Hirdetés
Aktív témák
-
rétisün
veterán
köszi, remélem ez segít
fpeter07: nem bír velem, azt mondta ne menjek többet
ennyit én se adnék egy pár pedálért, azért mindennek van htára. sőt, épp a legutóbb adtam egy pofont a grammozásnak, úgyhogy nem is kell pszichomókus
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
tzimash
őstag
Erre valaki?
Olyan 65-75k körül gondoltam. -
szatocs
őstag
válasz venember83 #48804 üzenetére
Sok helyen alapból 10%-ot engednek az új modellekből, én 50%-ot mondanék.
=== Szatocs ===
-
KrAt
veterán
Kinéztem a fenti tárcsaféknyerget, ez ugye első-hátsó. Ha megveszek egy ilyet, egy olyat, akkor azt simán csak feldobom a vázra / telóra, és ennyi? Vagy esetleg még kell valami más konzol, stb?
Igen, ez elég alapkategóriás fék, de kezdésnek jó lesz, és elsőre nem akarok drága féket venni, véges a keret
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Ez PM rögzítésű, ezért [IS]-[PM] [adaptert] kell venned, ha a telón/vázon nem olyan van (nálam például a villa elöl PM, de a váz hátul IS). Valamint akkor is adapterezni kell, ha ugyan a rügzítés megfelelő, de nagyobb tárcsával szeretnéd használni.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
venember83
nagyúr
Attól függ, mint általában. Kérdés, hogy mekkora tárcsák lesznek, és hogy milyen a felfogatás a villán és a nyergen. Érdemes rákérdezni az ebike ügyfélszolgálatánál, hogy ezek alapból milyen méretű tárcsához és milyen felfogatáshoz (IS, PM) jók a nyergek adapterek nélkül, és esetleg milyen adaptereket adnak a nyereghez.
-
rétisün
veterán
tárcsafék alapok.
valószínűleg jár hozzá az adapter, legalábbis az én avid bb7 road-omhaz adtak, kettőt is, attól függően, előre vagy hátra akarod felrakni a féket. (vagy nem emiatt, de kettő tuti volt hozzá ) de amúgy felrakod, beállítod (manualt kell hogy kapj hozzá, főleg ha ebike-on, újan veszed) és mész bicajozni
azt gondolom már tudod, hogy kell neki némi használat, hogy összekopjon kicsit a tárcsa meg a betét, hogy tényleg úgy fogjon, ahogy kell.mod: na, itt aztán kérdés nem marad megválaszolatlanul
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dqdb
nagyúr
Szép ropogósra sült tárcsa Apropó: itt jól látszik az IS-PM adapterezés.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
KrAt
veterán
válasz venember83 #48814 üzenetére
Köszi, megvilágosodtam!
Viszont itt: [link] ahogy nézem, rajta van az IS-PM átalakító a termékképen, rajta a féktesten, ugye?
szerk: rajta, csak nem jár hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Bikeman
aktív tag
Ami rajta van a képen, az egy első adapter IS-es villához, de nem biztos, hogy adnak hozzá bármit is, egy telefont megér.
Ha nem, akkor a következő adapter kell neked (hátra ugye):
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
elsőtelóra milyen olajat érdemes kenni? nem akarok hiper-szuper több ezer forintos célirányos olajat venni...
VD40 meg szilikonspray tudom hogy nem jó, hajtógáz bassza a szimeringeket (elvileg)
Sima finom olaj (lánc olaj, kis tégelyes univerzális cucc) vajon jó neki? finom, szépen szétoszlik viszont gyűjti a port... de milyen kenés nem?NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Meme
aktív tag
-
Tamoo
MODERÁTOR
Fizetésre köteleznék a kerékpárosokat New Yorkban
Mik vannak... aki ezt kitalálta az se sokat ülhet bringán...
Tegyél rá rendszámot, és vigyed évente műszakira. Még jó h zöld kártya nem kell -
-
Meme
aktív tag
válasz DemonDani #48819 üzenetére
ronggyal, törlökendövel akármivel tarsd tisztán, és szilikspray-el, vagy akármilyen kenőanyag spray-el fujhatod (motorkerékpár láncspray-el azért ne). nem kell rá sok, a felesleg valoban csak a koszt gyüjtené. befujod a szimeringek fölött, pár pillanatot vársz, megnyomkodod. a szimering lehuzza a megmaradt koszt , azt megint letörlöd és kész. többet nem tudsz tenni a telöd jobb mozgása végett.
Szevasztok bogyókák!
-
ludsimon
veterán
(#48820) Tamoo:
" . . .állt elő azzal, hogy egész New York Citiyben regisztrálni kellene a kerékpárokat, de a kerékpárosoknak is vezetői engedélyt kellene kiváltani. Legalábbis a felnőtteknek."
Na idáig olvastam.
Akkor ezek szerint 21 év (remélem jól írom) alatt nem lehet ott bringára ülni?
Vagy csak játszótéren lehet bringázni vagy mi?
Na és a futárok, akik 19-20 éves korukban kezdenek el futárkodni?[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
ludsimon
veterán
Olyan jó lehet moderátornak lenni. Oly segítőkész mindenki.
Volt valaki az Expo-n?
Képeket megosztanátok? Köszi!undefined
-
koshmar
addikt
De jó is lehet egy tárcsafék.
Nekem volt is régen, de az egy 10k-s mechanikus darab volt, és fékerőben messze alulmúlta a V-fékemet.
A hidraulikusok biztos bitangerősek, de a jelenlegi biciklim homlokcsövét biztos kitépnék.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ludsimon
veterán
Érvényes még az az ingyenes jegy ha kitöltöm azt az űrlapot?
Lehet mennénk többen vasárnap haverokkal a játékomból. Még nem tudom, meg kell szervezni.Amargo (HJani?), Ariadne, Dirtyz, dqdb, Fáraó, Oracle, Xantomas mikor mennétek ki ha egyáltalán mentek? Remélem nem hagytam ki senkit a csapatból! Ha igen, akkor sorry!
PÜ-ben is jöhet a válasz!
Egy jó meet point lehetne az év elején.Szerk.:
Bukta. 3.-ára vonatkozik.
[link][ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
-
F_Gergely
őstag
Na én voltam expon.... Hát lehet nem első nap kellett volna menni hanem szombaton, de a tavalyihoz képest én nagyot csalódtam.
Prospektusok, egy darab nem volt, shimano standján volt egy schwalbe-s katalógus azt szeva, meridánál se volt semmi (igaz volt egy merida feliratú fekete vászon szatyor) de ennyi. Tavaly két szatyornyi katalógussal meg árlistával és rengeteg üzlet névjegykártyájával jöttem haza. Most semmi nem volt.
Lehetne mondani hogy igen mert első nap... És? Én ugyan úgy kifizettem a belépőt mintha szombaton mennék, ugyan olyan rendes kiállítási nap volt a mai mint a szombati.
Szégyen a kiállítókra nézve hogy ennyire leszarták a mai napi látogatókat, lett volna 200 magyar forintom hogy vásároljak de nem volt mit! Ki volt rakva pár Mavic felni meg egy két XTR és ennyi.
Borzasztóan nagyot csalódtam, a tavalyi után én nem ezt vártam....Egyetlen egy kiállító volt ahol a srác rögtön oda jött és megkérdezte segíthet-e, többi helyen (merida, shimano, magellan, stb.) le se szarták az embert.
Az emberke egyébként nagyon korrekt volt egy órát biztos elbeszélgettünk, elmagyarázott mindent amit kérdeztem, és nagyon rendes volt. De alapjába véve ez a kiállítás egy szar volt...Talán aki hétvégén megy lehet pozitívabban látja majd a dolgokat!
-
amargo
addikt
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz F_Gergely #48842 üzenetére
A csütörtök "szakmai nap". Tavaly pl. nem is lehetett még menni ezen a napon akárkinek.
Egyébként vásárolni idén se lehet ugye?
Én valszeg ha tudok vasárnap felmegyek. Szombaton sajnos be kell mennem melózni. Szal ma még nem voltak katalógusok, félek vasárnap meg MÁR nem lesznek Tavaly én is összeszedtem egy csomót.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz venember83 #48846 üzenetére
Múltkor Meme hirdetései között láttam új LX-et ennyiért... szerintem Best Buy ha még megvan neki.
Vagy Te már nem adod XT alá?
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Ne tessék velem gúnyolódni. Megsérted az érzékeny lelkem. Amúgy meg már az egyetemi évek alatt megkaptam, hogy sznob vagyok már csak "származásom" miatt is, úgyhogy erre végül is foghatnám a bringaalkatrészekkel kapcsolatos preferenciáimat. Meglátjuk, de ezt a rohadt, kis fogas, francia kulccsal megfogható, folyamatos kiugrós kulccsal történő szerencsétlenkedést már eléggé unom.
-
rétisün
veterán
ha már hajtómű, engem meg egy kompakt outi hajtómű érdekelne, lehetőleg tripla. a középső lánctányér helyére szerelt 50-es lánctányér pont jó lenne az első váltó nélküli dolgozóbajárósra.....
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz venember83 #48848 üzenetére
"Származásod" miatt?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest