- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
Teasüti #13698 üzenetére
Ha nincs lyuk, akkor is ellenőrizni kell a belsőket, ahol a szelep hozzá van illesztve a tömlőhöz: kiszerelt, felfújt belsőnél ide-oda billented a szelepet, és figyeled vízben ereszt-e. Autóknál is pár évente megérik cserére a szelep, mert elöregszik az anyaga. Illetve a szeleptűket sem árt tisztítani, picit megnedvesíteni.
Valóban képes elöregedni minden, ami gumiból van. Bár nekem most elöl-hátul 12 éves Kenda belső van 5 Bar-ra fújva, és nem ereszti a levegőt hetek alatt seA szűkebb külsőkhöz meg új Continental belsőket használok, de azok se eresztik a levegőt el 7 Bar-ról.
-
Teasüti
nagyúr
Van egy kis gondom, néhány nap alatt teljesen leeresztenek a kerekeim. Hátsó az gyorsabban. Mi a tök történhetett vele így hírtelen?
Boltban mondták, h ellenőrizzem a szelepeket, hátha az miatt.
De a "szelep kicsavaróval" meg se tudom mozdítani, magától biztos nem állítódik el.
Kb két hete jött ez a jelenség, amikor egyik reggel azon kapom magam, h lapos a hátulja, ha ráülök. Tolnom kellett a benzinkútig.
Kerék jól van összerakva, idáig nem volt baj vele, sérülés sincs rajta és gyanús, hogy mindkettő gyorsabban ereszt, mint kéne neki.Belsők az tudnak olyat, h spontán elöregszenek? Még gyári belsőket használok.
szerk: asszem most meg is csinálom a vizes lavór tesztet.
-
Teasüti
nagyúr
Vettem polár símaszkokat - Columbia a márkája 4k/db -, eddig maximálisan elégedett vagyok velük. -4°C-ben sincs hideg érzetem, fogja a szelet amennyire kell, de lélegzik.
Alá lehet izzadni homloktájon, hasonlóan a többi ilyen maszkokhoz, amit pl bukó alatt szoktak hordani. De eddig sosem vettem észre, hogy fáznék a nedvesség miatt.
Nem tűnik vastagnak, éppen optimális.
Enyémen a szemnek kivágott részt közel sem olyan rugalmas, mint pl ami a http://www.biciklizztelenis.hu/ oldalán lévő videóban szerepel. Ezt nem lehet lehúzni állra, stb. Így "napszemüveg" is éppen csak kifér rajta, hajlamos párásodni.Még totobobo maszkot is felvettem alá egyszer, nagyon jó dolog ez. És még egy sima sapkát akartak már sózni a bringa boltokban...
szerk: kamáslit kapsz 4-5k-ért, jót. Téli cipő alsó hangon is veri a 30k-t. Ennyiért már lehet kapni néhány pár kamáslit is.
Én ezt úgy oldom meg, hogy legrosszabb esetben is csak 5-10 lépést teszek benne. És ahogy leszállok, első dolgom, h veszem is le. Ennyit ki kell bírnia. -
-
Manitou
veterán
válasz
venember83 #13691 üzenetére
Váltcság van meg recepció
Tényleg gyanusan olcsó -
venember83
nagyúr
Nem semmi, mennyire zuhantak az alkatrészárak a használt piacon: [link]. Ugyanez újonnan kb. 180k forint.
-
szki
őstag
válasz
simon7012 #13687 üzenetére
Talán a Turul madártól lejjebb kellene költöznöd
(Ej, de jókat söröztem ott anno a haverokkal...)
Ahogy írták próbálkozni kell többféle összeállítással, és ki fog alakulni. Illetve a szervezeted is hozzá fog szokni a hideghez. 1 hónapja én még -2 C fokban nagyon fáztam. Ma reggel meg azon gondolkodtam a szokásos 35 km-en, hogy milyen kellemes időjárás van ebben a párás -2 C fokban
-
dqdb
nagyúr
válasz
simon7012 #13687 üzenetére
A rövid, de meredek szerintem rosszabb lenne. De a legjobb válasz a kérdésedre próba: úgyis itt van a hétvége, menjél el arra bringával, és nézd meg, hogyan működik a mostani ruházatod. Érdemes úgy felöltöznöd, hogy az elején kicsit fázzál, így kevésbé fogsz kiizzadni a végére.
-
fungeld
aktív tag
Maximum 30-35k-ért szeretnék venni MTB vázat. Ennyiért hol lehet jókat kapni, illetve melyek az ajánlottak? Gondolom a Magellan Crux az egyik.
szerk: Ja és 20"-os kellene.
-
dqdb
nagyúr
válasz
rétisün #13684 üzenetére
A sok lassítás-megállás-gyorsítás miatt sajnos kell a speciális ruházat ehhez a tempóhoz, 15 km/h-s utazósebességhez elég a normál utcai ruházat térdmelegítővel.
simon7012: kipróbálod, ha bejön, örülsz és használod, ha nem, akkor mérgelődsz és vásárolsz. Az ízületek védelme fontos, abból a térdmelegítő különösen, azonkívül úgy öltözöl, ahogyan a közlekedési igényeidnek, az időjárásnak és az izzadási fokodnak megfelel. Most van olyan ruházatom, amiben jó tempóban tudok közlekedni úgy, hogy munkahelyre/hazaérve átöltözöm (kívül normál utcai nadrág, de alatt téli bringás nadrág és térdvédő, a felső részt részleteztem). De az idők folyamán megvásárolt darabokat tudom akár úgy is kombinálni, hogy alacsonyabb tempó mellett látszólag normál utcai ruhában közlekedem, rám nézve nem mondanád, hogy legalul technikai öltözetet viselek.
-
simon7012
aktív tag
Na de a polár felsőn már nem megy át a nedvesség nem ?
Mindenképpen polár pulcsi kell akkor ideiglenesen nem lehet pótolni valamivel?
Mostanában nagyon kiköltekeztem...
Vettem egy (endura) szélálló esőkabátot, hozzá esőnadrágot (endura), kamáslit(vaude)
igaz nem téli akár csak a kabát.És most vettem egy hosszú ujjú technikai pólót
hozzá egy technikai hosszú nadrágot...(crave). Ez így 50000 papir felett volt... -
rétisün
veterán
én nem szoktam különösebben beöltözni melóbabringázáshoz, legalábbis nem veszem fel a technikai cuccokat, persze azon a pár km-en úgyse tudnék kiizzadni, sima póló, vékony pulcsi elég a bicajoskabát alá. mostanában még felveszek egy polár felsőt.
térdmelegítő persze nem marad el erre a 10-15 percre sem.
(#13683) dqdb: holnap letesztelem a kamásli+nyári cipő kombót, kiváncsi vagyok, mi lesz az eredménye.
persze ha te gyalogolsz is, akkor a kamásli tényleg nem jó megoldás, legfeljebb úgy, hogy lekapod, amíg gyalogolnod kell.milyen az a neoprén zokni?
-
dqdb
nagyúr
válasz
simon7012 #13682 üzenetére
A pamut hamar átázik és sokáig tartja magában a nedvességet. A technikai ruházatnak az a lényege, hogy a bőrödről vagy az előző rétegről a lehető leghamarabb a külsejére juttatja át a nedvességet.
A létező legrosszabb párosítás a pamutpóló + kötött pulóver. Az előbbi átázik, az utóbbin átfúj a szél/menetszél, kész az instant megfázás.
Ma - ahogyan az elmúlt 2 hétben - nekem bőven elég volt felülre az aláöltözet, egy hosszú ujjú mez, egy téli bringás dzseki és egy karmelegítő városon belül 20-25 km/h-s tempóval és gyakori megállásokkal. A dzseki cipzárját nem is húztam fel végig.
Most a sapkával van problémám, nagyon fázik az arcom, símaszk lesz belőle valószínűleg. Emellett még a cipőkérdésen agyalok: a dupla zokni -3-4 fokban már határeset, kamáslit nem szeretnék, mert gyorsan szétjárnám aszfalton, téli cipőn gondolkozom, de a mostani árfolyamok mellett még a korábbi csillagászatinál is durvább árcédula kerül rájuk, így a normál zoknira felvett neoprén zokni tűnik a befutónak.
Sokáig nem értettem, hogy idén miért lettem fázósabb az elmúlt telekhez képest, aztán nagy nehezen leesett, hogy az addig ilyentájt megszokott 15 km/h-s utazótempóm kicsi megnőtt
-
fpeter07
veterán
válasz
rétisün #13680 üzenetére
Ha a bringáscipő alatt az spd-s cipőt értjük, akkor nem is tudnék venni. Nem olcsó az sem, ráadásul kell hozzá (jobb esetben kettő) egy pedál is. Felmerült már itthon a gondolat, hogy jövőre fogunk venni, de az még erősen a jövő zenéje lesz. Holnap kitömöm a bakancsomat újsággal, primitív megoldás, de rontani nem fog a helyzeten.
-
rétisün
veterán
válasz
fpeter07 #13678 üzenetére
ha csak 1-1 órákat mész, nem is lenne érdemes téli bringáscipőt venni, főleg, (ha jól tudom) neked az spd se szempont.
kamásli mindenképpen olcsóbb, és annyiból még jobb is, hogy magasabb a szára, mint egy téli cipőnek/bakancsnak (itt most nem 40 lyukas martensre kell gondolni) és bele lehet tűrni a nadrág szárát.
-
runner 125
nagyúr
válasz
fungeld #13677 üzenetére
..egyik haverom elég sűrűn lejár, egyszer voltam vele én is. Hát megvan a hangulata, az tuti.
Egyébként a göncök 90% hulladék, viszont a 10%-a korrekt állapotú termék. Legyen az fűrész vagy bicó. Egy eladót láttam, akinél komolyabb bringák is voltak, de javarészt KTM városi bevásárlós és túrabicók, viszont annyi esze volt, h 80-100k + -ért kínálta mindet.
-
fungeld
aktív tag
A devecseri lomisokhoz érdemes kinézni? Vannak mtb-ok is?
-
rétisün
veterán
tesztnap 1.
tesztelés tárgya: b'twin széldzseki, softshell, zöld színű. kétségkívűl nem olcsó mulatság, de a bikemag aprón befolyt összegeket visszaforgatva
gyakorlatilagingyen volt.eredmény:
ez kérem űrtechnológia....óvatosságból (mivel nem gondolztam, hogy ennyire beválik a 2-3 fokban) vettem alá rövid+hosszúujjú technikai póló, hosszúujjú póló, de nem vettem fel polár felsőt (nem is lenne már kényelmes, pedig XL-es a dzseki, csak éppen elég szűk a fazonja) de jobb is, mert azt már agyonizzadtam volna.
a hideg miatt kellett 7-8 km, mire átmelegedtem, utána viszont.....a holnapi tesztnapon fpeter07 kérésére a szellős nyári cipő+téli kamásli összeállítást tesztelem.
-
szki
őstag
válasz
fungeld #13660 üzenetére
Olaj tippet kösz! Próbálkozok még mással is.
(#13661) BMW001: akkor Te nagyon bírod a hideget
Tegnap reggel -4 C fok volt, és köd, mely ráfagyott a bicajra, és a ruházatomra. Szépen néztem ki(#13666) Teasüti: oké tekertem már egyetlen pólóban + bicajos dzsekiben hidegben, és nem fáztam. De nem volt jó, mert az izzadtság mindent átáztatott, és nekem nem lehet vizes a ruhám, mert 9 órával később újra bele kell öltöznöm és 90 percet tekerni akár éjjel...
Nagyon macerás ez a télies öltözködésElfáradtam ebben a két hétben
Így hétvégén nem bicajozok, hanem szétkapom a bicajt, és megejtek egy nagy generált. Minden kap zsírt, olajat, stb. Csak a monoblokkhoz nem nyúlok.
-
DonMuscle
csendes tag
Hello mindenkinek!
Most találtam rá erre a topicra és tökre örükök neki.Következő segítséget szeretném kérni tőletek. Szeretnék bringázni a közeljövőben. Tehát a tél végeztével..
Jelenleg van egy skaprea [x-400-asom] amit le szeretnék cserélni mert már nem tudok teljes nyugalommal rajta ülni. Szóval a nyáron bringázgattam elég sokat és egyszercsak letört az ülésem. Szerencsére pont megálltam és nem 2 perccel előtte amikor tekertem ezerrel. Aztán vettem rá 20k-ért egy biztonságosabb ülést. Bár hozzáteszem a gyári sem volt rossz meg maga az egész bringa tök jó. Csak akkor voltam kb 108kg. Lehet az sok volt hozzá. Tehát maga a bringa jó. Lehet csak velem volt ilyen nem tudom. De a lényeg hogy már nem érzem olyan jól magam rajta. Fóbiám van!
Le szeretném cserélni. Most kb 103kg vagyok de a közeljövőben elkezdek edzeni és 110ig valszeg felmegyek. Ha esetleg valaki tudna egy masszívabb bringát ajánlani elérhető áron boltból ami 110kg körüli testsúlyt elbírna azt megköszönném. Az árat kb 100-200e közé lőném be. Bár ha ebben a kategóriában nincs akkor írjátok milyen van.
Előre is köszi mindenkinek aki tud segíteni! -
Thulcandra
senior tag
Argghhh, ismét le van értékelve amcsiknál a bringás dzseki ami még tavaly néztem ki, most csak 75 $ viszont a $ meg 230 felett jár, 33 $ szállítási költséggel nem túl vicces a dolog.
Ellenben igencsak kellene nekem egy jó dzseki bringázni, de itthon nem találok olyat ami tetszene. Ez az amit venni szeretnék kintről http://www.rei.com/product/801494/novara-headwind-bike-jacket-mens
Nem szeretem a csicsás dolgokat, az ilyen egyszerű dzsekik tetszenek, ráadásul ennek még az értékelései is nagyon jók.
Ha valaki tud hasonlót ami itthon elérhető azt linkelje már, kérhetem(20.000.- alatt főként)
-
dqdb
nagyúr
válasz
venember83 #13667 üzenetére
Ha a film nézése közben nem keveset magadba töltesz, akkor menni fog ez önkéntelenül is
rii: ez hasonló, mint egy országútira egyenes kormányt tesznek, és "készen van" a fitness bringa, vagy más kormánnyal váltó nélkül "készen van" a pályabringa. Aztán hozzáértő szemnek ott is van bőven apró különbség, ami használat közben hatalmas tud lenni. Ha egymás mellett van egy pályaváz, egy országúti és egy CX, akkor észreveszem a különbségeket, de amúgy ránézve csak egy vázra meg nem mondanám, hogy milyen célra készült.
Símaszkszerű bringás sapkákkal valakinek van tapasztalata? Konkrétan olyan érdekel, hogy van-e minimális szellőzés, hogy ne izzadjak be alá, és megálláskor-lassításkor ne párásodjon be a szemüveg.
-
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #13670 üzenetére
Meg gondolom még a bowden elvezetés, ami kötelezően olyan kialakítású, hogy kényelmesen vállra lehessen kapni.
Szóval sok apróság ami laikus szemmel nem tűnik fel egy outihoz képest
-
venember83
nagyúr
válasz
KaraDani #13669 üzenetére
Plusz kicsit egyenesebb testtartással lehet tekerni, kicsit rövidebb a felsőcső, kicsit magasabban van a középtengely.
Kiegészítés: illetve elöl kevésbé combos az áttétel, kisebb a nagytányér, valamint sok váznál lapított a felsőcső alja, hogy kényelmesebb legyen vállon cipelni a gépet. Röviden ennyi, talán. Amúgy sokan CX bringákkal mennek pl. a Paris-Roubaix versenyen, mivel azért valamivel erősebbek is ezek a vázak, mint a normál országúti vázak, ami jól jön a foghíjas macskaköves részeken.
-
rii
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
Próbálj ki egy softshell dzsekit felső rétegnek!
Én -4°C-ban vígan elvoltam egy sima pamut pólóban, meg hosszú ujjú pólóban, felette meg a bélés nélküli softshell. Még bele is izzadtam egy icipicit a pamutba.
Én is meg vagyok lepődve, hogy a mínuszokban ilyen kevés is elég.
Mások meg hülyének néznek, h két póló van csak a dzseki alatt. -
Ariadne
őstag
válasz
MPowerPH #13661 üzenetére
Nagyon számít mozgáskor, hogy pontosan mit veszel fel. Egy pamutpóló alsó rétegnek pl. a lehető legrosszabb választás, beleizzadsz és utána hideg a hátadon. Ezért találták ki ezeket az általában sajna drága, de nagyon jól használható "technikai anyagokat". Egy 7000 Ft-os aláöltözővel, rá bringás mez és akár egy olcsó polár már megfázásmentesen lehet közlekedni, alulra azért valamivel nehezebb öltözni, én jobbat nem tudtam kitalálni, mint egy drága szélálló bringás naci + aláöltöző... Másrészt viszont hidegben sokkal kevésbé van hajlandóságom kimenni bringázni is... Sokszor bent vagyok inkább és New World Disorder filmeket nézek.
-
MPowerPH
félisten
válasz
runner 125 #13662 üzenetére
Most 17C van, de csak azért mert megy a gép.
Előbb volt nyitva az ablak, radiátor off-on van. Alapból a házban sincs hőség, 20C-re van állítva a termosztát. Reggelre lesz vagy 15C, nálam az a lélektani határ.
-
venember83
nagyúr
válasz
runner 125 #13662 üzenetére
21-nél én meg kikapcsolom a fűtést.
18-21 fok között elvagyok, bár fázósként nem egyszerű, de azért van a vastag ruha, hogy felvegyem.
-
MPowerPH
félisten
Jah, hogy ez nem monti.
Úgy érthető a dolog. Én télen mínuszban, egy pólóban és egy pulcsiban szoktam elindulni, maximum széldzsekit húzok, kesztyű, és sapka, sima napszemüveg. Alul egy sima melegítő. És bizony induláskor fázok, utána már pont kellemes. Mondjuk az tény, hogy nem vagyok fázós. Szobámban az átlaghőmérséklet így télen 16C.
mod: holnap végre megjön a hátsó agyam, következő héten már tekerhetek, végre valahára.
-
szki
őstag
válasz
MPowerPH #13657 üzenetére
Nem sülök meg, mert most -2 és -5 C fok közötti hőmérsékletben tekerek.
Csökkentettem az átlagtempót 23-25 km/h-ra, így alig izzadok. Ha meg fáznék, akkor gyorsítokNem városban közlekedek, így nem kell megállnom, amikor túl lehetne melegedni.
Persze montizás esetén mászáskor ki lehet melegedni, és ereszkedéskor meg megfázni.
A hideghez is hozzá lehet szokni. Illetve a bicajozás tökéletes keringést csinál, azaz a sejtek vérellátottsága kiváló, és a hajszálerek is jól végzik a dolgukat.
Az átöltözés viszont igazán macerás(#13658) rétisün: Jaja, öltözködés
Várom már a dec. 22.-23-as téli napfordulót.
Ezt a novembert még végigbicajozom, aztán decembertől többet buszozok majd. Persze ha nem lesz a jég ráfagyva az útra, akkor lehetnek bicajos napok
Ami még gáz, hogy a ködben lekopik az olaj a láncról a 2x35 km-en. Sűrűbb olaj kellene talán? -
rétisün
veterán
nem csak a plusz tömeg a rossz ilyenkor, én azt utálom a legjobban hogy macerás beöltözni, és ez mondjuk a sörözőskiránduláshoz, kutyasétáltatáshoz, akárhova induláshoz is érvényes, de a bicajozáshoz még inkább.....
holnapra tervezek egy hosszabb(?) bicajozást végre, a héten még csak melóba mentem bicajjal. egyelőre még gondolkodok, hogy felvegyem-e a termo felsőt a bicajos kabát alá, ezeken a 10-12 perces dolgozóbajárásokon jó, de félek egy hosszabb úton csak beleizzadnék.
mire kitapasztalom, mikor milyen cucc jó, kitavaszodikmár csak ~1 hónap, és megint hosszabbodnak a napok
-
MPowerPH
félisten
válasz
Jofi81 #13655 üzenetére
Nem a bicajozásból indultam ki.
Az autókon is az első fék a domináns, és a motorokon is. A fékerőelosztás is ezt mutatja, előre mindig több fékerő jut.
szki: És ebben nem sülsz meg?
Ezért utálok télen tekerni... Mikor elindulok fázok, ami arra ösztökél, hogy melegebben öltözzek. Aztán 15 perc után csurom víz a hátam... Lekapom a kabátot, és kész a megfázás.
-
szki
őstag
Nyári ruházatom tömege 1,2 kg (SPD cipő, rövid bicajos naci, felső mez)
Téli ruházat tömege 4,2 kg (szárazon!), mely -10 C fokig megfelelő 2 órás tekeréshez: (bakancs, téli bicajos naci+ thermo naci, térmelegítő, síkesztyű, síszemüveg, rövid póló, hosszú technikai póló, futódzseki, szélálló bicajos dzseki, fényvisszaverős felső, símaszk, sapka, sál)
+1 kg, mert egy hátizsák muszáj a cuccoknak, és télen vastagabb gumik kerültek fel (súlyosabb, nagyobb gördülési ellenállás).
Sisakot nem mértem bele egyikbe se...Szóval várom már a tavaszt nagyon. Könnyű lesz újra felgyorsulni, ha lekerül a sok plusz teher
Addig meg alapozok a nap bármely időszakában.
(#13655) Jofi81: Én motorozáskor tanultam meg az első féket használni. 20 éve az ETZ motoromról ellopták az első tárcsaéket. Utána motoroztam vele első fék nélkül egy darabig, és ugyanúgy közelítettem meg egy stoptáblás kereszteződést, mint előtte. Kb. 30 méterrel túlcsúsztam a kereszteződésen blokkoló hátsó kerékkel. Szerencsére nem jött semmi keresztbe. Szóval első fék nélkül életveszély közlekedni. Persze aki 5-10 km/h-val teker síkon, annak talán nem fontos az első fék
-
MPowerPH
félisten
válasz
Ariadne #13653 üzenetére
"És sokszor leírtuk már, de általánosságban az első fékkel való fékezést érdemes megtanulni, mivel ez sokkal hatékonyabb, mint hátsó fékkel. Elsőre félelmetesnek tűnik, de tényleg jobb."
Szerintem tök alap dolog, hogy az ember az első féket használja többet, és főleg akkor amikor gyorsan lassítani akar. A hátsó fék szűk földutakon jöhet jól, bár ott a cél is más. Inkább az irányítást szolgálja, mint a lassulást.
-
Ariadne
őstag
válasz
BF_ÚrIsten #13649 üzenetére
Nézd, a fejreállás normál esetben nem szándékos opció fékezésnél...
Egyszerűen akkor jó, ha megállít, amikor kell, ezt azért érzi az ember. Ha nem elég, azt onnan érzed, hogy pl. lejtő végére megégeted a tárcsát, elkezd kevésbé fogni. De ez is orvosolható részben, ha kevesebbet fékez az ember.
És sokszor leírtuk már, de általánosságban az első fékkel való fékezést érdemes megtanulni, mivel ez sokkal hatékonyabb, mint hátsó fékkel. Elsőre félelmetesnek tűnik, de tényleg jobb.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
BF_ÚrIsten #13649 üzenetére
Faremelős mutatványnál többre sztem nincs szükség.
Bátor vagy, én még sose mertem ennyire megtépni az első féket.szerk: mármint haladós sebesség mellett... Gyalogtempóban már játszadoztam ezzel.
Amúgy féket is nagy sebességről érdemes tesztelni. Hátsót is nehezebb blokkolni értelemszerűen, ha van egy kis fordulatszáma a keréknek.fpeter07
Ha angy lábad van , megszívod.
Én most vettem altrix windbreaker-t (fingom sincs, h mtb vagy outis-e, mint ami ebike-on van, de tépőzáras nem zipzáras) és eddig ma reggel próbáltam ki a leghidegebb időben, -4°C-ban.
Jelesre vizsgázott, pedig sima utcai divatcipőt hordok. Még csak hideg érzetem sem volt.
De az XL-es éppen csak rámegy egy ehhez hasonló 45-ös méretre.
Most nézem, létezik XXL-es is?Na mindegy, végülis az XL-essel sem jártam rosszul.
Viszont maga az anyag nem tűnik kopásállónak, főleg a talpon lévő pánt tűnik gyengének.
Igyekszem minimalizálni a lépteimet ebben. -
BF_ÚrIsten
csendes tag
Megnéztem, blokkolja rendesen a hátsót, jó a fékerő. Az első az mikor megfelelő, ha már fejreállós, vagy az is jó ha megemelkedik a fara tőle?
-
Bikeman
aktív tag
válasz
venember83 #13642 üzenetére
Azért ajánlottam, mert Shimano fékről volt szó, nekem eddig bejött az, hogy a fék saját tárcsájával használva jó volt. Avid Aviddal, Shimano Shimanoval.
Mióta megvan a 975-ös fék a 97-es tárcsával, azóta teljesen tökéletes a fékrendszer, egy hangja nincs. (rázás sincs)
Avid-bármilyen nem Avid tárcsa kombónál még ott van a 185-180mm tárcsa probléma.
Pocee: A lánc is új? Lehet már kopott, és nem viseli az új fogsort.
-
Pocee
senior tag
válasz
belaazallat #13644 üzenetére
Hi!
kellett állítani de sztem jó lett mondom az összes többi 8 sebességet hihetetlen pontossággal veszi nem ugrik nem akar átmenni megy faszán,két ilyen fogaskoszorúm is van a másikkal is ugyanezt csinálja
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám,hogy vettem új kerékszettet,fogaskoszorút,9es rendszer.
Deore váltókar,XT hátsóváltó és 9es koszorú.
Annyi lenne a gond,hogy a lánc alulról a második fogaskereken ugrál nem tudom pontosan olyan mintha felfelé a harmadikra szeretne menni,egyszerűen nem jövök rá mi a gond vagy lehet olyan mintha átugrálná a fogakat,az összes többit,legalsót a meg fölötte az összest abszolút precízen hibamentesen azonnal kapcsolja,de a másodikon nem,a legközelebbi normális szervíz 50km,ha nem muszáj nem mennék addig.
Volt már valakinek ilyen jelensége???
Minden zsíz új! -
Bikeman
aktív tag
válasz
BF_ÚrIsten #13633 üzenetére
Meg kéne próbálni egy alubakos Shimano tárcsával.
fpeter07: Ezt vettem két hete a "mezei" Heavy Duty-hoz képest az a különbség, hogy a cipő talpán is tépőzáras, ergo könnyebb felvenni. Egy Pearl Izumi nyári csukára felvéve hétvégén az 5-6 fokban nagyon jó meleg volt, mintha 25+ fokban mentem volna.
-
rétisün
veterán
válasz
fpeter07 #13638 üzenetére
"Bakancsra is lehet venni? Az ugye nem standard bringáscipőméret"
na pont ezért kell rápróbálni.....nekem egy 45-46-os BBB heavyduty-m van a 43-as northwave-emre, és nem akar leesni róla
igaz, ezek alapján már mernék neten rendelni, de elsőre nem biztos, hogy ekkorát vettem volna, ha nem próbálom rá a cipőre.
-
rétisün
veterán
válasz
fpeter07 #13636 üzenetére
én speciel a téli cipőmre is felhúzom, ha olyan hideg van, és nem bírom megállni, hogy csak egy órát tekerjek.
amúgy meg menj be inkább a Jaszihoz (csipkeház alatt) nála van pár kamásli (legalábbis amikor én vettem tavaly, még volt) és vagy menj abban a cipőben, amelyikre kell a kamásli, vagy vidd magaddal, mert a kamáslit se ajánlott próba nélkül venni.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
BF_ÚrIsten #13631 üzenetére
Hát nézd, tudod blokkolni a kereket? Ha igen, akkor elég erős.
-
venember83
nagyúr
válasz
BF_ÚrIsten #13633 üzenetére
Betéttel lehet próbálkozni, az olajnak nincs köze hozzá, minden valószínűség szerint. Esetleg még azt érdemes leellenőrizni, hogy a féknyereg rendesen felfekszik-e a vázra, s nem kajla-e a váz fékfelfogatása, sajnos gyakran előfordul IS rögzítésnél, hogy a féknyereg rögzítésére szolgáló furatok nem merőlegesek az agy tengelyére.
-
BF_ÚrIsten
csendes tag
válasz
venember83 #13632 üzenetére
XT agy, karcmentes Hayes tárcsa, XTR fék, szerintem ezek elég jól összepasszolnak. Esetleg az olajjal összefügghet? Vagy adott hozzá 2 tartalék új XTR betétet, érdemes lenne megnézni vele?
-
venember83
nagyúr
válasz
BF_ÚrIsten #13629 üzenetére
Azért viselkedik így, mert valami nem elég erős, vagy valami nem fekszik fel rendesen. Nem igazán komoly hiba, sokan így használják a bringájukat. Ha nem idegesít a zaj, akkor használhatod te is így.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
BF_ÚrIsten #13629 üzenetére
Maga a fékezés elméleti szinten úgy működik, hogy két felület súrlódva összetalálkozik egy adott összenyomó erő mellett, majd a rugalmas alakváltozások következtében periodikusan visszaverődik az egyik a másikról (fékpofa a tárcsáról), "pattog". Alapesetben ez olyan magas frekvenciával történik, hogy nem ad ki hallható hangot. Viszont ha mégis, akkor alacsonyabb a frekvenciával nyomódnak össze, illetve rugalmasan leveti a tárcsa magáról a fékpofát.
Ha nem hordtam itt össze túl nagy hülyeséget, akkor ebből az következik, hogy lecsökken a fékhatékonyság azáltal, hogy az idő kisebb részében érintkeznek össze ténylegesen a felületek, kevesebb mozgási energiát abszolválva. -
dqdb
nagyúr
válasz
BF_ÚrIsten #13627 üzenetére
A váz + tárcsafék + kerék közös produkcióját hallod és érzed. Négyféle megoldás van, vagy vázat cserélsz, vagy féket cserélsz, vagy megszokod, vagy a fékhatékonyságot nézve nagyon helyesen nekiállsz túlnyomó mértékben az első féket használni.
Én a legutolsó megoldást választottam, venember83 a másodikat.
-
BF_ÚrIsten
csendes tag
Sziasztok, nemrég óta van olajos hidraulikus fékkel szerelt bringám, már úgy vettem vkitől a komplett bringát szval nem újonnan. Shimano XTR BR-M965 a fékek, még ez a kafa régebbi a kézikönyv alapján olyan 2003-as típus, de amúgy kitünő állapotúak. Na szóval annyi a bajom, hogy a hátsót ha erősebben behúzom, akkor eléggé remegve fékez amit főleg hang formájában érzékelni ilyen mély kaparó hangot ad ki, kb mintha ABS-es kocsiban rálépünk a fékre erősen, mintha kaparná a tárcsát, bár semmi nyomot nem hagy rajta vagy ilyesmi. Ilyen 160as tárcsák vannak rajta. Szerintetek ez milyen probléma?
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #13623 üzenetére
Azt hiszem nekem ilyen kell.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
TripleB #13618 üzenetére
Köszi az infót.
venember83, neked is.
Most már csak az nem tiszta, h miért van rajta 4 furat.
Megnéztem, a jelenlegin is van egy adapter, viszont ez csak 1-1 átmenő csavarral megy fel.
A fotóról nem egyértelműek a méretek. Ezt is fent kell hagyni, vagy az újra kellene kicserélni? -
KaraDani
addikt
válasz
Teasüti #13621 üzenetére
A Japánokat lehetetlen utólérni, de itt is "szórakoztató" eljutni A-ból B-be
Ma reggel tömött busz, szállnék le az ajtóból, hogy le tudjanak szállni a beljebb levők. Nyanya aki fel akarna szállni meg nem enged le kb. úgy védte az első pozícióját az ajtó előtt, miközben egyedül ő akart felszállni
Amúgy az árával semmi gond nincs szerintem (főleg ha bliccel az ember), összehasonlítva a többi várossal többszörösen nagyobb és használhatóbb szolgáltatást kapsz, kb dupla árért. Pl. Kaposváron is 5k körül jár a felnőtt bérlet, és van 10-15 busz, amik olyan sűrűn járnak, hogy azt elmondani nem lehet... Otthon 10-15 éve nem ültem így buszon, ha hazamegyek és kimennék haveromhoz a város szélére 270 egy buszjegy és óránként jár a busz, mígy a taxi elvisz bárhova fix 600 forintért.
-
szki
őstag
válasz
fpeter07 #13614 üzenetére
Hehe, ezt a féktávot ismerem. Ma 6:30-kor indultam Zeg.ről: tükör jég volt a pálya, mert éjjel havazott. Szerencsére Baktól már nem volt jeges az út. De ma is ízelítőt kaptam a télből: -5 C fok, köd, jégpálya, és bénázó autósok
Egy ladás szépen piruettezett velem szemben Bocföldén, de szerencsére nem ütött el...
700/32C Continental TourRide külső gumi jól vizsgázott a jégen, mert frankó a mintázata. 1900 Ft-ért szerintem megérte megvenni. -
venember83
nagyúr
válasz
runner 125 #13617 üzenetére
Nem kell feltétlen ugyanolyan márkájúnak lennie, az egyetlen fontos dolog, hogy elférjen rajta a csavaroktól a féknyereg.
-
TripleB
senior tag
válasz
runner 125 #13617 üzenetére
Szerintem első adapter. Pm-pm, csak az újabb fully vázak készülnek pm felfogatással
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Nem látom sehol, de ránézésre hátha tudjátok, ez az adapter első vagy hátsó féknyereghez való?
Ebay-en találtam szállítással együtt 5k környékén 203mm-es Hayes tárcsát, előre szeretném. Vagy a konzolnak nem feltétlen kell Hayes-nek lenni?
Köszi.
-
fpeter07
veterán
Nem rossz a féktáv. [link]
-
fungeld
aktív tag
Nem tud valaki olyan boltot ahol még lehet kapni ilyen fekete 20"-os Magellan Polaris vázat bikepro.hu-n kívül? Ott már elfogyott. (2009 vagy 2010-es évjárat asszem) Nagyon hálás lennék.
-
Tamoo
nagyúr
Nekem ilyen decathlonos kesztyűm van, szerintem teljesen jó. Mínuszban persze már kevés, de amilyen távokat szaladgálok én olyankor arra simán elég.
-
Xantomas
őstag
válasz
MPowerPH #13603 üzenetére
Attól függ, hogy milyen agy. Ha shimano, vagy akármilyen, kónuszos akkor felejtős, mert a csészék, nem kemény kerámia golyókhoz vannak tervezve, hanem acélhoz. Néhány km után szép kis gödröket nyomkodna lényegében beüti magát.
Ha ipari, akkor más. Kikapod, beteszed, csak találj hozzá megfelelő méretűt.
-
lorcsi
veterán
válasz
runner 125 #13589 üzenetére
okés, csak azért hogy mi vele a tapasztalatod
jön a hideg és egyre jobban kellene egy jó téli kesztyű
de zsákbamacskát meg nem akarok -
MPowerPH
félisten
Cserélt már valaki csapágyat agyban? Ha arra szánnám magam, hogy szerválok full kerámia csapágyakat, akkor az megoldható? Bár sejtem, nem egyszerű beszerezni, és nem is túl olcsó.
-
Teasüti
nagyúr
Úgy döntöttem befogom a vastag bőr téli kesztyűmet.
Megvettem egy 10k-s síkesztyűt, de nem vált be, mert szinte az összes átlag téli kesztyűnek baromi szűk szabása van a hüvelyk ujj alatt. Emiatt a fékkarokat alig értem el, és ebben a pózban a kormányon, már rövidek az ujjak, így egy idő után elkezdi nyomni a ujjaim végét, amik meg lezsibbadnak. Még ma vissza is váltottam a boltban... Ha a bélelt bőr kevés lenne, később is tudok venni még másikat.
Amúgy vicces, h az XL-es síkesztyűbe éppen csak beleférek, és ennél nagyobb nincs is.
Nem véletlen szerettem volna kifejezetten bringás kesztyűt.Arcszőrzet, mi?
Bnőm ki is rakná a szűrömet.Hát ki is verte ma a biztosítékot a buszjárat. Nem elég, h eleve két busszal előbb kell indulnom (10 percenként jön elvileg), mert olykor ki szoktak maradni járatok, de ráadásul még késnek is.
Bakker 6 km-t és 4 megállót szoktam menni és ehhez 40 perccel (!!!) előbb el kell indulnom otthonról, mint hogy kezdődne az órám (ebből min 10 perc séta leszállás után). Röhej, h ma be se értem órára.
Bringával nettó 10-15 perc, 30 perccel szoktam elindulni óra előtt és kényelmesen beérek.Olyan finomságokat meg meg se említek, h tele van idiótával a busz. Vagy legalábbis agyfaszt kapnak az emberek, ha hering módjára bepréselik őket.
De a kedvencem, mikor a nyanya nem veszi észre magát a lépcsőn állva, h talán le kéne lépnie onnan, h le tudjanak szállni tőle, majd kényelmesen visszaszállni.
Hát ingerem támadt lerúgni, mivel arra nincs idő, hogy elegánsan szóban inzultáljam.
Persze átverekedtem magad szó nélkül és most itt idegelem magam rajta. -
szki
őstag
válasz
Teasüti #13600 üzenetére
Símaszk helyett tudom ajánlani az arcszőrzet megnövesztését. Nálam bevált
A aldis síkesztyűt nézd meg (4eFt).
A téli bicajos öltözékkel nekem csak annyi a bajom, hogy nagyon sok réteg kell, és elég sokáig tart rendesen beöltözniA pécsi tömegközlekedés meg tényleg csak tömeget jelent, és közlekedést aligha. Mislenyből kocsival hamarabb beértem melóba mindig a Zsolnay szoborhoz, mind a kertiből buszozó kollégák (és nem átszállással jöttek).
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest