-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
rétisün #18798 üzenetére
Nekem nem csak megszokás, hanem testalkatom miatt is könnyebb "taposva" tekerni nagyobb áttételen. Csak ez lánc gyilkos, erről leszoktam már.
Egyébként érzetre ugyan olyan erővel húztam a pedált a nagyobb áttételen, mint kisebb áttételen. Csak ha nagyon pörgetek, hamarabb lép fel az oxigén hiány miatti izom fáradás.
Még mindig a tüdő és az oxigén ellátottság a gyenge pontom, de nem kell aggódni Zánka felé nem fogod észre venni!
-
Mewryck
tag
válasz
szentkuti11 #18725 üzenetére
hali
nemnagyon fogsz ilyet találni,legfőképpen azért nem, mert nitrogén van benne és ha otthon házilag megbontod,valószínűleg egy nagy pukkanás lesz a vége és házilag nem is tudod pótolni a nitrogént,kivéve ha van egy nem üres nitrogén tartály + reduktor kombód és konyítasz is egy kicsit hozzá
üdv
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #18797 üzenetére
"De ez a pörgetve tekerjek nem az én stílusom. Nagyobb áttétel kisebb fordulatszám kevésbé fáraszt és haladósabb."
én is így vagyok ezzel, viszont ez jobban megterheli az izületeket (térdet elsősorban) szóval én azért próbálok pörgetősebben bringázni.
az más kérdés, hogy nem annyira sikerül leszokni a lassabb tekerésről, mivel évek alatt erre álltam rá. -
belaazallat
addikt
üdv!
Ma elkezdtem én is a km-gyűjtögetést, sajna a sötétedés és a csepergő eső, valamint, hogy 6-ra vissza kellett érnem egy találkozóra, csak ennyi sikerült a kitűzött 50km-ből.
Kezdem megszokni a cipőt és az SPD pedált, már tekerés közben nem lépek ki belőle sokszor. figyeltem a technikára, meg hogy minél jobban pörgetve tekerjek. De ez a pörgetve tekerjek nem az én stílusom. Nagyobb áttétel kisebb fordulatszám kevésbé fáraszt és haladósabb.
-
gery03
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #18789 üzenetére
Nekem is volt egy idő, amikor sokszor görcsölt a lábam, ha fáradt volt.
Egy hónapig kúraszerűen szedtem a magnéziumot és tökéletesen elmúlt a legfáradtabb állapotokban is. Ezt tudom ajánlani, majd ha már kialakult a jó helyzet, ne hanyagold el a bevitelt, szóval mindig vegyél be időnként egy-egy tablettát. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #18792 üzenetére
Richto mindenre jó, egyedül talán a teát nem tudom vele ízesíteni. De hosszú távon is érdemes használni, rendszeresen, nem csak sérülés esetén.
-
szki
őstag
válasz
rétisün #18762 üzenetére
Tudom, hogy mennek majd felfele az árak. De most még 06.02-ig ráérek vásárolni
(#18777) Thulcandra: akkor az szép túra volt! És elismerésem a nejednek is!
A márciusi napsütésről jut eszembe, hogy nekem már tök barna az arcom(#18789) Doki-HUN1978: Amit lehetne: Magne B6 kapszula (folyamatos szedés), magnézium pezsgőtabletta. Illetve az edzettség növelése
De a legjobb egy kis regeneráló átmozgatás.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #18789 üzenetére
Richtofit, rendszeresen. Ja, és külsőleg, mielőtt benyalnál egy kanállal
-
ludsimon
veterán
válasz
rétisün #18787 üzenetére
Nem így gondoltam, de venember83 leírta pontosan.
1 a lényeg, hogy még ha dobozosan is veszem onnan akkor is jobban járok mint ha OEM venném itthon..
Kíváncsi leszek arra a Shimano bovdenre.
Azt, hogyan tudom letesztelni, hogy teflonos e belül a ház????
A Jagwire az tudom az összes alapból teflonos és olyan anyagból van a bovden ami nem korrodál.Vagy még azt is megcsinálhatom, hogy Shimano bovdenszettet eladom bikemagon és Jagwire-t alapból berendelem. Ez viszont egy jó ötlet, csak remélem el is viszik a Shimano bovdenszettet.
Nagyon megkedveltem a Jagwire-t, Shimano-val nekem eddig mindig csak az alacsony élettartam és az állandó állítgatás jut eszembe ha bovdenről van szó. -
Doki-HUN1978
senior tag
Izomgörcs esetén mit szoktatok fogyasztani/használni?
A magnézium pezsgőtebletta, amit használok, de nem mindig használ.
Van valami használható dolog ilyen esetre?Köszi.
-
ludsimon
veterán
válasz
rétisün #18782 üzenetére
Nem árulják doboz nélkül! Ezért nem tudom mi legyen.
Lehet az lesz megnézem milyen ez a Shimano és ha nagyon szar a Jagwire-hez viszonyítva 2. menetben computerrel berendelem a Jagwire-t.
Meg ha elbaszok valamit akkor nem a Jagwire lesz az.Árulok pár cuccot akit érdekel dobjon meg PÜ-vel.
[link]
[link]
[link] -
-
fpeter07
veterán
válasz
rétisün #18775 üzenetére
Nem bántam volna, hogy ha később kell felraknom az új belsőt. Országúton azért jóval nehezebb összeszedni a defekteket.
Külső... Valamelyik részen láttam, hogy már teljesen elkopott a mintázat. Abból is kéne új.Legalább a fél bringa árát rákölthetem majd. Cserébe legalább egy évig még a gazdija maradok.
-
Thulcandra
senior tag
Nem sokat számít, mennyibe kerül magánszemélynek egy gumi, egy adott bringa modellből több százat, ezret gyártanak, nagy rendelés, teljesen más ár a bringa gyártójának. Olcsóbb modellekre pedig gyakran kerül "b" minőségű gumi is, ami még olcsóbb (ilyet vásárolhat magánszemély is, fele annyiba se kerülnek gyakran mint a hibátlan ugyanolyan.)
-
ludsimon
veterán
Mi a vélemény a Shimano komplett bovden+ház szettről?
Kicsit félek tőlük, Jagwire után milyen lesz. Jagwire irtózatosan pontos, nem nyúlik és így valami irtózatosan minőségi érzetet ad az egésznek és nem tudom milyen lesz Jagwire után Shimano alap szett bovdenekkel.
-
Thulcandra
senior tag
Vasárnap reggel nekivágtunk a Fertő tónak... Asszonykám még életében nem tekert ilyen "nagy" távot, ~ 80 kilométer, nem tűnt soknak, mivel az előző ~ 55 km túrákat is gond nélkül vette... - és nem is lett volna sok, ha 2 szakaszon nem futunk bele abba a rohadt, viharos szembe szélbe amivel nem igazán számoltam.
Teljesen vidáman haladtunk Mönchhof-ig, ott fordultunk Podersdorf, dél felé, bele a szélbe... Nagyon sok káromkodás után végre megérkeztünk a kikötőbe / strandra, az itt uralkodó hangulat rögtön kárpótolt minket a nagyjából egy órás szeles viaskodásért. Nagyon sok vízimadár és ember volt a parton, sokan kijöttek piknikezni is, mivel nekünk is ez volt betervezve gyorsan le is terítettük a plédet, majd kiszórtunk rá egy halom kaját és igazi nagy magyar zabálásba kezdtünk. Élveztük a ragyogó napsütést, a 20 °C körüli meleget és a magányos hattyút, akit akár fél méterről is lehetett fotózni, de csak óvatosan, mert aki ilyen közel került hozzá abba már bele is akart kóstolni egy kicsit - és ha nem ment hátrébb meg is kergette.
Weiden-be aztán hátszél kergetett minket, ott fordultunk hazafelé, érthetetlen viharos szembe szélbe ismét ami nagyjából Gols körül váltott át kevésbé zavaró oldalszélbe.Este vidáman értünk haza, a szelet leszámítva nagyon szép nap volt, nem is éreztük magunkat fáradtnak, viszont nagy meglepetésünkre rendesen leégett a bőrünk, nekem a kézfejem és az arcom totál... mókás márciusi idő!
Ma reggelre azért megéreztük a tegnapi nap terhelését, főleg kedvesem, ő igencsak szarul volt ébredés és reggeli után még jó pár óráig. Ennek ellenére már várja a következő nagy túrát és kijelentette, hogy a Fertő tóhoz legközelebb csak úgy jön, ha pár napot kint is töltünk ott a környékenJúniusra tervezem.
Mindenkinek kellemes, szélmentes, örömteli tavaszi bringázást kívánok!
-
ludsimon
veterán
válasz
Csabee. #18767 üzenetére
Nem tudod felpróbálni csak otthon, szóval ha rossz a méret lesz egy visszautad és blokkal együtt ki tudod cserélni nagyobbra/kisebbre.
Vasinger!:
Mit kéne írjak róla?Mezszerű fasza póló, az anyaga olyan mint amilyennek lennie kell, légáteresztő és hamar száradós.
Én is néztem azt a gagyi minipumpát, dobtam is vissza.Nézz körül több Lidl-ben, vagy említett nekem valami 40-es számot az eladó, hogy hívjam fel és kérdezzek rá van-e valamelyik boltban.
Szerintem ez lesz az: 06 40 789 000#18772 Csabee. :
Tilos betétes naci alá bármit is venni! Úgy ahogy vagy felveszed mint ha boxer lenne.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83 #18769 üzenetére
Hm. Bringas gatyo ala en egy boxert azert felvennek.
-
Eagl3
veterán
Ilyen bringám van.
Ha jól értelmezem, akkor 28-as a felni és 29-es a köpeny. Ilyen külső van rajta, (mikor utánanéztem majdnem dobtam egy hátast az árától, nemhogy magasabb minőségű alkatrészeket raktak volna a bringára helyette) az lenne a kérdésem mivel eléggé laikus vagyok, hogy egyrészt mekkora az a legkisebb köpeny szélesség ami rámegy a felnire illetve érdemes lenne -e beszereznek egy vékonyabb\simább gumit, érzenék-e számottevő különbséget?
-
Vasinger!
nagyúr
Nos én is voltam Lidl-ben, sajna üres kézzel jöttem ki onnan.
Egy emberről tudok aki volt Lidl-ben, az pedig Ludsimon.
Tudnál pár szót írni majd, ha felpróbáltad, meg ilyenek a rövid ujju felsőről?
Ahol én voltam, csak hosszú ujju volt, nem is értem, hogy most miért ilyet árulnak...
Aztán néztem kesztyűt is, de az én méretemben, csak ocsmány rikító sárgásában volt.
Valaki nem tudja, hogy egy színből létezik különböző méret is, vagy szín szerint van a méretezés?
Továbbá néztem a minipumát is, amit szintén Ludsimon kolléga linkelt a tegnapi nap, de nem volt rajta mérő és tényleg nagyon egyszerűnek nézett ki. Így hiába volt 1k csak, inkább veszem mérő órás minőségit kicsit drágábban...
Ettől függetlenül holnap ha tudom megnézem egy másik üzletben is, szerencsére itt helyben Vácon van még egy üzlet.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
rétisün #18762 üzenetére
Minden elismerésem akkor
A videó nem semmi, de már ennek a fele is bőven durva tekerést kíván meg, szóval én a helyedben büszke lennék magamra
A baj már csak az, hogy hiába edzi az embert, szélben annyira nem élvezetes bringázni :/
Csabee.:
Náluk az árak tényleg a földön járnak
-
fpeter07
veterán
Tegnapi első defekt után ma délután felfedeztem egy dupla hátsót.
Ragasztó bezzeg beszáradt. Mindegy, majd holnap másik bicajjal elmegyek lidlibe... vagy suliból hazafelé, mivel a városban is van egy. Nem fárasztom magam feleslegesen, amúgyis 8 órám lesz.
A vádlim ma nagyon húzódik, még hogy csak az spd veszi igénybe.
-
rétisün
veterán
válasz
hoffman_ #18760 üzenetére
hasonlóval küzdöttem szombat délután vagy 40 km-en keresztül. később, mikor már oldalról kaptam, volt hogy majdnem lesodort az útról.
na jó, azért nem volt annyire durva mint a videón, de azért az is elég volt. bőven.
(#18753) szki: nézegeted már az outikat? most már tényleg itt a szezon a nyakunkon (én meg most is itt irogatok bringázás helyett
), talán még drágulnak is majd a bicajok, a használtak is.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
:MTC:kandur #18749 üzenetére
SunTour visszatérése kicsit a minőségibb holmik közé. Olyasmi mint az olcsóbb marzo telók. Vagyis kb ugyan az. Nem fosch, de nem is az a hű de valami. Bikmakk apró szerintem most tele van jó telókkal 70 alatt. Én inkább onnan vállalnék be valami RS -t vagy fox-ot.
-
ludsimon
veterán
Gondolkodom rajta lecserélem a videókártyámat egy Rox 8.0-ra.
Nem kérdés, hogy itt mindenki helyeselné.Méég nem tudom.
-
szki
őstag
válasz
ludsimon #18752 üzenetére
Megvolt a vasárnapi 180-as, a szombati 50-es után. Sajna a körülmények nem voltak ideálisak. A szél kipurcantott az első 2-3 órában, és utána csak hazagurultam. Trekkinges testtartásban 100+ km viharos szembe-, és oldalszélben sok volt most nekem.
Csak tegnap fogtam fel, hogy óriási teljesítmény napi több száz kilométert bicajozni úgy, hogy "nem hal meg" az ember a végére! Eddig természetesnek vettemDe még párszor újra megcsinálom a 180-as edzést. A mostani pécsi bulin eldőlt, hogy 07.29.-én IronMan-en váltóban indulok Nagyatádon. Egyik haver úszik, másik meg fut. Én meg közte bicajozok. Mindenki remek teljesítményre képes a maga versenyszámában, és előkelő helyen végezhetünk. Meg jó buli lesz (családos sátortábor).
Ettől függetlenül a futással nem állok le, és a maratont le fogom futni párszor már nyár előtt. 3:30-as idővel kiegyeznék... -
ludsimon
veterán
Létezik Magyarországon hosszú leejtős szakasz?
Ilyen ami be is látható és lehet tolni neki. -
:MTC:kandur
tag
Mit tudtok a Suntour Axon rld telókról? Egész baráti az ára, használtan 40k körül, de akkor annyit is ér? Lehet most elmegyek kipróbálni egyet, itt a környékemen van.
Ha nem annyira fosch, akkor be kéne próbálni?earlier: Keresek első telót, jó árba'! MIN. 215mm nyakhossz, 100mm rúgóút. RS Recon-tól felfele, max 70-ig. Ha bárki tud segíteni írjon rám.
(aprókat átnyálaztam, nem sok jön szóba) -
Misály
addikt
Bahh augusztus 10-e ota nem ultem bringan, tegnap meg aznaposan (reggel 7kor meg ittunk) kiprobaltam a session 77-et Janos hegyen. Az elso gondolatom amikor megindultam az volt, hogy uristen de rosszul vagyok es aztakurva de finoman mozog ez a manitou sherman, mennyire tapadnak a 2.5-os bontrager gumik, egyujjas a HFX 9 (ugy szartam, hogy szinte alig mertem elengedni a fekeket). Most ugy be van durranva a vallam es a hatam (hiaba ennyi kihagyassal lehet satnyulni), hogy terminator uzemmodban tudok csak kozlekedni.
-
ludsimon
veterán
Nagyon jóóó!!
Csináltam pár képet
2 mezet meg 1 nadrágot vettem, remélem ezek is kibírnak 2 évet mint az előző Lidlis széria.
Van mobilnak külön cipzározható zsebe a mezben.A karmelegítőt a lábamra is fel tudnám húzni térdmelegítőnek akkora.
Na jó, azért annyira kigyúrt a combom, h biztos nem menne rá.Már mosom is, de kipróbálni nem fogom tudni milyen a betét, mert még most is nagyon fáj a hajlatban az a kidörzsölődés.
Ezen a képen látszik, hogy ennél a 2012-esnél már varrtak oda ilyen puha anyagot is, nem úgy mint a 2010-es verzión.. -
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Van egy kb. 15 éves MTB-om, ezt használom évek óta csak városban. Régóta gondolkodok rajta, hogy városban valami másmilyet kellene használni, könnyebbet, vékonygumisat. Kb. ilyen szinten értek a dolgokhoz
Olvasgattam erről a fixi, meg single speed dologról, és érdekelne, hogy mondjuk az utóbbi jó lenne-e nekem. A fixi már koncepció szinten nem tetszik a folyton mozgó pedál miatt, viszont az egysebességes szerintem jó lenne. 189 cm vagyok, és kb 100 kg. Egy 48/16-os egysebességes szerintetek jó lenne nekem városban?Másrészt meg vásárlással kapcsolatban lenne kérdésem. Egy ismerősöm házi építésű bringáját meg tudnám venni, egy régi csepel bringából csak a vázat tartotta meg, minden mást lecserélt, és kb 60 km-t ment vele azóta. Ilyen alkatrészekből (is) áll:
külsőgumi: Schwalbe Lugano
belsőgumi: Continental Race
fékkar: Tektro
fékek: Saccon
hajtómű: acél (monoblokk)
első agy: Quando
hátsó agy: Joytechsúlya: 12 kg
Ami nekem nem tiszta hogy milyen a váz anyaga. A kerekeken ilyen virsligumi van (még egyszer bocs a hozzá nemértésemért).
Szerintetek jó vétel lenne egy ilyen bringa számomra? Az ára megfelelne, a véleményre lennék kíváncsi részetekről.
-
ludsimon
veterán
Megjöttem!
Most szólok, de lehet már későn, én is 2 db Lidli-t látogattam meg mire kaptam, mert az elsőben semmilyen nadrág nem volt (mind elfogyott.).
Megkérdeztem az eladót, azt mondta ez ilyen limitált széria, szóval hurry up aki akar venni olcsón biciklis ruhát!
Remélem a méret is jó amit elhoztam, mindjárt felpróbálom.
-
Manitou
veterán
Valaki linkelt nem olyan régen egy edzős videót valami hatalmas szélben, tán dánoknál?
De nem találom. Valaki nem tudja belinkelni? -
rétisün
veterán
megint jó az endo oldala....
-
Doki-HUN1978
senior tag
Polisport Chaos bukója van valamelyikőtöknek?
(vagy akár valamelyik Polisport)
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra ezzel a márkával kapcsolatban...
-
bubi92
őstag
(#18736) ---Lasali--- :akkor hátha ez!
-
DemonDani
addikt
válasz
venember83 #18733 üzenetére
a Reba SL az mind dual air? mert azt nem kérdeztem tőle
gondolom kell mellé spéci teló pumpa, egy mezei cucc nem tudja felnyomni
mennyire engednek ezek ki?
vagyis a visszaútcsillapítás? okés, köszi, Scandium vázzal mennyire kell vigyázni? mintha dqddbnek ilyen lenne de aszem nem tört mér neki
-
venember83
nagyúr
válasz
DemonDani #18732 üzenetére
Neked kell döntened. De szerintem nem rossz az ár, csak épp érdemes megvizsgálni picit a cuccot.
Igen, két légkamrás. Igen, telópumpa kell hozzá. 1-2 hónap alatt engedhet levegőt, de csak nagyon keveset. A lényeg, hogy a csillapítás jó legyen, a légzáró O-gyűrűk filléres alkatrészek, de a csillapító egység drágább. Alul van a csillapítás vezérlőgombja, azt tekergetve állítható, hogy lenyomás után milyen gyorsan ugorjon vissza a teló.
-
DemonDani
addikt
válasz
venember83 #18730 üzenetére
Keraboltos a srác, az is dob rajta, azt mondja jön a baba és azért kell tőle megválnia, bikepalotás srác... Telót meg azt mondja hogy télen tete rendbe.
Az a baj, hogy én pl feleslegesen nézném a tel mozgását mert semmi alapom nincs, sőt én nem is tudnám szemügyre venni, mert k@rva messze van nekem, egy haverom hozná el, aki csak szeret kerázni érteni már kevésbé ért hozzá, persze el mondtam neki mikre figyeljen meg ha lehet vigye tesztkörre
félek 140 elég sok lové (nekem), és a gép meg ajándéknak tűnik ennyi pénzért akár milyen oka is legyen rá. reba scandium xt slx és akkor 140
-
venember83
nagyúr
válasz
DemonDani #18729 üzenetére
Nagyszerű. Én is vettem teljesen rendben lévő dolgot. Aztán kiderült, hogy nem volt teljesen rendben, sőt. Max. félig volt rendben. Tessék odamenni és kipróbálni, az a tuti. Vagyis félig tuti, mert a garancia lenne a tuti, de azt nem köteles adni. De merevvázas gépeken a telón kívül nagyon komplex alkatrészek nincsenek.
-
DemonDani
addikt
válasz
venember83 #18728 üzenetére
azt mondja hogy összerakás óta kétszer volt vele komolyabb túrán és minden teljesen karcmentes ráadásul 140be adja (találtam régebbi hirdetését aztán eleve ezen az áron kérdeztem rá telefonon)
-
dqdb
nagyúr
válasz
szentkuti11 #18725 üzenetére
-
DemonDani
addikt
Szerintetek van bármi okom hogy ne vegyem meg ezt? [link]
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Valaki tudja, hogy hol találok karbantartási/olajcsere leírást Fox Vanilla R rugóstaghoz? (még nem a levegőráfújásos)
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
fpeter07 #18710 üzenetére
Akkor én is beruházok egy ilyen lidlis ruhára sztem, kérdés, hogy méretben is jó lesz-e, elég nagy ruhákat viselek. Esetleg aki vett már,a z tudna nyilatkozni, hogy milyen viszonyban vannak ezen ruhák méretei a normál ruhákkal? Már csak azért, mert 58-as a legnagyobb méret, amit árulnak, de én farmerból is 56-58-ast hordok.
-
ludsimon
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #18720 üzenetére
Csak megkérdezni..
8 báros minipumpa, ilyen kell nekem!
Megnézem ezt is.Mondjuk abból a 8ból lehet tud 4-et összesen.
-
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
ludsimon #18714 üzenetére
Nem mindent lehet megvenni itthon, jól gondolom?!
-
csabi94
őstag
válasz
ludsimon #18714 üzenetére
Minden van a móri lidliben, csak az nincs, ami nekem kéne.
(#18715) hoffman_: Most ugrik be, hogy a múltkor én is írtam nekik email-t, és nem reagáltak rá, felhívtam őket, és mondták, hogy nem kapták meg az email-t, mert a rendszerükkel valami gebasz van, és pár levelet automatikusan a levélszemét mappába rak. Szerintem hívd fel őket, aztán megbeszélitek.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Kellene nekem új pedál, sajnos megadta magát a drága(félbetört) 5 év után. Hol tudok válogatni(valami webshop), és mi alapján tudom meg, hogy rámegy-e az enyémre?
-
rii
nagyúr
bmx-ekre volt a felső vázcsőre szivacsos tépőzáras izéé... hogyishivják ... hol lehet találni 50-57-es vázméretűhöz olyat?
Vácra el lehet jutni nyugis útvonalon, autómentesen?
(#18671) Doki-HUN1978: az szarul hangzik )))-: nadeakkor kva nagy mákom van, hogy nem rótta fel, amiért az egyik rekesztől ellöktem a kezét, és én nyúltam be, szemmel láthaóan méllyen kotorászva, és csak a telefonom vettem ki, és mutattam be
(#18676) ludsimon: sasad ligetnél történt ... nálam mindig van hátizsák
el sem tudom képzelni, hogy azt a rengetg pakkot a keróra erősítsem fel ... pumpa, két belső, tárcák, telefon, kulcsok, ... na meg visszafele mindig be tudok így menni a boltba ...
-
Muton
addikt
Figyelem, figyelem!
aki rossz lesz megverem!
Nagyon fáj a fenekemHeló!
Nekem is meg volt az idei első tekerés, ~18 km, és szokás szerint durván leharcolta a hátsómatNa mindegy.
Meg spd nélkül mentem, mekkora cumi, ha már hozzászokott az emberTavaly valaki (amargo talán) linkelt egy boltot, ahol tudott venni gumicsövet. Nekem is kellene cserélni a tevéből kilógó tömlőt, mert megpenészedett, nem emlékszik véletlenül valaki, h melyik boltban kapható?
-
ludsimon
veterán
Jah én azt gondoltam a Lidl-sre gondoltál.
Ha holnap már nem fog fájni ez a heg akkor megyek megnézem ezeket a ruhákat.
Eléggé fáj ez a seb amit okozott a régi bélés, nem tudom begyógyul e holnapra, mert addig nem akarok visszaülni nyeregbe amíg be nem gyógyul. Akkor mindig csak a heget szakítom le és soha nem gyógyul meg.
Kipróbálni meg ki kell milyen az a bélés nyeregben.Szerintem próbáld ki a Lidl-s nadrágot először...
20k-t én sajnálnék kiadni 1 db ruhára mikor lehet a Lidl-s is bejön.
Még ha cipőről lenne szó ok, de ez csak egy rövidnadrág..
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest