Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [HThomas:] Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] Android másképp: Lineage OS és társai
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2024
- [Re:] [eldiablo:] Kioxia XG6, BiCS please
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Technika, hobbi, otthon » Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)Téma összefoglaló
Hozzászólások
lemmy71
Topikgazda
Ilyet én is szoktam csinálni, de a bucit én nem teszem egyből a faszén fölé. Van egy kis öntöttvas lapom amit a rácsra teszek, ezen elfér két darab félbevágott buci (öntött vas híján egy 4 - 5mm kazánlemez is megfelel amit egy vasas cégtől fillérekért megkapsz). Legutóbb a lid -ben vásárolt szezámmag nélküli hamburgerzsemléből készítettem a hambit. Amikor jól átmelegszik a vaslap a rácson, ráteszem egy kicsit a félig sült húspogácsákat hogy a lap is zsíros legyen, de néha teszek rá egy egy csík bacont is, amikor már jó zsíros szaftos a lap akkor mehetnek rá a félbe vágott bucik. Közben megnyomogatom őket hogy jól felszívják a szaftot, olyan lesz mint ha most jött volna ki a kemencéből.