Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
megválnék az egyik 20 as dragondoor bogyómtól,full sérülésmentes,ha valaki szeretne egy ilyet,írjon privit.
-
Lacika_LP
csendes tag
Sziasztok!

Szombaton lezajlott a szakítás versenyünk. Szerintem nagyon jól sikerült.
Jó társaság gyűlt össze és mindenki nagyon ügyes volt!
Összesen 44 induló volt és a szurkolókból sem volt hiány.Eredmények:

Képgaléria:
képek -
-
Integra
titán
nekem már teljes káosz melyik melyik golyó

-
-
-
crixtm
tag
Sziasztok! (mint itt újonc beköszönök)
Szerintetek a 360 full force bogyói vannak olyan jók, mint az RKC-sok voltak? -
Integra
titán
lehet, hogy az 1 hét kihagyás miatt, de a mai köredzés a negyedik körben rendesen megfingatott

-
válasz
BajzáthA
üzenetére
Nekem asszem 15 volt a maxom, igaz 98 kg vagyok
grat!Nemtom mi volt ma velem konditeremben, de nagyon éreztem ma az edzést. Alig volt több mint 1 óra, de 1 év után simán guggoltam 2x120 ill 2x125-öt. Fekvenyomásnál meg 95-be 3-at könnyedén. (utóbbi sosem volt az erősségem)
-
BajzáthA
csendes tag
Ettől én is majdnem megpusztultam.

Viccet félretéve. Jó az eredmény de az oroszoktól még messze vagyok. Azért köszönöm.
Ha esetleg érdekel titeket. Az International Union of Kettlebell Lifting szervezet Európa Bajnoksága Szentpétervárott lesz, május 9- 11 időpontban.
Ezen szeretnék részt venni. Egyenlőre még nincs több információ. -
BajzáthA
csendes tag
32 kg-al egy kézcserés -letétel nélküli- szakítás teszt. A délutáni edzésem végén került rá sor...
20+ 17 ismétlés, testsúly 61 kg.
http://www.youtube.com/watch?v=OtmnnJ18YjQ&feature=youtu.be -
robekri
addikt
fekvő támasz golyóval fincsi volt tegnap!

-
-
Integra
titán
-
vojna
csendes tag
-
Integra
titán
ezért kellene neked is valami kardiósabb és átfogóbb mozgás talán a golyózás mellé. a klasszikus testépítés meg a golyó jó,ezek is szépen kiegészítik egymást, de látod, a kardio sportoknál meg gond van. nekem a bell és a box ideális, minden porcikám átmozgatja, de közben nem esek szét és a térdeim is rendben.
lorcsi:
jó az, majd szépen, lassan beleszoksz, nyomjad
-
lorcsi
veterán
belekóstoltam kicsit a 24-be

elég komoly súly ez már
de itt azért nagyon éreztem, hogy van hova fejlődni...és azt is éreztem minden mozdulatnál, hogy ez az amit kerestem
-
-
válasz
Integra
üzenetére
1 hetig volt gipszben, aztan levettek, szep lassan javulgatott, mostanra mar minden ok. Azert eleg kemeny lehetett mert cca 80 centirol esett ra...oda kell figyelni nagyon.
Hihetetlen, hogy heti 3 bell es 2 kondi edzes mellett semmi bajom, erre elmegyek egy kicsit dobalni es meghuzom a derekam :-(
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mai edzés kicsit eltért a többitől.
Futás közben sikeresen megbotlottam sprint közben a tatamin. Leégettem a nagylábujjam feletti bütyökről a bőrt. Alig vártam, hogy hazaérjek és panthenol-t fújjak rá.Első sérülés letudva.

-
Integra
titán
-
Malanrion
tag
Ha találok, majd kipróbálom, igazából annyi a problémám a többi bellel, hogy ennek nagy a füle, belefér a tenyerem, nem töri darabokra a csuklóm, valamint szabályosan tudom csinálni a gyakorlatot, a kisebb fülűekkel nem tudok megbarátkozni ezért is keresem ezt.
A full force nem jött be, legalábbis az még első szériás amit én próbáltam.. A festék dolog nem zavar, mert ahogy elkezdene lepattogni a festék egyből kiskalapáccsal leütném egy kis csiszolópapír és kész is
-
válasz
Malanrion
üzenetére
Egészen eddig sztem is ez volt az egyik legjobb bell, amíg meg nem jelent a 360gears elite+ és full force szériája. Ötvözi a silver elite és a régi rkc military grade golyók előnyeit. Tegyél vele egy próbát ha még nem tetted. A réginek bosszantó hibája volt, hogy úgy pattogott róla a festés mint a bolha
elég volt egy kis kocc neki.Integra: én is úgy voltam vele, hogy ha nem viszik akkor megmarad
de jött a megmentő és sikerült a csere. -
-
-
-
KBJ
csendes tag
-
robekri
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nah végre én is járok megint februártól Tomihoz.
Ujjam még nem 100%, de már megy az edzés.Nekem alkarom elfogyott 4. körre,(megmarkolni golyeszt
) de tartottam az első körben levő darab számot.Kalória bázis oldal nem rossz, hogy nagyjából képben legyek. számolni nem fogom.

Integra te melyikre jársz edzésre, sosem látlak, gondolom a 17.20ra? Jó lenne már veled dumálni.
-
-
Sziasztok!
Egy hónapja kezdtem el a kettlebellt tanulni, és nagyon tetszik!
Teljesen le vagyok pedig épülve erőnlétileg (15 éve nem sportolok, 176cm/100kg), ráadásul volt egy hosszabb betegségem (tüdőgyulladás asztmára...). Mégis meg tudom csinálni a gyakorlatokat, és nagyon gyorsan fejlődök. Meglepően sokoldalú dolog. Szóval lesz ebből valami...
-
Integra
titán
brutál jó volt a mai köredzés, élveztem nagyon, 3. és 4. kört meg is nyomtam és minden körben emeltem eggyel az ismétlés számot

-
KBJ
csendes tag
Ma beszéltem 50-es kolléganőmmel, aki jógázik. Ő is csak ajánlani tudta, szerinte is szuper választás lenne anyukád számára első körben, míg hozzászokik a mozgáshoz. Megtanulna helyesen lélegezni a gyakorlatok alatt, kicsit átmozgatná magát, stb. Kb. ugyanazokat az előnyöket említette ő is, ami itt szóba került.
E mellé ajánlott beiktatni napi 1 óra intenzívebb sétát is, akár két részletre osztva, az is csodákat tenne!
-
-
-
thesafran
csendes tag
helló,
örülök, hogy rátaláltam erre a topikra. nem titok, hogy azért kezdtem el a súlyzós edzést (kettlebell), mert tömeget szeretnék növelni, ésszerű korlátokon belül.
azonban tanácstalan vagyok, hogy hanyagolnom kéne-e a heti 2× futást (6,5 km, ~30 perc), nem-e hátráltat a növekedésben? annyi faszságot olvastam már jobbra-balra, hogy teljesen megzavarodtam.
diétámat is megpróbálom jobban tartani, eddig átlagban heti 5 nap sikerül tartani a 600 g csirke, 200 g rizs/bulgur/tészta (tésztát lehet elhagyom majd), zöldség, magvak, zabpehely kombót, azonban a hétvégék mindig elszállnak és nehéz visszatérni a normális étrendhez... amúgy szerintetek ezek a számok megfelelnek 75 kilós férfinak?előre is köszönöm a válaszokat.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Integra
üzenetére
sőt, most a golyózást is picit visszaveszem, és a heti 2 tomi edzésre hagyatkozom alapvetően, mert a boxhoz úgy tűnik megvan az alapvető állóképességem és kitartásom hála a sok eddigi golyózásnak is, viszont most több energiát akarok a boxból nyerni, és erre a mozgás formára koncentrálni, megakarom tudni, hogy így hogyan fejlődök tovább, hogy amit szeretnék elérni, azt vajon ezen az úton eltudom e érni. rengeteg a kardio jelenleg, bizakodó vagyok, következő chekpoint 3 hónap múlva

-
-
Ájvé
veterán
Nem mondanám, hogy értelmetlen. Túlzottan nagy számban végezni annak nincs sok értelme. Ha kevésnek találod benne a kihívást csináld nagyobb súllyal. 36-al szoktam tabatázni, egy kör is bőven elég és nagyon durva tud lenni pedig 100 ismétlést tudok ennyi idő alatt. Ez már erősít is, bármennyire is csak egy ballisztikus gyakorlat.
-
KBJ
csendes tag
Szia!
Nekem első körben a jóga jutott eszembe. Az ismerősi körömből több 50-es nő jár jógára.
Kicsit átmozgatná, növelné a mozgástartományát, és lenne egy oktató, aki rávezetné a feladatok helyes kivitelezésére. Ráadásul nem egy "ugrálós" mozgásforma, és mivel elég technikás sport, figyelnének rá órán, hogy ne sérüljön meg gyakorlás közben (de egy kicsit feszegetnék a határait).Azt nem tudom, fogyás szempontjából mennyire hatásos (azt nem írtad, milyen arányú fogyásról lenne szó - sokat akar leadni, vagy csak alakformálásról lenne szó), de kiindulási pontként jól lehetne alkalmazni, és mikor kicsit beleszokott a rendszeres mozgásba, próbát tehetne valami pulzusemelőbb foglalatossággal is.

-
d.j
csendes tag
Megmondom őszintén, én már az első ezernél úntam
De hát csoport, meg minden, kipipálom ezt is, aztán soha többet, mert értelme tényleg nincs.
Kitalálni edzésprogramokat nem az én világom, ahhoz lusta vagyok. Persze minden lehetséges a jövőben. Egyenlőre megmaradok annál, hogy tanult kollégák által feltett edzésterveket kipróbálom, azután vagy megtetszik és előveszem máskor is, vagy elfelejtem örökre. -
Integra
titán
persze, hogy 1 hónapot fog írni rá, aki ezt kitalálta, mert valószínű tudja, hogy ha azt mondja, daráld le 8-10 nap alatt, akkor abba a kipróbálók 80%-a egyből belepusztulna a harmadánál, felénél. és a monotonitásból fakadó stresszről még nem is beszéltem

ezt az egészet itt a topicban kísérleteztem ki anno ajvé segítségével, még avaly nyár végén, ő adta a tippeket, én meg vittem tovább, több intervallumos periódussal kísérleteztem, 20/10, 30/15, több pihenő idővel, 2 perc, 1.5 perc, bővült a körök száma etc.. aztán beálltam arra a rendszerre, ami számomra ideális volt, és azt vittem tovább. és az lett a vége, hogy 8 nap alatt ledaráltam, napi 1280 swing, 1 óra, a maximális környéki pulzussal, 24 kilóval. ezt magamnak építettem. irdatlanul megdolgoztat, sőt még haladót is hazavág, volt, többször is, hogy letettem. nem tartom egészségesnek.
a másik, hogy a pulzus mérő mellpánt+óra kombóval sok edzésformát megtudok figyelni és bátran ajánlom mindenkinek, hogy szerezzen be ha lehetőség van rá, nagyon hasznos! pl fél óra ellipszis tréner teljesítmény fokozaton, fél óra ugrálókötél, az insanity fél órája etc... meglepő eredmények születnek.. és igen, ha kalóriát akarok égetni, akkor nem csinálom már ezt az őrült swingelést, mert heti 2x így is standard golyóbuzi vagyok, a maradék másik 3 napon meg ott a box. és igen, a box a mozgás és az edzés jellegéből fakadóan sokkal kardióbb mint a golyózás valaha lesz, itt sokkal inkább kalóriát égetek, mint golyózáskor. nekem így jó, a kettő együtt hihetetlen jól kiegészíti egymást, fizikailag és mentálisan is, kitapasztaltam már az évek alatt, mire van szükségem. nekem kell ez a változatosság, mert nem akarok egyikbe sem beleunni. a boxhoz kell a golyózás a jó izületek, az alap erőnlét és erős törzs miatt, a box meg kell, mert világ életemben verekedtem kisebb megszakításokat leszámítva, verekednem kell. krav magánál elkövettem a hibát, hogy tizenéven át semmi mást nem csináltam. most pedig (hiába imádom a km-et mai napig) semmi kedvem nincsen hozzá, hogy megint csináljam. ki tudja, talán egy nap megint, az e vizsgát azért lefogom egyszer tenni magam miatt.
érdemes olvasni, persze, de leginkább az számít, hogy neked mi a fontos, mit szeretnél csinálni, kielégít e csak az amit csinálsz, vagy szeretnél többet, mert többet igényelsz. és ha igen, akkor hallgatni kell a belső hangra és azt csinálni. az internet, a könyvek, csak egy itiner, nem szentírás és soha ne is legyen, mert elveszik az emberi kreativitás, a változatosság. és ha átnézel más sport topicokba, gyúrósba, meg fegyencbe etc... azt látod, hogy (bocsánat) vak vezet világtalant, senkinek egy épkézláb gondolata nincsen semmihez, csak a könyv, meg milyen tápot toljunk, senkiben semmi tartás és önbizalom.. mindenki jajong, meg fáj, meg nem igazán ment.. mindenki mástól várja a csodát - talán így fogalmazom meg a lehető legjobban. ez a golyós topic azért is szuper, mert itt sokkal nagyobb a kísérletező kedv, a golyó sokkal nagyobb szabadságot és kreativitást biztosít

nekem pl mindig tetszik, mikor harry az ervin edzéseit meséli, ugyanazt csináljuk, de merőben más módon
-
Ájvé
veterán
Swinget én példának írtam, egy relatív egyszerű gyakorlat, kettlebell egyik alapköve és már ez is egy nagyon hatékony mozgás. Nyilván nem ez az egyetlen gyakorlat és bőven van mit variálni kettlebell esetében. Én is megcsináltam 10k-t igaz csak 20 nap alatt, de már ettől is csömöröm volt hogy őszinte legyek, de attól még tényleg jó és hatékony.
Rengeteg edzéstervet lehet szerezni, vagy magadnak írsz egyet, lehet kombinálni crossfit szerűen vagy napokra bontva (állóképesség mint swing és snatch és erősítő napok mint nyomások TGU guggolások fűrész stb).
Esetleg különböző célokat kitűzni magunknak és azon dolgozni, nem kell halálig swingelni magad, de néha egy kihívás kellemes lehet. Egyébként brutális állóképességet ad a sok swing, nyomj le 5 tabatát 2 perces pihenőkkel köztük és meglátod. -
Ájvé
veterán
Hát nem tudom akkor ne csak swingelj, csinálj komplexebb edzéstervet. Mondjuk én mindig variálok, de swing és TGU elég meghatározó az edzésembe (most egy ideje Penthatlonra gyúrok a WKC technikát tanulva, de előtte sok swing és TGU volt a meghatározó). Mikor 8 kilót ledobtam elég sok gyakorlatot csináltam mondjuk, de pl semmilyen diétát nem tartottam be. Nyáron lehet sokat fogyni, mivel kevésbé vagy éhes, sokat kell inni ami telítettség érzetet ad (persze enni is kell nyilván, de nyáron úgy is kevesebbet eszel).
Egyébként meg sok esetben egyénenként változik, ki mitől hogyan fogy, van aki futástól is tud fogyni. Én hiába futottam akár 15-20 köröket (foci pálya körül, 400 méter egy kör kb). Kalóriákkal vigyázni kell bármit is csinálsz, mert ha több ezer kalóriát fogyasztasz (lehet ez warrior étrend is) akkor nagyon nehéz lesz ledolgozni. -
Integra
titán
8 nap alatt lenyomtam a 10e swinget, mikor még senki sem tudott erről az ökörségről, direkt mértem magam pulzusmérővel, jött is le rólam a zsír. igaz, én teljesen más indíttatásból csináltam és intervallumosban. aztán azóta sem, mert kegyetlenül széthajta az ember a derekát vele és utána hetek a rengenerálódás. szép volt, jó volt, elmondhatom, hogy megcsináltam, nem is akárhogyan, amúgy meg egy f@szságnak tartom ezt a 10e swinget így utólag.

ezek a feladatok igazából csak trendik, van egy fajta cool faktora, oszt jónapot. amúgy éppen kitaláltam a 20e swing challange-t éppen, 15 nap alatt kell teljsíteni. és aztán a 30e swing challange van 30 naptári napra.
-
d.j
csendes tag
Én elhiszek mindent
De most éppen a 10000 swing challange-t nyűvöm 28-assal, és hízom. Pedig betartom a warrior diétát már egy éve. Magyarul 3x egy héten swing és ezt tekinthetjük nagysúlyos gyakorlatnak + 2-3x otthon csináltam egy nyomás+ swing létra egyre növekvő kombót. A végén, mert már befejeztem, egy 4 kör 5-ös létra nyomásból + 20 swing percenként 20 percig levezetésként, mindezt 24-essel. Ezt is nevezhetjük nagysúlyos gyakorlatnak. Aki nem hiszi próbálja ki
És híztam. Tehát a cikkben írt dolog működött sajnos. Túl sok volt az edzés, pedig abszolút nem éreztem magam túledzettnek. Ezzel szemben amit ti is írtatok fogynom kellet volna mint állat.
Mivel még a swing tart, ezért most átálltam egy kissúlyos 16 kg-os kardiós gyakorlatsorra otthon. Pár hét és kiderül, hogy ez használ-e nálam. -
harry
veterán
Szerintem egyrészt nem feltétlenül kell a bell irányába menni, hiszen elég sok lehetőség van. Másfelől, semmi hátrányát nem látom, persze nem túl általános dolog, de az mindegy. Súlyokból is van 4-6kg-os, gyakorlatokból is vannak rávezetők, egyszerűbbek, fel lehet ezt építeni szépen sorban. Ha nem ellenzi, akkor szerintem érdemes kipróbálnia, de ha nem tetszik neki az ötlet, nem biztos, hogy erőltetném. Ahova korábban jártam volt egy idősebb nő is, középkorból is többen, szóval vannak azért vegyes csapatok.
Kaja: a kevesebb nem mindig jobb. Szerintem érdemes kipróbálni, mondjuk egy hétig legalább, hogy mindig felírja, mit eszik. Nekem legalábbis érdekes volt szembesülni vele, hogy az adott ételmennyiség diéta alatt azért mégis mennyit számít... Ehhez egy szerintem jó oldal: kaloriabazis.hu/
-
birno
addikt
Bocs a duplaert, lejart a szerkesztesi ido.
Annyit felejtettem el, hogy a bellezes meg szerintem tul nagy kihivas is lenne elsore, en lehet inkabb olyasmivel probalkoznek, hogy eloszor csak a rendszeressegre szoktatni, aztan az elso par honap fuggvenyeben lehetne kesobb valtoztatni, ha ugy alakul. -
birno
addikt
Nem keso, de azert ebben a korban mar nem biztos, hogy ez a legjobb, azert az O mozgastartomanya mar joval korlatozottabb, kor es testalkat miatt is, meg leginkabb bellezni nem az O korosztalyabol jarnak, igy nem huzoerot jelentene a kozosseg, hanem inkabb frusztralo lenne, egy idosebb ember azert mar maskepp gondolkozik, maskepp eli ezt meg, ferfinak meg ajanlanam en is, de egy nonek nem feltetlen.
-
Azt gondolom, hogy a bellezést elkezdeni sosem késő, menjen el egy jónevű instruktorhoz. Közösségben lesz, jól érzi magát, megvan a motiváció és a húzóerő. Az ilyen ugribugris faszságok sztem felejtősek. Ha keveset eszik azzal nagyon rosszat tesz magának hiába visz be minőségi kaját ha a szervezete mindent elraktároz. Exem volt, hogy heti 4 bell edzést tolt Mári Tominál, volt étvágya rendesen
mégsem hízott. -
birno
addikt
Nem igazan idevalo kerdes, de az itt jelenlevok velemenyeben jobban megbizom mint a guglis okossagokban.
Anyum 52 eves, fogyni akar, elkepzelese szerint csak dietaval, de mivel mar tobbfele dietat is csinalt korabban(atmeneti sikerekkel), alapbol se eszik sokat, raadasul egeszsegesen(keves szenhidrat, feher liszt nuku, sima cukor kb szinten, minden kajat lenmag/kokusz/gesztenye liszt, nyirfacukor, kokuszolaj stb felhasznalasaval csinal) taplalkozik, a szervezete szamara szerintem sokat mar nem fog jelenteni egy meg kemenyebb etrend(ami nala azt jelenti, hogy kb semmit nem eszik), sot lehet csak artani fog.
Szerintem inkabb mozognia kellene, de nem igazan tudom mi ajanlott ilyen korban egy olyan ember szamara aki nem igazan sportolt soha.
Szerintem ilyen futas, szobabicikli magaban kizarva, spinnig nem tudom mennyire mas mint a sima biciklizes vagy er-e barmit is.
Valami olyan kellene ami nem tul unalmas/monoton, sok variacios lehetseges, mint bellezesnel is kb, meg esetleg kozossegi huzoero is lehet benne egy ido utan.
Vannak a mindenfele ilyen ugra bugra edzesek, de szinten nincs tapasztalatom, nem tudom ernek-e valamit.
Szerintetek mit lehetne csinalnia a kort meg a nem tul mozgas dus multat figyelembe veve? -
Ájvé
veterán
Kettlebell szerintem más azért, de mindegy. Én kettlebellel fogytam le és akkor 24-es volt a legnagyobb súlyom, sőt lehet már 16-al is lefogytam. 24-es mondjuk elég nagy kihívás volt 16 után és sokat erősítettem vele, de sok swing is volt mindig. Az biztos, hogy legfontosabb az étkezés, ha az nem jó akkor nem sikerül egyhamar elérni a célt. Snatch pedig jó zsírégető szerintem, van róla egy kutatás is és ennél is van zsír utánégető hatás.
Pihenni meg nyilván kell és bukásig sem szabad edzeni, de ez alap.
Kettlebell esetén pedig kár izolációról beszélni, az alap gyakorlatok egyik se izolált munkát végez és a legtöbb tipikus kettlebelles gyakorlat is ilyen.
Én erre gondoltam inkább:
Zsírégetés és a kardió edzés: biztos jó úton jársz?
Kondi termet meg kihagyom, már említett izoláció miatt is.
Ha úgy vesszük én se mondtam mást, mint amit írnak, hiszen tabata swingben is 12-16 ismétlést végzel egy szettben, csak nagyon rövidek a pihenők ezért sokkal jobban felpörget. Alapvetően meg kár a konditeremhez hasonlítani a kettlebellt, teljesen más világ. Hidd el heti 4-5x swingelsz már annak is meglesz az eredménye (ha jól táplálkozol) ezt ki lehet egészíteni erősítő gyakorlatokkal is, akár mondjuk heti 3x swing és 2x erősítő gyakorlatok (mondjuk TGU lehet ami komplex gyakorlat és fő vázizmokat mind megmozgatja és könnyen lehet nagyobb súlyra váltani idővel). Itt két gyakorlatról beszélünk és már ezzel is elérheted a célod megfelelő étkezéssel (mert nagy része úgy is azon fog bukni). Tovább is lehet menni ennél persze ha valakinek ez unalmas. -
-
Integra
titán
dave élőben is egy állat, valóban egy tohonya mamlasznak tűnik, de bivaly. meg nagyon jófej

szerintem pavel alkatra az igazi szikla. pont ma reggel néztem a dave videóját amit feltett magához, 80 kilós golyót akart kinyomni bent pressben, majdnem a karja bánta, miközben kifordult a golyóval előre és eldobta. -
Ájvé
veterán
Minden erős megterheléssel járó anaerob mozgás után jelentkezik a zsír utóégető hatás, szóval snatchelsz/swingelsz akkor is fog utána jelentkezni, csak itt közbe is már rendesen égeted a zsírt.
De csak simán nagy súlyt emelsz az kevés, pulzust kel feljebb vinni, mert akkor fog jelentkezni ez a zsírégető hatás. Szóval kell intenzív rész is még ha súlyt is emelsz amivel a pulzusod 140 fölé viszed, persze pihenni kell azért, főleg eleinte mikor a szervezetnek sok lesz ez a nagy terhelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest