondom, hogy elég hihetetlen, hogy egy meccs miatt elküldjék, amikor szezon végén amúgy is ment volna. Tuti, hogy van még valami a háttérben.

PSN: ne0teric_sAN

(#4538) vicze válasza Neoteric (#4537) üzenetére


vicze
félisten

Hát kíváncsi vagyok, hogy Danyi majd elmondja-e valamikor.

(#4539) f(x)=exp(x)


f(x)=exp(x)
őstag

A Siótól meg levontak 2 pontot... és még csak május 11-e van. :DDD

vicze1: Kurtovic insta kiírása után már csak az nem érti a helyzetet, aki nem akarja.

[ Szerkesztve ]

(#4540) vicze válasza f(x)=exp(x) (#4539) üzenetére


vicze
félisten

Mondtam hogy nem akarnak nemzetközi kupában indulni jövőre. :)

@f(x)=exp(x): Hát most egy primadonna káromkodásából mit vonjak le?

[ Szerkesztve ]

(#4541) g0dl válasza vicze (#4536) üzenetére


g0dl
addikt

Sem a románoknál sem az oroszoknál nem volt abrosznak valami nagy sikere. Szerintem jobbat is (edzőnek, embernek egyaránt) lehet találni.

Bartha közös felelősség vállalása is beszédes, bár nem meglepő.
Ha edzőbuktatás, akkor a lányokat kellene reptetni. De ez csak azoknak a fanatikus győri szurkereknek a tévképzete akik szerint az istenkirálynőik nem tudnak hibázni.

(#4542) TaliGa válasza f(x)=exp(x) (#4539) üzenetére


TaliGa
aktív tag

Bevallom én sem értem... Kurtovic xar vót az ETO-ba? Hát, eléggé... Kapott lehetőséget, hogy bizonyítson? Kapott... Innentől, ha csak nem abuzálta verbálisan vagy más módon Danyi, akkor ez nem több, mint egy kicsinyes nő kárörvendő posztja.

Emlékszem egy jónevű röplabdaedzőnkre, aki azt mondta, ha női csapatot csinálsz, egy nemzetből sose végy többet két légiósnál, mert három már klikkesedik, és éjjel-nappal fúrnak vkit...

"So say we all"

(#4543) f(x)=exp(x) válasza g0dl (#4541) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Mivel Danyit kirúgták, ezért edző edzőbuktató meccs volt. A kérdés csak az, hogy szándékos volt-e vagy sem.
És szerintem ezt így nem lehet megítélni. 2 esetben juthatunk közelebb az igazsághoz: a magyar kupában ha 9 gól körül nyer bármelyik csapat. Minden más esetben marad a találgatás.
Egyébként egy két sztárocskát elnézve egyáltalán nem kizárható a szándékosság, a honi bajnokság nem hiszem annyira meghatja őket.

(#4544) f(x)=exp(x) válasza TaliGa (#4542) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Pedig érted, mert leírtad a végén. Nyílt titok elég régóta, hogy Danyi miért nem maradt (mármint hogy miért nem hosszabbítottak vele).

(#4545) TaliGa válasza f(x)=exp(x) (#4543) üzenetére


TaliGa
aktív tag

Bartha már párszor elmondta, hogy elég erősen premizálják a címeket a fizetéseknél - szóval a bajnoki cím is zsebre megy, és egész évben güriznek érte, ráadásul volt hátra három-négy hét közös munka, ha Danyit akarták volna kirúgatni, megtehették volna bármelyik bajnokin korábban - ami ugyanekkorát szól...
A norvégok gondolom a montik elleni selejtezőn sem akartak edzőt buktatni, és tavaly a Siófok ugyanígy megalázta a Győrt, de ott sem igazán merül fel ez a lehetőség, persze ha egyszer a Fradi kapja el őket, az tuti szándékos volt :).

"So say we all"

(#4546) TaliGa válasza f(x)=exp(x) (#4544) üzenetére


TaliGa
aktív tag

A pontos okát nem értem..., miért utálták Danyit? Kurtovic miatt? Ő szakmailag tarthatatlan volt...

"So say we all"

(#4547) f(x)=exp(x) válasza TaliGa (#4545) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

"...ha Danyit akarták volna kirúgatni, megtehették volna bármelyik bajnokin korábban - ami ugyanekkorát szól..."

Esetleg még úgy csinálhatták volna meg, ha kikapnak egy kisebb csapattól pár góllal, utána meg a Fraditól pár góllal. Már ha tényleg meg akarták buktatni.

"...persze ha egyszer a Fradi kapja el őket, az tuti szándékos volt :)."

Én nem mondom azt, hogy tuti. Csak simán elképzelhető. Persze nem úgy, hogy sorra vesszük mi szól ellene, majd nem említjük meg, hogy mi szól mellette (pl. hogy több kulcsjátékos is azzal a feltétellel írt alá, hogy Danyi megy).
Mindenesetre ha nem pár gólos differencia lesz szombaton a két csapat között, akkor valószínűsíteni lehet majd, hogy mi történt.

Szerk.: fogalmam sincs, bármilyen oka lehet, nem biztos hogy Kurtovic áll a középpontban. Hallani lehetett olyan hangokat, hogy Kristiansen már tavaly is beszélt erről Barthának, csak nem sok minden volt a kezében, ami miatt mozdítani tudta volna Danyit. Aztán ezévben több játékossal is hosszabbítani akartak, és hát ezt a feltételt állították.

[ Szerkesztve ]

(#4548) vicze válasza f(x)=exp(x) (#4547) üzenetére


vicze
félisten

Érted, hogy pusztán a vereséghez nem kellett volna elbukni a bajnokságot is, és azzal prémiumukat is, ez pénzügyileg is fáj mindenkinek, még akkor is ha degeszre keresik magukat.
Az ég világon senki nem akadályozta meg hogy kirúgják eddig se, január óta nyilvános hogy nem marad. Minden más csak fantáziálás.

--------
Nálunk meg lassan elfogynak a cserék is... Szertekeres kiválása azért elég fájó. :(

(#4549) f(x)=exp(x) válasza vicze (#4548) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Mert 5 gólos vereség esetén Danyi repült volna? :N Még így is elég nagy felzúdulás lett a menesztésből...
De akkor írjatok egy forgatókönyvet, aminek a vége Danyi menesztése bajnokság elbukása nélkül.

"Minden más csak fantáziálás."

De van alapja. És nem ez lenne se az első, se az utolsó a sportág történelmében.

[ Szerkesztve ]

(#4550) vicze válasza f(x)=exp(x) (#4549) üzenetére


vicze
félisten

"Mert 5 gólos vereség esetén Danyi repült volna?"
Ha csak ürügy kell akkor lényegtelen.

Amúgy az egész tetejébe nekem Amorim elmenetele a legfurcsább és az inkább mutatja, hogy valami nem kerek. Még ha többet is kap Rostovban, hogy levezessen 1évet, nem hiszem hogy összességében megérné kizárólag azért.

Viszont a problémáról csak spekulálni lehet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.