Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    Jaj, most látom csak mennyire aktív volt itt is Integra. Isten nyugosztalja. :(

    Most érek a kezdő csoport végére. Nem rég kezdtük el csinálni a snatch-ot, és nem csoda hogy borzasztó ha már a clean-em sem az igazi. De idővel majd ez is jobb lesz. a legelején a swinget is utáltam, most már csomószor visszasírom hogy inkább azt csináljuk. :D

    Folyatni fogom januártól, bár egyelőre csak még egy kezdőt, mert az erőnlétem egy haladó órához még kevés. Volt már rá példa hogy egy haladóra járó hölgy helyettesítette Tamást és hát amúgy is literekben jön rólam a verejték egy óra alatt, itt már víztározó alakult ki :) Előre félek most a karácsonyi kihagyástól, lehet venni kellene súlyt és otthon is csinálgatni.

    Januártól szeretnék valami diétát is mellé rakni. Bár érzem hogy így is fogytam mert szorosabbra kell venni a szíjjat, mérlegre még mindig nem mernék állni (sőt el is döntöttem hogy áprilisig, a szülinapomig nem is akarok, meg szeretném lepni magam :D). Milyen diétát érdemes mellé tenni? Az a baj hogy sajnos az ebédemet nem nagyon tudom variálni, a menza kaja minden csak nem egészséges, arra pedig nem nagyon jut időm eseténként hogy még másnapra kaját is összerittyentsek. Úgyhogy a reggeli-esti dolgokon tudok variálni, illetve délben is visszamenni zóna adagra a kajálásból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés