Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palkó
tag
Sziasztok !
Ha valakinek lenne "kinőtt" 16kg-os golyója, örömmel átvenném.
Eddig anyának a 8 kilósával szórakoztam, de mostanra megnőtt az étvágyam (meg az arcom), váltani szeretnék.
Szóval akinek kedvező árú cucca van, kérem priviben keressen !Köszi mindenkinek: Palkó
-
pajinka
tag
Üdv mindenkinek!
Decemberben eltörtem a könyökömet (az olecranon vége törött le), műteni kellett. Korábban egyszer már szereztem rá ízületi sérülést, úgyhogy most már végképp nem az igazi. A derekam is elég ramaty (van gerincferdülés). Szabad-e így elkezdeni a kettlebellt?
Ha nem, tudtok valami mást javasolni? Régebben gyúrtam és futottam, de a futással le kellett állni, mert a bokaszalagom is háromszor szakadt. Most kb. két hete tolom a szobabicajt, és szeretnék a 26 éves koromra összeszedett 95 kilómról visszatérni az érettségiző 72-re.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
End
csendes tag
Üdv!
Engem az érdekelne, hogy lehetne Elit szériára váltani annak, akinek Classicja van, de nincs lóvéja újakra?
-
Integra
titán
minden golyózás előtt komoly izület átmozgatás van, izület olajozás, úgynevezett joint mobility. csak bemelegített izületekkel szabad dolgozni.
egyébként nem, nem jellemző, pont ez az egyik lényege, épp hogy ellenkezőleg.
helyes, pontos technikával nagyon jól javítható az izületek tűrőképessége.
nem véletlen használják egyre többen rehabilitációban is.
nekem soha semmi gondom nem volt.
igaz, a technikám is elég pontos már.
ezért érdemes egy 3 hónapos kurzust végig nyomni, hogy legalább az alapokat rendesen megtanuld, pontosan, felügyelett mellet, hogy folyamatosan korrigáljanak.
ha fáradásos sérülést nyelsz be pontatlan technika miatt, az szívás.. -
Integra
titán
alaphangon egy darabbal.
vagy kettő kisebbel is.
szerintem bőven elég kezdésnek az egy golyó is.
a kettőben én inkább a flikflakozást, a jaszkarizást látom, amikor kezdőknek ezeket tanítják. vannak gyakorlatok ettől függetlenül amit párosan kell csinálni, de azok már nem kezdő gyakorlatok. -
Froclee
őstag
Nem tudom ezt linkelték-e már. [link]
-
KBELL
csendes tag
Sziasztok,
Ha nem is tud valaki csoportba jarni, a kovetkezoket ajanlom.
Par maganora kereteben sajatitsa el az alapmozgasokat. Itt az instruktor nem csak tanitja a mozgast, de szemelyre szabottan tud edzestervet adni.
Amit az ember nyer vele:
- kizarja a serules lehetoseget
- szemelyre szabott edzestervet kap
- szakember tanitja be a technikat, ezaltal az edzes hatasa messze magasabb leszAmi a hatrany:
- penzbe kerul
- idot kell ra szanni
- fajni fog... -
bmx powa
tag
Tegnap a pesti bringásfutár arcokkal számháborúztunk és a jászai mari téren volt a gyülekező, és eljött mellettünk egy kettlebelles
szerk.: úgyértem a kezében volt egy kettlebell
-
End
csendes tag
Szia!
Beleszólnék én is, ha lehet...
Szerintem mindenképp kezdj el csoportba járni...a honlapon ott vannak a helyszínek és az edzők is, és javaslom maradj a 12-ésnél, majd megerősödsz.
Viszont, ha veszel, akkor tényleg 16-osat érdemes, mert mire vége a 3hónapos edzésnek, addigra pont jó is lesz. -
nofi
addikt
Én csak attól félek, hogy egyes gyakorlatok nem fognak menni, pl tricepszemmel a 12-est sem tudom kinyomni egyelőre, max egyszer... (a szakszavakat még nem sajátítottam el
)
Ma írtam a tactical shopnak és van náluk minden súly, mondjuk csak Elite-széria van és mitnemondjak elég rendesen megkérik az árátAz izzadással nincs baj, mert főleg zsírégetés miatt lenne, aztán szintentartás és állóképességfejlesztés. 2 éve nekiestem a kondizásnak,de rájöttem, hogy hosszú távon nem az én világom és rohadjak meg képtelen vagyok minden nap turmixozni
Szóval a Kettlebell filozófiája most egyből megtetszett, mert nem ez "egyél-igyál ezt meg azt ennyiért aztán robbantsd szét magad".
Amúgy Budaörsön lakom, de kb minden nap Bp levegőjét rontom -
Integra
titán
-
nofi
addikt
Hátha sikerül beindítani a topicot...
Szóval 22 éves vagyok, 72 kilóval, valamint egy átlagosnak mondható testalkattal. Persze ez így édeskevés adat, de körülbelül melyik kattlebell felelne meg nekem?
12-essel edzettem körülbelül 20 percig, alapgyakorlatokat meg tudtam csinálni, de gondoltam ha egy 8-assal kezdenék tovább edzhetnék és esetleg a későbbi gyakorlatoknál sem ütköznék akadályokba -
WISHENSEN
csendes tag
Sziasztok,
a swing es tarsai(szoval nem a nyomasok es tsai.) mint edzes mit kepvisel ? Anaerob intervallum vagy aerob ? -
Integra
titán
-
Vandit.
addikt
A stormhoz kellet,hogy kapjál 1 adag Shock Therapy mintát.Azt megittad?Igaz,hogy nem tömegnövelő,de olyan energiát ad,hogy pörögni fogsz edzésen.Olyan jól bizserget és energizál.
Az ON a gyártó,olyan,mint a scitec.Elég jó.A storm íze nekem is néha necces,de megiszom,mert kell. -
Integra
titán
a storm-mal nagyon elégedett vagyok, bár néha veszettül édesnek vagy keserűnek érzem, nemtom, szóval az ízét nem mindig komálom. megiszom, de mindig jut valami cifra eszembe ilyenkor
a shock therapy meg nem tömegnövelő mint ami nekem kéne, úgyhogy ezért az kiesik, de talán nem is annyira fontos.
az ON-t nem ismerem igazából, mondom, absz nem vagyok képben velük. nem autók vagy motorok.. -
Vandit.
addikt
Eleinte én csak szájteket nyomtam,mert nem ismertem mást.Volumas 20 volt az első cucc nekem az is bejött.
Aztán a 35-öt szedtem az is bejött.
Tavaly vettem ON fehérjét,mert elvileg az a legjobb.A Storm az nagyon jó,pláne a Shock Therapy-val.Megérzem a hiányát rendesen.
Jah ez pont 2 hónapra.Bár,ahogy tapasztaltam mindig több van benne picivel. -
Integra
titán
aztán a fene se tudja miért ódzkodom a szájtektől.
annyi ilyen márka meg cucc van a piacon, a jóisten se tudja melyik milyen minőségi, hogy hol gyártják, milyen sufniban...
ez azért kitartana egy ideig -
Integra
titán
még semmit.
helyette leperkáltam a tf okj tandíjat...meg 2.2 kilóért 12rugót egy kicsit ordenáré drágának tartok..
és azt se tudom hirtelen hogy mennyi ideig tartana ki..
ha csak napi 2x1 kupakot tolok és nem többet, szerintem akkor se húzná ki egy hónapot.
azért ez igy vaskos.. -
Vandit.
addikt
Amúgy sportikán most akciós pont ez a cucc.
11.100.-
-
Vandit.
addikt
Jó.Egy ezressel drágább és pár adaggal kevesebb.Nem lehet akkora érvágás.
És az összetevők sem rosszak.Maltodextrin, Protein Blend (Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Egg Albumen, Hydrolyzed Whey Peptides, Glutamine Peptides), Cocoa (Processed with Alkali), Lipid Blend (Medium Chain Triglycerides, High Oleic Sunflower Oil), Partially Hydrolyzed Guar Gum, Natural and Artificial Flavors, Vitamin/Mineral Blend (Maltodextrin, Vitamin A Palmitate, Beta Carotene, Ascorbic Acid, d-alpha Tocopheryl Acetate, Thiamin Hydrochloride, Riboflavin, Niacinamide, Pyridoxine Hydrochloride, Folic Acid, Cyanocobalamin, Biotin, d-Calcium Pantothenate, Calcium Carbonate, Tricalcium Phosphate, diMagnesium Phosphate, Ferric Orthophosphate, Potassium Iodide, Zinc Oxide, Selenomethionine, Cupric Oxide, Manganese Sulfate, Chromium Polynicotinate, Molybdenum Amino Acid Chelate, Boron Amino Acid Chelate), Lecithin, Salt, Sucralose, Acesulfame Potassium. Ingredients vary slightly with each flavor.
-
Vandit.
addikt
Szerintem ez jó alternatíva lehet.
Pro Complex Gainer -
Vandit.
addikt
Sajna raktáron itt sincs
Viszont csomó más akciós pl. storm ami nagyon jó cucc. -
-
Integra
titán
áááá, kizárt, tej nélkül meghalok.
a storm meg kettlebell alatt úgyis simán felszívódik vizzel, mert értelem szerűen ott nagyon nagy az igénybe vétel és szó szerint szomjazol a piára, meg természetesen nem előtte iszom tejes gaint se..
meg úgy tűnik nálam a gyors anyagcsere miatt ebből nincs is gond.
soha se puffadok, nem vagyok rosszul, nem megy a hasam, eszem mellette keményen. talán még szerencsés is vagyok ilyen tekintetben -
Integra
titán
persze, eszemben sincsen. a gainfastból se szedtem be azt a rengeteg kanalat...
semmi értelme nem volt
úgy csináltam hogy napi 2 v 3 adag, egy adag pedig 3dl tej és egy csapott kanál gainfast volt.
és így is működött. soha nem veszem azt be ami a dobozon van, kijön a felesleg úgyis..
na majd keresek boltot hogy hol kapni -
Vandit.
addikt
Real Gains. Ezzel kiválthatod ez fejlettebb és jobb.
Amúgy,ha működik ne variálj szerintem. -
Integra
titán
lement barátnőm szemináriumra ma.
teljesen kész van. már kezd is februárban járni
megszólal hogy volt lent egy nagyon brutál, jó kötésű atom jó combú és seggű csaj, szerinte tuti gyúrt, vagy fittness, vagy valami, de rendszeres edzés... és ilyet szólt neki a csaj, hogy a mai szeminárium után rájött, hogy egy gyík... -
Integra
titán
-
Lavves
tag
Sziasztok!
A Warrior Diet c. könyvet Mo.-on hol tudnám beszerezni?
-
Integra
titán
szerintem pont hogy a sima bádibildingnél léphet inkább fel az izület szétcseszés mint itt.
kettlebellnél eleve a váll a tokban van, nem ugrik ki a helyéről.
azért vagyunk hogy rendesen megtanítsuk, hogy utána magad is tudj ezdeni egyedül, felügyelet nélkül. szóval ez a rehabilitációs téma nem véletlen a kettlebell ügyében
kérdezd meg a petit, hogy neki hogy rakta rendbe a térdét, pedig már kés alá kellett volna feküdnie vele.. most egy lábbal guggolgat 40 kilós golyót szorongatva közben a megjavult lábával.. -
_az
senior tag
üdv
kérdésem lenne: mennyire sérülésveszélyes ez a dolog?
mert tetszeni tetszik, csak engem rendszerint azzal győzködnek az orvosok, hogy kb gyártási hibás vagyok és max úszás.
az ínszalagjaim (ha jól tudom), valami kib*szott nyúlékonyak. felemelem a karom és kiugrik a vállam. meg se érzem bakker.
megeröltetem magam, jön a teniszkönyök, meg a hetekig fájás.
+ fél éve szívózok azzal, hogy a kezem lezsibbadt, persze azt nem tudtam meg hogy miért(sztem könyökléstől) és azt sem hogy mikorra múlik el teljesen, csak azt tudtam meg az orvostól, hogy !!!nem szabad többé semmit megszorítanom!!! LOL, mondhatnám, képzelem milyen kép alakult most ki rólam bennetek...szóval olvastam a weblapon, hogy még rehabra is használják ezt a cuccot. akkor lehetséges, hogy nekem is tök jó lenne, vagy esélyes, hogy leszakad a karom?
lehet ezzel óvatosan edzeni?szerk: hozzáteszem, gyúrni tudok óvatosan, pl fekvenyomás, ilyesmi...
-
Integra
titán
parancs, értettem!
csak tök megörültem, hogy a bélkilógás helyett már 2 perc szünetekkel tudtam a 3-3 pushpresst csinálni. de akkor visszaállok a 3 percre és megpróbálom a 20x3-at.
talán mintha picit kevesebbet segítenék be lábbal, de azért még így is van benne rendesenigaz, mintha félúttól valamivel könnyebben tudnám néha kinyomni magasba a golyót!!
-
Integra
titán
úgy mondom, hogy kevésbé vagyok annyiszor éhes.
azért napi plusz 3000 kalória mégiscsak számít valamit.
hogy a storm mit és hogy hat kettlebell közben, ezt elég nehéz megállapítanom.
minden esetre tuti gyorsan felszívódik, mert nekem semmi bajom abból, hogy a gainfast-ot tejjel iszom mindig és a storm-ot meg vízzel ugye. soha sincsen hasmenésem, nem puffadok és ugyanúgy eszek mindent.
nem igazán tudom megmondani hogy mi lenne ha nem szedném mellé. valszeg sokkal többet kéne ennem, amit nemtom, hogy fizikailag, hogy bírnék..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Formula-1
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest