-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Köszi!
-
rétisün
veterán
válasz
ludsimon #20892 üzenetére
(#20891) mtade: én úgy szoktam, hogy első körben lánccsere, ha a a láncnyúlásmérő .75%-os fele már beleesik. ekkor jó eséllyel a fogaskoszorú még maradhat, de ha elugrik rajta a lánc, akkor azt is cserélem.
hajtóművet (hajtómű lánckerekét, ha cserélhető) kell a legritkábban cserélni, egy hajtómű időben cserélgetett láncokkal nagyon sokat elmegy. -
ludsimon
veterán
Olyan marha hideg volt fent Dobogókőn, hogy az orromban megfagyott az izé.
Meg a kilátóban nekitámasztottam a kerítésnek jól megdöntve de ha nem ugrok oda elfújja és elborul.
Eszeveszett szél volt!Ráadásul ami nagyon meglepett, hogy ebben a nagyon szélsőséges időben sikerült a tavalyi énemhez képest kb 15-20 percet vernem!
Nem tudom, másztam másztam és mivel nem volt semmi zöld nem igazán volt ismerős a környék és másztam és egyszer csak gurulok lefelé. Mondom áh képtelenség ez lenne a vége.
Erre csak nem annyi lett a vége?!Még mászni akartam.
Fel voltam készülve rá (akkor még úgy gondoltam) ha fizikai fejlesztés ez nem is lesz, de szellemi mindenképpen ebben az időben.
Párszor megálltam, WC, meg a bovden ici-picit nyúlt és nem rántotta fel a nagytányérra a láncot, elsősegélyt adtam neki aztán jó volt.
Csináltam is pár képet.
Nem sikerült panoráma kép mert akkora szél volt, hogy odébb lökött és utána meg nem találtam meg a csatlakozási pontot (kép széle).Adatok:
Garmin
Avg bpm: 153 bpm (nem hajtottam magam)
4:00:25
93.4 km
Új max speed rekord Pomáz előtt sikerült kitekernem!
72.7 km/h
Ment volna több is de aztán beértem és 50-es korlátozás meg egy jól láthatóan felfestett zebra, aztán nem akartam bajt inkább nem próbáltam meg a 80-at. Szerintem azon a kiváló úton meglett volna a 80 km/h is.
Talán szélcsendben. Sőt!
Qvajó az alsófogás!Picit hosszúra sikerült a beszámolóm.
-
dqdb
nagyúr
A láncot kell legsűrűbben cserélni, ha már megnyúlott (beleesik a láncnyúlásmérő nagyobbik oldala is). A fogaskoszorú a következő, ha elkopott, de ezt kizárólag a lánccal együtt szabad csak cserélni. A legritkábban a hajtóművet kell cserélni, de ez magával vonja a fogaskoszorú és a lánc cseréjét is.
Ha ezek a komponensek nem együtt kopnak össze, akkor csak a szívás lesz velük.
-
mtade
aktív tag
Kis segítséget kérhetnék?
A kálváriám tavaly ősszel kezdőtt egy láncszakadással.
Idén vettem a gépre láncot, szalajtott vele a gép. Megállapítottam, hogy a hajtómű lánckerekei kopottak és kicsit ferde a hátsó váltóm kanala. Nagy pipák után végülis szervíz kicserélte a hajtóművet és a monoblokkot (hajtómű miatt) illetve feltettem a hátsó váltót, beállítottam. a hátsó lánckerék nem új, de jó állapotban van. Ezek után továbbra is szalajt
Az lehet, hogy láncszakadáskor tönkrement a hátsó kerékagy? Mindenből jót vettem, hajtómű acera 09, váltó altus, lánc sram. Egy rakás mani elment erre, de még mindíg nem tudok tekerni... -
venember83
nagyúr
válasz
DonThomasino #20883 üzenetére
rétisünnek igaza van, azt hiszem, hogy nem lehet egyszerre mindkét oldalára tenni, mivel nem férne el.
Kapott Boonen most egy kis késői ebédet és innivalót.
-
rétisün
veterán
válasz
DonThomasino #20883 üzenetére
ha jól emlékszem, csak az egyikre. már úgy értve, hogy mindkét oldalra egyidőben nem, meg hát az mire jó?
meg csak egy pár műanyagot adnak hozzá, nem mintha nem lehetne kapni külön....
(#20884) tzimash: "szerintem megérjük még, hogy nálunk rendezzék meg"
most megintcsak lett kedvem bringázni, de a 7 fok meg az 50-es szél el is vette.
-
DonThomasino
veterán
Ennek spd pedálnak mindkét oldalára lehet sima műanyagot tenni?
[link] -
tzimash
őstag
válasz
venember83 #20878 üzenetére
Kösz, épp unatkoztam
Jó sz@r úton mennek most. Inkább lemennek a fűre néhol. -
rétisün
veterán
válasz
venember83 #20878 üzenetére
érdemes még nézni azt a pár percet?
-
venember83
nagyúr
Ötven km van még a Paris - Roubaix futamból.
-
Melorin
addikt
ludsimon: Köszi
Ha minden igaz, jövőhéten küldik az új bringámat postán.
Úgy tervezem, hogy ahogy megjön, lemérem, hogy tényleg jó méretben küldték-e(Elvileg 18"), mert a képek alapján mintha kicsi lenne.
Mely pontok távolsága kell legyen 46cm? -
rétisün
veterán
-
szki
őstag
válasz
rétisün #20868 üzenetére
Tényleg nincs éppen bicajos idő. Azért nyomtam egy 75 perces bicajozást, mert amúgy is kellett volna egyet bicajjal közlekednem. Így egy kis szlovén kerülővel tekertem haza
Az út 2. felében nagyon fáztam, mert csak 6 C fok volt, és akkor kaptam az 50 km-es szembeszelet
(#20873) rétisün: jövő hétvégén legyen jó idő, mert nagyot kellene bicajozni!
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #20872 üzenetére
ha azt nézem, hogy a jövő héten előreláthatóan nekem se sok alkalmam lesz bringázni, hát össze kéne szednem magam, és ma is menni egy kicsit.
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #20869 üzenetére
engem meg elrontott ez a pár nap jó idő, most megint nagyon finnyás lettem az időjárásra
persze délutánig még van idő, hogy legyőzzem magam
(#20870) Djuree: igen, tegnap kellett volna menni, akkor még egész jó idő volt.....
tavaly a húsvét hétvégéjén ~280 km-t tekertem. na, az idén nem fogok
-
rétisün
veterán
basszus, elmentem a kutyával egy kicsit, olyan hideg szél van, mintha november lenne
aszem leszek olyan nyápic (ma is) hogy megint elmarad a bringázás. úgyis el vagyok maradva könyvekel., filmekkel, nem fogok unatkozni
-
Traxx
őstag
válasz
sanzi89 #20862 üzenetére
Volt másik bringám, de szegényre sokat kellett volna költeni, így inkább néztem egy jobb karban lévő utódot. Azzal tisztában voltam, hogy az ülés cserés, mert ezek a nagyon keskenyek nekem nem igazán jönnek be, nem kényelmesek. (Volt egy másik bicaj, egy 7005-ös aluvázas Nakamura, valami magnézium teleszkóppal...arra is kellett volna még lóvét szánni: az ülése még keskenyebb+sokkal keményebb volt, 100m után is szenvedős emiatt, néhol festéshibás, és a hátsó fogaskeréksor is cserés volt...Szóval kellett volna vele maszekolni. Ezért lett inkább ez.) A pedál egyébként valóban műanyag, de a hajtókar szerencsére fém. Első körben a világítást és a csengőt oldom meg az ülés mellett, hogy a sünök ne cseszegessenek, utána meglássuk.
Viszont az itteni benzinkúton lesz egy köröm, fújtatás miatt
100+ km-es túrákra egyébként nem fogom használni
Tényleg, jófajta kényelmes ülést tud valaki, ami nem ilyen 10 cm széles és nem horror árú?
-
ludsimon
veterán
válasz
Melorin #20863 üzenetére
Ezeken kívül kell még 1db pótbelső, 1 db minipumpa, állópumpa, gumileszedő, imbuszkulcskészlet és akkor már az alapvető hibákat tudod javítani.
* * *
Megint a szél..
Na eldöntöttem, ha szél akkor mászás edzés lesz, ha nincs szél akkor megyek távra.
Tegnap egyik outis barátom ajánlott egy utat Pomáz felől van egy út ami totál kikerüli Szentendrét! lyen utat kerestem.Úgyhogy most egész fasza lesz, hazafelé meg Visegrádra átgurulok és 11-es út jó lesz levezetésre, Szentendre előtt viszont Pomáz felé fogok ismét lefordulni.
Mondjuk ha a csúcshőmérséklet 11 fok, akkor sztem Dobogókőn 5-6 fok lesz, le fogok fagyni, úgyh feltöltöm vízzel a kulacsom és nem állok meg.
-
Melorin
addikt
Milyen alapvető szerszámokat kell beszerezni otthonra, hogy ne kelljen minden hülyeség miatt boltba vinnem a biciklimet? Jelenleg van imbuszkulcs és villáskulcs készletem és egy franciakulcsom.
-
sanzi89
addikt
Jó kis bringa, ennyiért meg pláne, kezdésnek okés. Viszont hamar elő fognak jönni a hiányosságai, amint elkezded többet használni. A pedál/nyereg cserés, a felnik se valami bizalomgerjesztőek, legalább hátra kéne egy duplafalú felni. A többi alkatrésszel ha nincs gondod, akkor maradhatnak, ha cserére érettek max egy kategóriával feljebb lépsz pár plusz ezresért.
-
-
-
ludsimon
veterán
Holnap évadnyitó első nagyobb mászásom fog következni: Dobogókő-Dömörkapu felől.
#20861:
Az lesz. -
Traxx
őstag
A fékeken kell majd mindenképpen állítani, különösen a hátsót éreztem gyengének...fe a fékpofák jó állapotúak. A kerekek szintén stabilan vannak rögzítve, még olajozás kell a láncnak, meg a bovdenek is kapnának egy keveset (ennek még utánalesek, hogyan is kell, egyébként mindkettő, tehát a fék és a váltó is Shimano...ha ennek van jelentősége a karbantartás szempontjából). Maga a váltó jó, annyi van, hogy gyárilag 24 sebességes, de 7-es racsni van rajta. Szóval egy fokozat kiesik, de nem nagy gond. Bringás szerelő felénk nem nagyon van, falusi vagyok. És 75 kg környékén mozgok
Ja és köszi a megerősítést
-
-
-
Traxx
őstag
Hali!
Belépek én is a klubba...Kocabringásként sikerült szert tennem egy
jószágra. Használt ugyan, de nem agyonhasznált, viszont az ülés cserés lesz, mert nem túl kényelmes nekem...plusz 1-2 kisebb kiegészítő ráfér (lámpa, csengő, ilyesmi). 18 mátyásosért szerintem nem volt rossz vásár
-
gaborbol
őstag
válasz
rétisün #20847 üzenetére
Koszi!
Nem volt valami szuper jo az ido, keszultem a felmaratonra, sok volt a melo, most viszont nincs akkora hajtas, gyonyoru ido van vegre, kicsit volt idom korbenezelodni aztan igy jott ossze
Venember83:
Ludsimon: Ha ketszer nem is szelesebb, de szelesebb. Szerintem 4-5 bringas elfer egymas mellett rajta. Megyek akkor lovok majd par kepet, csak elobb nyaralas jon
-
gaborbol
őstag
válasz
ludsimon #20844 üzenetére
Igazabol tenyleg jo minoseguek. De ahol lakom ott van egy 45 merfoldes bringa/futo ut a fouttal parhuzamosan erdosavval szegellyezve mindket oldarol. Leginkabb ott fogom hasznalni, vagy hasono helyeken. Vannak rangerek, rendorok bringan, tiszta igenyes, ingyenes, mindenhol pihenok-parkolok-wc, nagyon kulturalt, biztonsagos minden tekintetben.
Nem talalok rola konkret kepet, de minosegre ilyen. ha megyek akkor csinalok parat
-
ludsimon
veterán
válasz
gaborbol #20843 üzenetére
Ok, azért kérdeztem rá mert nem voltam biztos benne.
On:
Mennyire jók arrafelé az utak???
Szerk.:
Mi más jelzővel lehetne illetni a tökéletesen kívül..
Ilyet bezzeg Magyarországon kb 5-10 km hosszon ha látni, aztán jön a szétfoltozott (jobb esetben!) igazi magyar aszfalt.Sírás off.
Kiváló outis környezetben élsz. Mindenképp kihasználandó!
1-2 hónapra szívesen kiutaznék biciklivel, csak attól félek nem lenne kedvem visszajönni.
Sőt biztosan.
Azokat az utakat kéne itthon is megvalósítani. -
gaborbol
őstag
válasz
ludsimon #20841 üzenetére
USA, Maryland.
Koszi szepen!
Viccen kivul ez volt szinte a legolcsobb bringa boltbaAz 1.5-on gondolkodtam meg, mert az 200 dollarral lett volna tobb, de mivel mindent vennem kell(sisak,pumpa,extra belso, javito kit, kocsira tarto, meg valoszinu ugysem tudnam jobban ertekleni, igy maradtam ennel.
Edzoteremben tekertem eddig a futas melle kiegeszitesnek, de mivel itt a jo ido, igy vegre nekivagtam.
-
-
ludsimon
veterán
válasz
gaborbol #20839 üzenetére
Merrefelé laksz?
Hasonló bringa mögött jöttem hazafelé szélárnyékban 35-38 km/h között Isaszegen keresztül.Jó kis gép ez!
Sokan csak vágynak ilyenre, tökéletes kis szerkezet.
Egyáltalán nem a gép teszi az embert jóvá, hanem először erő kell a géphez, egy csúcsmodell se fog magától menni. -
hoffman_
nagyúr
Azt tudom, hogy 8-9 éve, mikor kispöcsösként lapozgattam a biker's guide-ot, akkor abban ez volt az álomfékem
Bár, hogy jó volt-e, azt nem tudom
Testbike vélemények - valamire azért jók(az XC-s véleményekre lehet adni általában, többi sokszor sz*rt se ér, bár néha azok se sajna)
gaborbol:
Azért én elfogadnék egy ilyen "tök alap bringát"
Gratulálok hozzá
mod:
Basszus, egyre jobban megtetszenek ezek a hülye outi gépek
-
gaborbol
őstag
Csak beirok, hogy koszi mindenkinek a tancsot legutobb!
Vegejartam jopar boltot, kiprobaltam parat, Giant meg ez kozott gondolkodtam nagyon, vegul is ez lett. Rendelni kellett, mert nem volt 60-as csak amit probaltam azt meg mar lefoglaltak. Egy het mulva jon az enyem, mar alig varom
Tok alap bringa nekem csak futas melle kellett valami, de nagyon vigyorogtam a proba soran
-
Magura Gustav M-el valakinek van tapasztalata? Ledobnám ezt a keleti fost a bicajról... M4-re nincs keret, egy ilyen Guszti meg van most 30ért eladó, szerintem egy kategória.
-
Bati0501
őstag
sanzi89: Igen,nem volt nagyon elszállva az ára,de ahhoz képest nagyon sok volt,amennyiért első felindulásra bringát akartunk venni.
TripleB: Nekem a vázuk formája tetszik nagyon.Persze más is,de az a legjobban.
fpeter07. Akkor elbeszéltünk egymás mellett
.Pont ma vettem hozzá szerszámokat(azokat a lidleseket).Ismerős az az érzés,h a világ összes pénzét el lehetne költeni a bringára...
-
ludsimon
veterán
válasz
rétisün #20819 üzenetére
Most ért ide tőled a szakadó eső.
Ha belegondolsz tök jó dolog, hogy most esi ki magát mint egész hétvégén, vagy épp napközben! Szerintem.
Holnap meleg ruhában már elvileg lehet menni tekerni délelőtt. Remélem kiesi magát és fel is szárad.
Viszont holnap délutánra napos időt mondd, szóval az jó. -
-
fpeter07
veterán
Csapó 1:
Akkor tőlem is jön néhány kép:Az egyik szokásos utamon járva arra lettem figyelmes, hogy a gumi rendesen veri fel az apró kavicsokat. Aszfalton meglepően gyorsan manőverezhető és az ezelőttihez viszonyítva kényelmesebb is. A többi még várat magára.
A hajtás viszont teljesen más érzés lett. Mintha levettek volna a nagytányért a bringáról, pedig ott van csak összement. Teljesen mások lettek az áttételek, szinte erőlködés nélkül ki tudom pörgetni a 3/7-et. Ez azt jelenti, hogy terepen fürgébb lesz majd a gép és főleg a mászás fog jól menni neki. Lejtős részen egy esetleges versenyen nagyon le fogok maradni.
A váltás nagyon penge lett. Erősebben dobálja ugyan a láncot, de gyorsabban vált, főleg az új első váltó végzi jól a dolgáEnnyi
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Xantomas #20826 üzenetére
Alapvetően én is így gondoltam, hogy ennyit még tudok csalni. Illetve az előző két segítőm már majdnem meggyőzött az 58-ról, de közben jött egy pirvát bubitól is, ako 175+ centihez vett 54-es Royalt. Szóval lehet, hogy akkor még is 56-os lesz.
Illetve szintén bubi-tól a (nagyon jó) ötlet, miszerint is bemegyek a Csepelbe, és rája ülök a kerékpárra, aztán kiderül
ui.:
Igen, szerintem is ez a legszebb Royal váz, nagyon király ez a fényezés.
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
Xantomas
őstag
válasz
hoffman_ #20802 üzenetére
54-es, régi schwinn-csepel outi vázam van. Nekem 120-as kormányszárral, koskormánnyal, teljesen hátratolt nyereggel pont jó, pedig 186 cm vagyok, de a lábaim hosszúak.
mindegy, hogy 56 vagy 58 cm annyit tudsz még a nyergen is állítani előre hátra, legfeljebb kormányszárat cserélsz.
Kisebb tétel mint egy új váz.Mellesleg ennek a metál rozsdabarnának iszonyatosan szép színe van. Nekem ez a kedvencem.
-
tzimash
őstag
Tényleg 8-9 bar-on használjátok?
A srác akitől vettem a bringát, mondta, hogy 6-6,5-en használja a hazai utak minősége miatt. Féltem, hogy felütöm, ezért az első túra után toltam bele még 1 bart. 7-7,5 közt használom most, de nem fut könnyebben, mint amennyit vesztettem a komfortérzeten
Aztán lehet kipróbálom 8-on is. Csak bírja a lidl-is pumpa. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
rétisün #20819 üzenetére
Itt most kezd "világosodni" (értsd: nem totál sötét és szürke és ködös minden, csak totál szürke és ködös minden). Mondjuk időképet elnézve lesz ez még rosszabb is.
Épp végeztem egy kis olajozással, meg bicikli méréssel... meglepetésemre az outi "csak" 16,5kg (csomagtartó + fém sárvédő + totál acél), míg a trekkingem 15kg... (se csomagtartó, se sárvédő, váz alu, villa acél).Amúgy érdekes, hogy az outin hátsó külsőre (ami a korábban linkelt nem túl jó állapotban van), csak annyi van írva, hogy "inflate to 4,5 bar" (szóval nincs tól-ig megadva). Lehetséges, hogy egy virsligumi tényleg csak ennyit bírna?
Azt hittem azok mind 8+...
-
-
rétisün
veterán
már szakad is az eső
sebaj, sörözni majd lehet így is
-
rétisün
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #20810 üzenetére
8-9 bar.
olyan sötét lett, mindjárt leszakad az ég. nem lustaságból nem mentem bringázni, megérzés volt, nehogy elázzak
-
Tamoo
nagyúr
Ma délután öcsémmel spontán mentünk tekerni egyet, spontán földúton, lövésünk nem volt hol kötünk ki pontosan, de jó volt.
~5km után itt találtuk magunkat.
Útközben találkoztunk 3 akkora szarvassal, kicsit bereccsentettem... de ők is úh elszaladtak.Durva, hogy itt lakok és még nem jártam konkrétan erre.
úgy tűnik van még mit felderíteni itt helyben is.
Ja egyébként a Siroki vár látszik. Háttérben pedig Kékes. -
ludsimon
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #20810 üzenetére
8,5 9 bar az ajánlott általában.
-
hoffman_
nagyúr
rétisün & Cathfaern, köszi szépen mindkettőtöknek
rétisün,
visszagondolva, mióta keresel vázat a válasz egyértelmű: amilyeket előbb meg tudod venni
Na ja
Ez most elvileg menni fog, a bringásom azonnal megy a nagykerbe, ahogy kapja a hívást, hogy megjött az új szállítmány, úgyhogy elviekben minden szín és méret lesz még.
Eezekre alapozva akkor becélzom az 58-at
-
ludsimon
veterán
válasz
rétisün #20795 üzenetére
Megcsináltam. Most már előre néz, meg kiszedtem pár hézagolót.
Azért hézagoló nélkül nem próbálom ki elsőre, így ránézésre ez is elég brutális csökkenésnek tűnik az eredetihez képest.
[link]Toomy:
Elég sok.
Köszi!csabi94:
Neked is!hoffman_:
Meglesz a sok km. Köszi!Elszántság és akaraterő idén most megvan úgy érzem.
Cathfaern:
Neked is köszi!
Szerencsére 1x csak induláskor tudod mentem vele 1 km-t és általában a biciklinél az ember nem gondolkodik hová nyúljon, hogy lassuljon.
Aztán szerencsére nem volt gond mert felültem és nem tekertem csak csordogáltam. -
Doki-HUN1978
senior tag
Gondoltam megyek egyet tesóm verseny bringájával, de a szelep átalakítónál kifújja a levegőt és nem megy több a gumiba 3 bar-nál, amit keveslek és így nem merem használni nehogy baja legyen.
Mennyire szoktátok fújni a gumitokat?
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ludsimon #20791 üzenetére
Grat hozzá, szép lett
Beidegződéssel én is majdnem megjártam, mikor először mentem koskormánnyal... ugyebár nálam plusz nehezítésként ott volt a kormányszáras váltó. Épp azzal küzködtem, mert valamiért nem akart menni (egy beállítás kell nekik), közben előttem (de tisztes távolságban) haladt két biciklis... lelassítottam a tempójukra, aztán nekiálltam váltót próbálgatni... aztán közben lelassíthattak, és mire előrenéztem, már elég közel voltak... na ekkor gyorsan fékeztem... vagyis akartam, mert a fékek nagyon nem ott voltak, ahol kerestem őket. Hálsiten azért nem mentem nekik mielőtt sikerült volna megtalálni a fékethoffman_:
Egy jelentkező már van
vázméret: nekem 178 cm-el az 57-es országuti váz egy leheletnyit nagy, átlépési magasságot nézve 1-2 cm-el lehetne alacsonyabb, de rajta ülve nem érzem, hogy túl nagy lenne. Szóval szerintem az 58-as jobb lesz neked.csabi94:
15-20k-ért már egész használható, ehhez hasonló típusú bicikliket lehet kapni. Szerintem erre minimum annyit rá kéne költeni, de én félek attól, hogy a váz is használhatatlan állapotban van. Mert ahogy nézem ezen kb. mindent cserélni kéne (na jó, kivéve a km órát, az üt)
-
rétisün
veterán
válasz
hoffman_ #20802 üzenetére
visszagondolva, mióta keresel vázat a válasz egyértelmű: amilyeket előbb meg tudod venni (ha egyáltalán összejön, ismerve az eddigi
balszerencsédet)egyébként méretre akármelyik jó lenne (az 58-as talán mégis jobb) mert ennyi méretkülönbséget bőven lehet hosszabb/rövidebb stucnival, nyeregállítással kompenzálni.
"bicikliváros"-hoz: elég kisváros lehet az 1600 lakosával, ahol se egy bolt, ahová árut kell vinni, és nem is vesznek soha olyasmit, amihez autó kellene mondjuk a hazaszállításhoz
ezzel együtt persze jó elképzelés, de én elégedett lennék normálisan, odafigyeléssel közlekedő autósokkal/gyaogosokkal/bringásokkal, nem kell mindjárt kititlani az autósokat. -
-
-
hoffman_
nagyúr
Srácok!
Az itteni illetékes tulajoknak már írtam, de azért megkérdezlek titeket is
Csepel Royal vázszettet veszek végül, abból is ilyet szeretnék. A bajom az, hogy nem tudom, hogy mekkora vázat szeressek. 184 centi vagyok, és az 56 illetve az 58 között nem tudok dönteni. Annyit tudok csalni, hogy lesz egy rövid(a képen látható) és egy hosszú stucnim is.
Előre is köszi!
ludsimon:
Én átsiklottam a képek fölött, úgyhogy pótlom a pótolni valót: szép tekerő nagyon, tényleg, sok jó km-t hozzá
-
válasz
ludsimon #20791 üzenetére
Gratula, gyönyörő ez a bringa! Na meg a teljesítmény sem elhanyagolandó.
Mennyibe fájt cakli-pakli? Jöhet privátban.
Én a szutyok mountain bike-al bejártam fél magyarországot, és 4-5 éve mikor megvettem a gyári de használt MERIDA 903-as országútimat akkor csapkodtam a fejemet a falba, hogy ezt nem 20 évvel ezelőtt léptem meg
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch
- Windows 10
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest