Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
A piramis elv jó, de nem kell, hogy feltétlenül a súly mértékét jelölje, alapvetően az a célja, hogy fokozottan növeld a terhelést, és mint mondtam, először súly nélkül eleve jól bemelegítünk, majd súllyal alap gyakorlatokból néhány, majd több, majd komplexebb gyakorlatok / nagyobb intenzitás, a fokozatosság így is megvan.
Természetesen nem rossz dolog, ha van lehetőséged variálni velük, de pont otthonra nem tartam praktikusnak, mert azért nem olcsó mulatság (jó, hogy eladható, de most arról van szó, hogy megtartod).
Itt megjegyzem, hogy most swing hónap van, és a 'munka' rész nagyját 32kg-mal csinálom, de ez egy nagy ugrás, és ez tényleg akkora súly, hogy ne használjam bemelegítéshez, ahhoz ott a 24-es, itt jogos a felvetés, de fontos megjegyezni, hogy ez nem is az igazi edzősúlyom. Ha most 24-ről lépnék fel 28ra hosszútávon, akkor is természetesen az edzés első felében a 24-est használnám. Ha viszont már nagyon megy 28-cal, akkor nem biztos - legfeljebb 1-2 gyakorlatnál.
Most sem használok 20-ast bemelegítésnél, mert egyszerűen nem szükséges, ha súlyzós rész előtt át vagy mozgatva rendesen, és mondjuk azért nem a hónapban kezdted ezt a súlyt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest