Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#47451) LEFTHORSE1 válasza Mariann294 (#47450) üzenetére


LEFTHORSE1
őstag

Dehát az olyan sárvédő amelyet a nyeregcsőre kell szerelni az csak az üléstől felfele véd, a lábszáraidat meg a cipöket menthetetlenűl lepriccolja a kerék nagyobb sebeségnél, aztán meg az első sárvédő ha nem elég merev és csak a villa hídjára van rögzitve, hajlamos a legvége jobbra-balra kilengeni, ha meg egy bütykösebb külső van a kerekeken azok kiváló vakológéppé tudnak válni. A rendesen védő sárvédő legalább két, egymástól min 40 cm-re, levő suportra van rögzitve, minél közelebb a kerékhez, az első sárvédő annyira le kell érjen hogy épp egy padkába ne akadjon, pont mint a svájci bringákon. Az ilyen egy ponton rögzithető sárvédők csak minimalizálják a rajtad landoló sarat

Cseberből vederbe

(#47452) MarioAna


MarioAna
senior tag

Egy gyors kérdés: Manitou Axel Elite használtan (jó állapotú) jó vétel 15k-ért?
Ez lenne a kiinduló alap (váz), ebbe menne bele. :R Majd kormány+stucni csere is lesz idővel, csak majd alkatrészenként vásárolom össze innen-onnan, szóval még nem most.

[ Szerkesztve ]

(#47453) LEFTHORSE1 válasza MarioAna (#47452) üzenetére


LEFTHORSE1
őstag

Megnéztem azt a telót, de nem látok rajta V-fék csapokat, csak tárcsaféket fogad, és amit linkeltél bringát ott elől-hátúl V-fék van

Cseberből vederbe

(#47454) LEFTHORSE1 válasza MarioAna (#47452) üzenetére


LEFTHORSE1
őstag

2X

[ Szerkesztve ]

Cseberből vederbe

(#47455) Meme válasza LEFTHORSE1 (#47453) üzenetére


Meme
aktív tag

a teló nem volt linkelve, honnan tudod, hogy nincs rajta v-fék tüske?
gyártották mindkét féle lábbal azt a kismillio fajta/féle axel-t...

MarioAna: kicsit pontosítsunk ezen a telón. ffd? tpc? lock/nem lock? rugó/levegő?

[ Szerkesztve ]

Szevasztok bogyókák!

(#47456) MarioAna válasza Meme (#47455) üzenetére


MarioAna
senior tag

Erről a telóról lenne szó.
ffd? tpc? lock/nem lock? rugó/levegő?
ebből a levegő-rugó kettőst tudom értelmezni, ennyire nem értek a telókhoz :DDD . A ~65kilóm alatt mozogjon...szinte csak városi felhasználásra kellene (tudom, most jön majd a válasz hogy városba fölösleges teló :DDD )
LEFTHORSE1: ott van a V-fék helye én úgy látom :B .

[ Szerkesztve ]

(#47457) Meme válasza MarioAna (#47456) üzenetére


Meme
aktív tag

sok érte a 15.
ahogy én nézem ez egy egyszerű rugós modell, mindenféle csillapítás nélkül.
ua nincs rajta csillapító kupak.
csak a jobb oldalon van egy tekerő -feltehetőleg a rugó előfeszítő csavarja- az is rossz oldalon.

ha ez igy van, akkor 10 et sem ér.
ha van benne valami csillapítás, akkor se ér 15-öt.

attól, hogy szépen lett lefényezve még nem ér annyit...szerintem

Szevasztok bogyókák!

(#47458) MarioAna válasza Meme (#47457) üzenetére


MarioAna
senior tag

Értem, én is azért gondoltam, hogy megkérdezem, mert 6k-ért is fentvan egy külsőre ugyanilyen Axel Elite, csak az meg kicsit lestrapált állapotban van, meg terpeszt (ami gondolom azt jelenti, hogy a két villa nem párhuzamos, hanem a kerékagy felé tágul :F ). :R

(#47459) Tamoo válasza MarioAna (#47456) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

A másik dolog, meg hogy belül milyen állapotú. A hirdetőt megnézve, gyanítom, hogy ez egy dirt gépben volt 180-as tárcsával, ami nem egy plusz pont.

(#47460) Meme válasza MarioAna (#47458) üzenetére


Meme
aktív tag

[link]
itten van ez.
ez tudásra oké, de már eszi a roszda a becsuszót.
vedd meg ezt, használd el 1-2 év alatt, aztán vegyél valami normálisat...

Szevasztok bogyókák!

(#47461) Tamoo válasza MarioAna (#47458) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Én összekuporgatnék egy 20-ast RS Dart-ra, esetleg Judy-ra ha akad. (jó esetben 15ért is lehet néha látni). Nem jó sz@rt kevésbé sz@rra cserélni. Öcsém már eljátszotta ezt rst telókkal, hát semmilyen szempontból nem érte meg. Végülis egy RS Judy-nál kötött ki.

(#47462) MarioAna


MarioAna
senior tag

Megvárom majd hogy az a gyári (focus?) teló mennyire lesz szar... Aztán majd elválik. Ha cserélek akkor félek, hogy stucni+kormány, ha kormány akkor karok, ha karok akkor váltó+fék...aztán hopp már 2szer költöttem el a kerékpár árát :W :DDD .

(#47463) szatocs


szatocs
őstag

Nekem ilyenem van. Ez volt a bringához, 74kg vagyok, amikor ráülök a bringára, 2 cm-t süllyed a becsúszó, a max pedig, amit ki tudok vele nyögve rugóztatni, az kb további 4cm, de haladás közben ezt sehogy nem kapom meg, kizárólag ha nagyon durván padkázok, egyszer fel is ütöttem egy gyors padkáról lejövetkor, azt hittem baja lett, olyat ütött, de nem lett semmi baja. Végülis meg vagyok vele elégedve, mert valamit csinál és eléggé merev is számomra (többnyire városban járok vele, valamint V fékkel használom...), valamint lokkolható is, de az állítható előfeszítéssel addig foglalkoztam, amíg elsőre teljesen le nem puhítottam, nos ez sem finom mozgás, de ha RST szerint puhít az a csavar, akkor elhiszem nekik... Venni nem vennék egészen az 50-60 ezres kategóriáig, kb onnan van az a határ, amikor finom mozgásra lel az ember, meg Meménél már többször megfordult olyan és olyan árral rendelkező teló, ami viszont tetszett volna. Ott sem átkúrni nem fognak, de túlárazva sem fogja adni.

Tehát a 0-30k-s kategóriában a tenyered szétrázására rendkívül alkalmas, de a vázra mért terhek megkönnyítésére szánt telókat találhatsz, ugyanakkor megmutathatnak valamit abból, hogy milyen az, amikor nem merev villa van elöl, és hogy mennyivel jobb lehet egy drágább, persze csak akkor, ha ki is van használva és nem csak városi bringázásra van, A-ból B-be.

=== Szatocs ===

(#47464) rétisün válasza MarioAna (#47462) üzenetére


rétisün
veterán

"aztán hopp már 2szer költöttem el a kerékpár árát"

és ezzel mi a baj? :DD a fél topik ezt csinálja :)) (velem együtt :B )

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#47465) MarioAna válasza rétisün (#47464) üzenetére


MarioAna
senior tag

Az nem is lenne baj, csak ne egyszerre tegyem ezt meg :D. Apránként nem sajnálom, de egy fél biciklire kidobni 40k-t az úgy sok (jelenlegi helyzetemben). :B

(#47466) Mariann294 válasza LEFTHORSE1 (#47451) üzenetére


Mariann294
őstag

Az nem baj a lényeg hogy a hátamat védje éshogy a sisakom se legyen sáros.
Köszi!

Más vélemény?Ajánlat?

(#47467) LEFTHORSE1


LEFTHORSE1
őstag

Már egy fél éve új bringát szeretnék építeni, de először a váz kellene meglegyen aztán jöhet a többi, egy hétvégi guglizás során rábukkantam a 2010 Yeti dj vázra, annyira megtetszett hogy most már semmi más nem jöhet szóba, azonban nem találtam magyarországi Yeti forgalmazót, lehet hogy Amerikából kell megrendeljem, de azt sem tudom hogy kezdjek neki, egyáltalán elkűldik-e ide, mennyi vámot tesznek rá, mennyire kockázatos?..
Valakinek van tapasztalata e téren?
Ja és ahogy néztem 650 dollár az ára odaát, Angliai weboldalak már 799 fontot írnak, azért ez sok lenne érte. Ami talán fúrcsa az én esetemben hogy egyáltalán nem dirt jumpra kell, inkább csak melóba járni meg enyhe streetre

Cseberből vederbe

(#47468) venember83 válasza LEFTHORSE1 (#47467) üzenetére


venember83
nagyúr

Vámmal kapcsolatosan ezt találtam:

"150 euró alatti telónál csak áfa-t kell fizetni az összegre

150 euró feletti teló esetén az összegre 4,7%-os vámot tesznek, majd arra jön a 25%-os áfa.

Figyelem ez csak telóra vonatkozik. Az árukat TARIC kóddal azonosítják be. A kerékpár alkatrészek TARIC kódja 8714-gyel kezdődik és onnan specifikálódik. További kerékpár alkatrészek TARIC kódjai itt"

[link]

(#47469) Muton


Muton
addikt

Szerintetek melyik minipumpa lenne jobb választás? Műhelypumpa mellé kell, egy esetleges defekt vagy talajváltozás miatti nyomásnöveléshez. A Topeakben van kihúzható rugalmas gégecső is, ami nyilván jobb, de vajon arra a pár használatra feltétlen kell-e egy ilyen feature közel dupla árért (és 27 g többletsúlyért :D )?

Birzman, Zacoo mini 90 PSI 58 g 4500 Ft
Topeak, Race rocket 140 PSI 85 g 7800 Ft

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#47470) venember83 válasza Muton (#47469) üzenetére


venember83
nagyúr

Egy fém, nem teleszkópos Kellys pumpám van, olyan 1500-2000 forint lehetett. Semmi baja pár év használat után, drágábbat nem is vennék.

(#47471) KaraDani válasza Muton (#47469) üzenetére


KaraDani
addikt

Csatlakozom, vegyen 2000Ft-nál drágább minpumpát, az aki outizik, és kell a 7-8 bar ahhoz is, hogy haza tudjon gurulni, vagy ha valaki komolyan versenyez és nem mindegy, mennyi idő alatt fújja újra a kereket egy defektjavítás után. Bár aki meg komolyabban versenyez használjon tubelesst. Nálunk is 800-1500 Ft os minpumpák vannak használatban (Dechatlonos, Kellys), eddig mindkettővel simán felfújtam a monti-és cross kereket a kívánt értékre (a crosson még nem volt defektem amióta duci outi gumi van rajta, de az 5-6 bart ezekkel a pumpákkal is bele tudom rakni szerintem, csak idő kérdése) defektjavítás után, helyszínen nem kell ahhoz nyomásmérő, hogy tudd, kb mennyi kell, tessék otthon felfújni nyomásmérőssel a gumit olyanra amit szeretnél, aztán néha kézzel megnyomkodni, amíg nagyjából megszokod érzésre az mennyi.

(#47472) Jofi81 válasza Muton (#47469) üzenetére


Jofi81
őstag

Nekem is decathlonos van, amilyen ritkán kell használni, nem is vennék drágábbat, a célnak megfelel.

(#47473) koshmar


koshmar
őstag

mephi666:

Ez a kutyás-kergetős rész ismerős.
Mi is volt, hogy bementünk a városba (falusi ifjak :DDD ), és olyan este 1-2 fele indultunk haza, aztán 2 telep is volt, ahol jól megkergettek a dögök.
Szegény haverom bajba volt a kis elektromos bringával- csak 35-tel tudott döngetni-, mi meg valahol 40 környékén elhúztunk.
Aztán másnap este kocsival odaálltunk, hogy na mi van. :DDD

Az a 900 km egyébként tényleg simán teljesíthető.
Asszem valamelyik magyar vasember napi 550-et nyomott le.
Bár mi azért nem vagyunk azok. :DDD

[ Szerkesztve ]

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#47474) mephi666 válasza koshmar (#47473) üzenetére


mephi666
nagyúr

hát igen... meg nagy előny még az elektromos bringával szemben, hogy nem merülhet le... ciki lenne, ha kutyák elől menekülés közben merülne le a bringa :B

mod: nem nagyon ültem még szobabiciklin, csak régen, amikor még edzettünk... volt a konditeremben és egyszer felültem rá, jól megtekerni... mintha ilyen lendkerekes lenne a cucc, állítható fokozattal... tehát nem is kell olyan erővel hajtani, mint a simát... leveszik a fokozatot és a leggyengébbek is nyomhatják ezerrel... vagy nem így működnek ezek? :B

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#47475) koshmar válasza mephi666 (#47474) üzenetére


koshmar
őstag

Azért hozzá kell tennem, hogy az életben nem láttam még olyan elektromos kecskét, ami 36-tal ment volna.
De haveromé tudta/tudja.
Ezek a nagykerekű Tornado-k mennek vagy 20-al, de egy hídra nem bírnak felmenni.
Ezzel meg gumit füstöltünk, 4 személlyel felmentünk a Berettyó-hídra...
Bár el is kértek érte anno 130 ezret.

[ Szerkesztve ]

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#47476) KaraDani válasza koshmar (#47473) üzenetére


KaraDani
addikt

Ez a 900km nem tudom hirtelen honnan jön biztos lemaradtam valahol :) De ha a 24 óra alatt letekerhető távról van szó, akkor: 900km fölött van a világcsúcs, a magyar rekord 728, de ketten is vannak 700 felett. Egy klubtársunk is ment már 600 felett.

(#47477) koshmar válasza KaraDani (#47476) üzenetére


koshmar
őstag

A VV topikban kezdtök el, azért maradtál le.
A VV lakóinak 200 valahány kilométert kell letekerniük, mint rekord kísérlet, vagy mi.

Azt vitattuk, hogy 200-at egy ember egy nap alatt is le tudna tekerni, de ezek amilyen lusták, nekik kell majd vagy 3-4 nap, úgy, hogy 10-en vannak. :DDD

Az a 600 km szép teljesítmény!! :)
Én is szívesen kipróbálnám magam egy ilyen versenyen, mert így a falun belül egyedül menni 50-60 km-eket unalmas.

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#47478) KaraDani válasza koshmar (#47477) üzenetére


KaraDani
addikt

Ja értem, azt a topicot nem követem, addig jó nekem ;] Amúgy akaraterő kérdése az az 1 nap alatt 200km. Ha egy alapvetően nem sportoló, de nem is elhízott embert nézünk, egy probléma lehet, a segge szépen egyre jobban fog fájni az idő múlásával, mivel nincs hozzászokva :P De teljesíthető, aszfalton egy országúti bringával, szerintem 20km/h-ás tempót kb. bárki tud tartani megerőltetés nélkül, és még így is csak 10 órába kerül a művelet. Ha pihen időközönként, táplálkozik, iszik rendesen, akkor ez fejben dől el. Amúgy vannak szervezett Balaton kerülések, amit rengetegen csinálnak meg gyerekek idősebbek is, az is ilyen táv.

(#47479) koshmar válasza KaraDani (#47478) üzenetére


koshmar
őstag

Valóban elég trágár lett a VV topik, bezárták, most újra megnyitották, ki tudja, meddig él még... :DDD

A segg valóban problémákat okozhat, főleg egy ilyen mai 6 centi széles divatnyergen... :)

A 20 km/h meg egyáltalán nem sok, én azt szerintem egész nap tudnám tartani, ha egy versenyen/túrán lennék.
A 40 is lehetséges, de csak 1-2 kilométeres rövid sprinteken.
Különben is 40 felett már szerintem az anaerob zónában tekersz, vagyis oxigén nélküli izommunkát végzel, ami néhány perc alatt már veszélyes lehet.

Akkor abba bele sem merek gondolni, hogy aki 900-at nyomott le egy nap, annak mennyi volt az átlaga. :DDD

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#47480) KaraDani válasza koshmar (#47479) üzenetére


KaraDani
addikt

A csapatban elsők 40,5 feletti átlaggal nyomtak 975km-t tavaly le mansban, a solo első eredményét nem találom, de ha jól emlékszem kicsivel volt 900 felett kb 37-38 as átlaggal így. Annyit hozzáteszek, hogy le mansban lehet bolyozni, nem mintha így nem lenne durva, de enélkül lehetetlen lenne ilyen eredmény egyedül.
Én 40 felett anaerob zónában tekerek az tuti, de egy profi országútis bolyban nem :N

(#47481) venember83 válasza KaraDani (#47480) üzenetére


venember83
nagyúr

Plusz Le Mans-ban vannak dombok is, nem épp ideális helyszín. Kétszáz kilométer fölött simán lehet menni 12 óra alatt még párszáz méter szinttel is, főleg országútival, de jobb híján terepbringával is.

(#47482) rétisün válasza venember83 (#47481) üzenetére


rétisün
veterán

vannak dombok, ebből kifolyólag lejtő is, ahol akár 97km/ó-val sűvítenek lefelé :B ha jól emlékszem a velo.hu idevágó cikkéből.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#47483) KaraDani válasza venember83 (#47481) üzenetére


KaraDani
addikt

Tudom, de most én a bicaj terén edzetlen emberekből indultam ki. Azért ott elő fog jönni egy erős seggfájás, aztán akár derék, esetlegesen térd, csukló, váll... Ha kimarad két hónap már akkor sem olyan kellemes az első bringázás mint az utolsó volt előtte :D Tavaly Február 28-án mentem először kb 70km-t, majd Gödöllőn söröztünk, HÉV-eztem Pestre, és kiállva gurultam haza, mert nem bírtam leülni a nyeregbe már :D

(#47484) venember83 válasza KaraDani (#47483) üzenetére


venember83
nagyúr

Most ne menjünk bele a "bicaj terén edzetlen" szókapcsolat definiálásába, igaz? :D Ezek szerint legalább a seggemmel nincs baj, kb. hatvanöt-hetven kilométer most pár hete se kottyant meg. A hátsó felemnek.

(#47485) KaraDani válasza venember83 (#47484) üzenetére


KaraDani
addikt

De görgőzöl nem? Majd nyilatkozok amikor idén először megyek majd normális távot, hogy hogy bírta a hátsó felem :D Bár lehet idén nem lesz olyan vészes, tavaly még nem volt betétes nacim.

(#47486) Muton


Muton
addikt

köszönöm a hozzászólásokat!

Hervises nyomásmérős alu minipumpám nekem is van. Semmi baja, teszi a dolgát, ha kell, csak nem tetszik, azért szeretnék majd váltanni. meg mert Hervises :D
akkor a lincshangulat kialakulását elkerülendő, nem veszek újat... max a a zacco-t :DDD

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#47487) venember83 válasza Muton (#47486) üzenetére


venember83
nagyúr

Lincselés nem lesz. Ha neked megéri a kinézet vagy a birtoklás érzete, akkor vegyél másikat. :)

(#47488) koshmar


koshmar
őstag

Jáááj, gyerekek mit fedeztem fel. :DDD
Ma kicsit verettem a hóban, aztán észrevettem, hogy nehéz kormányozni, meg dülöngélek mindenfele.
Hát úgy szorult a kormány, mint annak a rendje.

link...

Az évek óta tartó állandó egy kerekezés, ugye... :DDD
Mondjuk ez már a harmadik kormánycső benne...

[ Szerkesztve ]

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#47489) venember83 válasza KaraDani (#47485) üzenetére


venember83
nagyúr

Igen, amikor lehetőségem van. Azonban húsz évnyi lustaság nagyon érezteti a hatását.

(#47490) Muton


Muton
addikt

a dicoveryn most jön a how it's made-ben a biciklilánc készítés. ha valaki tv közelben van, kapcsoljon rá. biztos érdekes lesz.

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#47491) Tamoo válasza Muton (#47490) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Nálunk jó pár éve még gyártottak láncokat :DDD nagymammer "minőségellenőrző" volt. Van is itthon még pár darab :DDD de az nem 9s

[ Szerkesztve ]

(#47492) Muton válasza Tamoo (#47491) üzenetére


Muton
addikt

tényleg, nem is volt szó a különböző szélességről. csak annyi, h a külső és a belső szemek más kezelés kapnak. lehet, h a camagnolo csak azonos szélességű láncokat gyárt? úgy látszik, az outihoz aztán még annyi közöm sincs, mint a hegyi (vagy inkább hívjuk dombi-nak :DDD) kerékpárokhoz. na de majd Sün reméljük (szép komótosan) kiokít :D

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#47493) fpeter07 válasza rétisün (#47482) üzenetére


fpeter07
veterán

Az rendben van, de a cél előtti emelkedőt nem sokszor bírtam volna kitekerni :D
Éjjel vadállat lehet az a sebesség.

Guiness rekordok érdekességképp:
A leghosszabb szobakerékpár maraton: Mehrzad Shirvani (svájci) 192 óráig tekert tekert 09.01.17.- 25. között. (ezek szerint nem aludt 8 napon át, vagy tekerve aludt?:D)
Egy órás futás rekord nőknél: Dire Tune (etióp) 18517m-t futott, (ami mondjuk biciklizésnél átlagos.)

(#47494) Meme válasza Muton (#47486) üzenetére


Meme
aktív tag

blackburn 2 stage pumpák
~5k, és iszonyat jók. mondom ezt én, aki utálja a minipumpákat...
pl.: mtb verzió
egyik állásban sok levegőt fúj, egy 2.35-ös gumit igen-igen hamar felfujtam vele 3,5bar-ra
másik állásban nagy nyomást fuj. 4 bar fölött nemigazán lehet fujni a sima minipumpákkal,
ezzel nem gond a 10-11 bar sem.

Szevasztok bogyókák!

(#47495) Meme válasza koshmar (#47488) üzenetére


Meme
aktív tag

mi lenne, ha nem egy alap acél mtb-nak nevezett valamivel egykerekeznél.
meg látszik a bowdenházon is, hogy évek óta nem látott szervizt a bicaj.

mér jó az, hogy tudatlanul tönkreteszel valamit?
pannónia motorral mennél a dakarra is?

bocs, de nem értem miért csinálod ezt.
és nem, nem kell sokszázázres bicajodnak lennie, de nem ártana, ha valamilyen szinten karban lenne tartva az a vas, amivel "vereted" a hóban....

Szevasztok bogyókák!

(#47496) ludsimon


ludsimon
veterán

Tudom, hogy itt senki nem néz ilyet, de holnap 19 órakor Balatont körbe távot kell letekerniük a villalakóknak. :)

200km-t kell letekerniük 11 óra alatt. Vannak 11-en.
LOL. 18 km/h átlaggal nevetve megtenném egymagam. :)

Amúgy itt minden rendben, bringával járok suliba továbbra is. Csak most az utóbbi pár hónapban új hobbim van a kockulás. :D
Ezért nem nagyon vagyok aktív, de majd leszek. :)

[ Szerkesztve ]

undefined

(#47497) KaraDani válasza ludsimon (#47496) üzenetére


KaraDani
addikt

Mivel kockulsz? :D

(#47498) ludsimon válasza KaraDani (#47497) üzenetére


ludsimon
veterán

Sro.
Elég keményen besz*pódtam a facebookba...(south park) helyett sro-ba. :D
Van egy 38 éves haver aki segít nekem fejlődni, meg ilyenek. Szóval az életkor nem igazán szab határt a játéknak. :)

Egyébként micsoda véletlen!
Ő is outizik!!
Gödre tekert haza Pestről.
Ő is nagy bringás.
Azt mondja 60 km a minimum ha bringára ül.
Lecsaljam ide a fórumra? :)

[ Szerkesztve ]

undefined

(#47499) KaraDani válasza ludsimon (#47498) üzenetére


KaraDani
addikt

Legalább tudjuk, hogy nincs semmi bajod, nem azért tűntél el. :)
Silkroad rövidítése ugye? Csak gondolom, mert beszopódni az MMO-kba szoktak az emberek ;] Egyiket sem próbáltam még ki, mert félek, hogy én is így járnék :DDD (Elég sok haverom csinálta valamelyiket, így hallomásból/látásból ismerek párat) Bár nem mintha olyan hű de keveset kockulnék, főleg, hogy én meg PH-s túraautó szimulátor bajnokságban versenyzek :)

[ Szerkesztve ]

(#47500) amargo válasza ludsimon (#47496) üzenetére


amargo
addikt

Én jelenleg fenékkel nem bírnám az tuti.. bár, amennyit mostanában kiállva tekerek, váltogathatnék.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.