- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4bb3r
tag
Most már 1 év aktív bellezés után én is beszámolhatok csupa jórol
Régebben 4 évig jártam gym-be én szerettem de pár év kiesés és semmi nem látszott.. Aztán pár év "anglia diéta" felpakolta az úszógumit, ideje volt véget vetni neki. Így jött bell és csak a legjobbakat tudom mondani pedig van minden bajom amugy, lúdtalp, gerincferdülés etc etc. Mióta bellezek össz 2x állt be a derekam és az se edzésen, pedig 2kezes swinget , deadliftet 28-assal csinálom, többit meg vgyakorlattól függően 16-20-assal.. Az edző változatos edzéseket tart mi visszük a zenét jó a hangulat. Csak ajánlani szoktam mindenkinek. Ha teheti kezdje el próbálja ki.
Én ezzel párhuzamosan olvasom a Gyúros topikot is kár mennyire lenézik az ún. alternatív testedzést-t lásd kettlebell , crossift etc. Sokkal esztétikusabban néznek ki a crossfitesek mint a szétgyúrt pasik csajok szvsz.
Szóval hajrá nyomjátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged