Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:13:31

LOGOUT.hu

Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40) lemmy71 válasza papg79 (#38) üzenetére


lemmy71
Topikgazda

Ilyet én is szoktam csinálni, de a bucit én nem teszem egyből a faszén fölé. Van egy kis öntöttvas lapom amit a rácsra teszek, ezen elfér két darab félbevágott buci (öntött vas híján egy 4 - 5mm kazánlemez is megfelel amit egy vasas cégtől fillérekért megkapsz). Legutóbb a lid -ben vásárolt szezámmag nélküli hamburgerzsemléből készítettem a hambit. Amikor jól átmelegszik a vaslap a rácson, ráteszem egy kicsit a félig sült húspogácsákat hogy a lap is zsíros legyen, de néha teszek rá egy egy csík bacont is, amikor már jó zsíros szaftos a lap akkor mehetnek rá a félbe vágott bucik. Közben megnyomogatom őket hogy jól felszívják a szaftot, olyan lesz mint ha most jött volna ki a kemencéből.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.