Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Jaj, most látom csak mennyire aktív volt itt is Integra. Isten nyugosztalja.
Most érek a kezdő csoport végére. Nem rég kezdtük el csinálni a snatch-ot, és nem csoda hogy borzasztó ha már a clean-em sem az igazi. De idővel majd ez is jobb lesz. a legelején a swinget is utáltam, most már csomószor visszasírom hogy inkább azt csináljuk.
Folyatni fogom januártól, bár egyelőre csak még egy kezdőt, mert az erőnlétem egy haladó órához még kevés. Volt már rá példa hogy egy haladóra járó hölgy helyettesítette Tamást és hát amúgy is literekben jön rólam a verejték egy óra alatt, itt már víztározó alakult ki
Előre félek most a karácsonyi kihagyástól, lehet venni kellene súlyt és otthon is csinálgatni.
Januártól szeretnék valami diétát is mellé rakni. Bár érzem hogy így is fogytam mert szorosabbra kell venni a szíjjat, mérlegre még mindig nem mernék állni (sőt el is döntöttem hogy áprilisig, a szülinapomig nem is akarok, meg szeretném lepni magam
). Milyen diétát érdemes mellé tenni? Az a baj hogy sajnos az ebédemet nem nagyon tudom variálni, a menza kaja minden csak nem egészséges, arra pedig nem nagyon jut időm eseténként hogy még másnapra kaját is összerittyentsek. Úgyhogy a reggeli-esti dolgokon tudok variálni, illetve délben is visszamenni zóna adagra a kajálásból.
-
DarkByte
addikt
Huh. Első óra amire azt merem mondani hogy most közel mindent sikerült megcsinálni. Egyedül a 8 swing menetből hagytam ki 1-et mert már nagyon lihegtem, plusz párban nem bírtam utolérni a többieket a 8-as adagokkal.
Idegesített hogy nem tudtam a Swing-nek a pucsítós legugolását megcsinálni és vasárnap itthon kicsit próbálkoztam én is így egy darab felmosónyéllel
Úgy tűnik volt haszna. Bár a 8-ból tippre már a 3.-4. után megint szabálytalanul csináltam, de úgy elfáradtam benne mint a dög. Azt hiszem nem kell ma altatni
-
DarkByte
addikt
válasz
városi alien #5635 üzenetére
A legelső edzésen voltam ami a swing-ig jut el. A bemelegítő rész kb. elvitte az óra felét és addigra már éreztem hogy nem vagyok jól. Kevés volt a levegő, vagy nem ettem/ittam eleget. Fene se tudja. Mire a swing-ig értünk már feküdtem a földön, úgyhogy arról le is maradtam. Holnap lesz megint ilyen gyakorlat, majd igyekszem pótolni.
Szerdán egyébként már a Török felállást kezdtük el tanulni, az első három fázisát. Ez idő lesz mire rendesen menni fog de az óra végére már tudtam valami olyasmit csinálni.
Megint nagyon tetszett az óra szóval pénteken befizetek három hónapra, és nincs megállás.
-
DarkByte
addikt
válasz
Ted_Beneky #5629 üzenetére
Köszi a jó tanácsokat, igyekszem megfogadni őket.
-
DarkByte
addikt
válasz
Ted_Beneky #5625 üzenetére
A következőn szeretném azért ha végig tudnám csinálni anélkül hogy kidőlnék, persze saját tempóban. A Török felállásra kíváncsi leszek, az így hallomásból is hardcore-nak tűnik.
Kollégákkal akikkel mentünk nem gondoltuk volna hogy csak a bemelegítéstől így készen leszünk. A rosszullét pedig egyik pillanatról a másikra jött. Először azt hittem kicsit leülök jobban leszek, de aztán nem javult sehova. Gondoltam is magamban: marha jó bemutatkozást össze sikerült hoznom. Borzasztóan nulla az erőnlétem, de majd apránként javulni fog ez. Nem fogja elvenni a kedvemet tőle, épp ellenkezőleg.
Inkább arra vagyok kíváncsi ezeket a mozdulatokat valaha is ki tudom-e vitelezni. Igaza van Tamásnak, én is olyan vagyok akit idegesít hogy nem tudom megcsinálni, de nem baj mert ez ösztönözz hogy szenvedjek vele.
-
DarkByte
addikt
Ez kretén nehéz emberek. Én még most hülye is voltam és nem ettem eleget, és rosszul lettem. De amíg talpon voltam nagyon élveztem. Úgyhogy megyek szerdán is
Nagyon tetszik a társaság és a hozzállás az emberekhez, hogy nem azt akarják súlykolni hogy mennyire nincs semmi erőnléted. Rájössz Te arra magad is.
-
DarkByte
addikt
válasz
radi8tor #5607 üzenetére
radi8tor1: ismerve magamat hogy az eddigi kihagyások utáni edzőteremben próbálkozások mennyire kikészítettek az első pár alkalom után, nincsenek illúzióim
lorcsi: jaja. igazából már az előző félévben csatlakoztam volna csak lecsúsztam róla. Egyik ismerősünk javasolta hogy próbáljam ki mert bár ő is nagyon megszenvedett vele az elején, utána viszont meghálálja, és állítólag a társaság is nagyon jó szokott lenni.
natran: hajrá, jöhet. Pont azt szeretném hogy fárasszon ki, mert borzasztó rosszul alszom hogy nincs fizikai igénybevétel csak agyban fáradok le.
-
DarkByte
addikt
Tök jó hogy van ilyen topik. Hétfőn megyek első kezdő csoportos órára Szegeden. Kíváncsi leszek. Se erős nem vagyok, se vékony szóval tuti véreset fogok első pár alkalommal de remélem tetszeni fog és maradok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest