Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#22601) Meme válasza Noddy (#22591) üzenetére


Meme
aktív tag

Sram-ot ne tessék venni, sok a bajuk.
A shimano elég jó
Váltókarból csak a sajátja illetve a nexus család váltókarjai jók az alfine-hoz
lánckereket ugyanugy lehet rajta cserélni mint egy kontrás agyakon
Áttétel tartomány egészen lefedi a montis rendszert
Terhelés alatt meg lehet váltani, de akkor kockáztatod azt, amit máshol is, hogy tönkremegy, illetve gyorsabban kopik.

viszont sokkal igénytelenebb -jó értelemben

Szevasztok bogyókák!

(#22602) Narancs válasza Xantomas (#22599) üzenetére


Narancs
őstag

Értem, kösz a választ!

rétisün: akkor lehet még kereslek a dologgal kapcsolatban :))

Beauty is pain

(#22603) rétisün válasza Narancs (#22602) üzenetére


rétisün
veterán

itt megtalálsz :K sőt, a fékek becsomagolva várják, hogy új gazdáukhoz utazhassanak :DDD (egyszer már meg lettek postáztatva, mert csak miután feladtam, derült ki, hogy a majdnem tulaj bicajára csak tárcsaféket lehet rakni...)

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#22604) Narancs válasza rétisün (#22603) üzenetére


Narancs
őstag

okok ;)

más: 8-as kiszedésére van valami tuti módszeretek? Én mindig megnézem merre tér ki a kerék, és ha pl jobbra, akkor az agy bal oldalához vezető küllőket rövidítem, a jobboldalán meg eresztek. Ezzel jól el tudok vacakolni akár órákat is, nincs valami jó szemem ehhez. Viszont most a haverom áthozta a keróját, és annyi 8-as van a kerekében, hogy már azt se látom mi a normális állás, amihez viszonyítani lehetne... :(
Az én módszeremmel ez hetekig eltartana...

[ Szerkesztve ]

Beauty is pain

(#22605) Ariadne válasza rétisün (#22603) üzenetére


Ariadne
őstag

Vagy ha nem vagy itt a fórumon,hanem épp bringán ülsz, akkor arra vagy megtalálható, amerre a szél fúj. :DDD

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#22606) rétisün válasza Narancs (#22604) üzenetére


rétisün
veterán

pedig ez máshogy nem megy, ez ilyen babra munka.....
a villában nézd meg, a kerék melyik része van nagyjából középen, ahhoz igazítsd a többit. viszont ha tényleg olyan girbe-gurba, akkor lehet hogy nem is tudod normálian kicentírozni :( akkor vagy ujrafűzés, vagy új felni/kerék.

Ariadne: szép is lenne, ha mindig lehetne szélirányba menni :K de ahogy most nézem, ma pl. semmilyen irányba nem lehet. :(

[ Szerkesztve ]

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#22607) Ariadne


Ariadne
őstag

Hú, tanácsot kérnék. Rövidebb útvonalat keresek munkábajáráshoz. Hétvégén megmutattam páromnak is, merre szoktam járni, és úgy tűnik nem csak szerintem idegesítően rengeteg lámpás, időpazarló az az útvonal (Hungária meg Könyves K. körút, meg Lágymányosi pesti oldala, broáf), így nincs sok esélyem javítani a szintidőt.

A kérdés a pesti szakasz, a Lágymányosi híd budai lábától indulva. Cél a Bosnyák tér, szóba jöhet a Petőfi, Szabadság és Erzsébet híd is, mindhez fel tudok tekerni a keróúton és ott még nincs rajta annyi gyalogos, mint beljebb. Kedvelem pl. a Nagymező/Király utca - Liget - Korong utca útvonalat (de addig eljutni?), de nem vagyok hajlandó buszsávos úton menni (Rákóczi, Thököly...), nem vagyok olyan gyors, hogy biztonságos legyen és büdös is nagyon. Megköszönném, ha valakinek lenne ötlete. Főleg az V. kerületen való átvergődés kérdéses, olyan helyes kis mellékutcákat keresek. :)

Előre is köszi a segítséget.

Egyszer már kérdeztem ilyesmit korábban, de nem találom... :B

mod: Hmm, Petőfi híd - Ráday - Múzeum krt. és Dob utca vagy Wesselényi - Damjanich esetleg? A kiskörúton legalább nincs hetes busz...

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#22608) Narancs válasza rétisün (#22606) üzenetére


Narancs
őstag

Huhh, hát lehet akkor újrafűzés lesz belőle, vagy új kerék, nagyon nem akar javulni a helyzet...

Beauty is pain

(#22609) Narancs válasza Ariadne (#22607) üzenetére


Narancs
őstag

És ha felmennél a Lánchídig? Onnan Andrássy, aztán Olof palme sétány át a ligeten, aztán Ajtósi dührer sor, Korong utca, ott az aluljáró átvisz a síneken aztán kis utcákon ki a bosnyákig...
Lehet van benne kerülő, de legalább nagy része bicikliút...

Beauty is pain

(#22610) dqdb válasza Ariadne (#22607) üzenetére


dqdb
nagyúr

A Lágymányosi-Könyves Kálmán-Hungária útvonalról alkotott véleményeddel egyetértek. Borzalmas, borzalmas, borzalmas, és nem csak a lámpák miatt. Egy hete tekertem haza Gazdagrétről (odáig autón utazott a bringa) Kelenföldön keresztül. A híd egyik oldalán még 27-28-as tempóval élveztem a bringázást, a híd másik oldalán már félig kábultan szenvedtem 15-16 környékén. Szerencsére jött a Népliget, ahol kissé a beljebb megy a ligetbe a kerékpárút, így kissé magamhoz tudtam térni. A stadionok környéke pedig maga volt a megváltás, mert végre le tudtam térni róla. Naponta ezt az útvonalat megtenni nagyon durva lehet, engem a zaj + levegő + meleg iszonyatosan kiütött. Soha többé arra!

Narancs: Andrássy az Oktogon után használható, addig nagyon gázos. A Wesselényi sokkal jobb nála.

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#22611) Hasaggymeg válasza fpeter07 (#22582) üzenetére


Hasaggymeg
veterán

Nem is tudtam,hogy ilyen kis ívben (ott 2 perc körül) is lehet kanyart venni biciklivel. :D

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#22612) Narancs válasza dqdb (#22610) üzenetére


Narancs
őstag

Odáig miért gázos? Bnőm az Oktogonnál lakik, pont odáig szoktam használni. József Attila utcában van egy palló, mert most feltúrtak valamit, de annyi. De az meg még nem az Andrássy. Ott lehet menni felfelé rendesen, sztem pont az Okt után gáz, ahol közös a gyalogosokkal a bicikliút, meg most a szervizutat se lehet használni mert csatornáznak.

[ Szerkesztve ]

Beauty is pain

(#22613) Ariadne válasza Narancs (#22609) üzenetére


Ariadne
őstag

Na párom is ezt mondja, hogy menjek el a Lánchídig. Ha más nem, ez lesz. Csak az a gondom, hogy azon a belső részen már rengeteg a gyalogos a rakparti bringaúton, és a gyalogosszlalom nagyon lelassítja az embert, ráadásul a Lánchídon is a járdán csak lassogva lehet átjutni. Andrássyval elvagyok mondjuk, sokszor kint megyek inkább az úton, ha arra járok, mert az is kevésbé veszélyes, mint a keróút az ajtókkal.

Tudom, egyébként szinte lehetetlen jó útvonalat találnom, amin nincs hetes busz és potenciális életveszély naponta (nem félek a buszoktól, csak utálom, ha közvetlenül az orrom alá pöfögik a benzingőzt). :) És még kölcsönbringa rendszert akarnak Bp-re, hát mégis hol mennének a turista bringások, meg a tapasztalatlanabb városi közlekedők... :U

mod: Azért gázos, mert bármikor kicsaphatják eléd az autók ajtaját, és az durván nagy esés a hírek szerint. Emiatt csak gyökkettővel, az autókat folyamatosan figyelve lehet ott haladni. :( Szervizúton meg nincs elsőbbséged a kis utcákból jövő keresztező forgalommal szemben, macera. :)

Ööö, kedves bpi városvezetés, kérhetnék egy bringássztrádát háztól házig? :DDD

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#22614) dqdb válasza Narancs (#22612) üzenetére


dqdb
nagyúr

A szabályosan parkoló autók miatt nem lehet rendesen haladni, mert nem tudhatod, hogy mikor nyitják rád az ajtót. A kevésbé szabályosan álló négykerekű akadályokról meg ne is beszéljünk. Szinte állóra fékezve kellett nekem hétfőn 3 autó tükrét kicentizni, pedig nem is a bringaútra parkoltak. Az Oktogon után mos tényleg gáz a feltúrás miatt, de a Hősök teréig az út felén használható a szervizút.

Hétfő délben a Szondi utca kellemes meglepetés volt, szinte nulla forgalom, eléggé jó aszfalt. Legközelebb is ezt választom majd a Podmaniczky helyett, ha arrafelé van dolgom.

Ariadne: a szervizúton a folyamatos elsőbbségmegadás mellett is relatíve jól lehet tekerni, az osztott bringaútnál sokkal jobb, bár az Andrássynál valószínűleg rosszabb (azt még sohasem próbáltam). Ha egy kis kitérő már nem fáj annyira, akkor a Podmaniczkyn/odafelé a Szondi utcán lehet haladni.

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#22615) Ariadne


Ariadne
őstag

Ehh, szépen kinéztem a Wesslényit, egyirányú - a másik irányból. :DDD Marad a Dohány, Dob vagy Király utca (eleje szembe egyirányú szintén, de azt ismerem, ott nem gond). Akkor Erzsébet híddal ez lehet jó is lenne, a hídtól a kis utcákon (pl. Gerlóczy) el lehet vergődni a Király elejéig. Alakul. :)

mod: Podmaniczky-Szondi már elég nagy kitérő lenne, az ideális ív a Rákóczi-Thököly lenne, ehhez legközelebbi legkevésbé forgalmas bringával legjobban járható utcákat keresem. :)

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#22616) Narancs válasza Ariadne (#22613) üzenetére


Narancs
őstag

Hm, hát lehet, bár arra elég sokat járok keróval, meg 3 éve naponta oda visszük sétáltatni a kutyát, de még nem láttam ilyen esetet, de kétségkívül ijesztő. Amúgy lánchídon tilos tekerni, kint is van a tábla. Csodálkoztam is, mikor a Margithídnál ekkor felhajtást csináltak a tilosban tekerőkből, hisz a Lánchídnál évek óta le se szarják a bringásokat.

Beauty is pain

(#22617) Ariadne válasza Narancs (#22616) üzenetére


Ariadne
őstag

Most okt. 1-tól talán úgy tudom, lehet menni a Lánchídon az úton is hét- és napközben. Járdán eddig is átkommandóztam, ha muszáj volt, de csak ha nagyon muszáj.

Vigyázz nagyon és figyelj erre, mert elég gyakori baleset! Eddig megúsztad, legyen így ezután is, hogy most már tudod is, hogy veszélyes. :K

mod: Tipp: a bringaút térkép, amit linkeltél, ingyen beszerezhető papíralapon az 5. kerben a Bárczy István utcában, a fővárosi önkori irodájában. Szoktam kupaccal vinni, ha arra járok véletlenül, mert mindig van ismerős, akinek jól jön. :)

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#22618) Narancs válasza Ariadne (#22617) üzenetére


Narancs
őstag

Most hogy már figyelni fogok rá tuti minden második autós rámnyitja az ajtót ;]
Wow kösz a tippet, legközelebb ha járok arra tuti beugrom és felmarkolok párat :K

Beauty is pain

(#22619) KaraDani válasza Ariadne (#22617) üzenetére


KaraDani
addikt

A térképet több bringaboltban is lehet szerintem kérni. Én pl. amikor a Coachot vettem akkor kértem valami útmutatást, hogy menjek haza és akkor adták nekem.

Holnapra a kimegyünk Vác ra vonattal és hazatekerünk helyett kitaláltam egy ilyen útvonalat: Vácig vonat, ott bringa megvesz, enyém megszervízel. Utána át kompal Tahitótfaluba, onnan pedig, valahogy lightos terepen szeretnék eljutni lehetőleg erdőben a nemzeti parkon át Visegrádra, ott egy ebéd, egy vár, meg múzeum nézegetés, aztán hazafelé mondjuk vonattal. Goggle maps szerint van vmi nevenincs út aminek a nemzeti park közepén (pilisszentkeresztől ÉK -ra) vége van a semmiben, és elvisz egészen Visegrádig. Nah addig kéne eljutni Tahitútfaluból, lehetőleg lightos terepen, gondolom ez megoldható, majd hazafelé veszek egy túristatérképet. Nem ismerem különösebben a tájat, de nem tűnik túl nehéznek, meg nem is hosszú, nem akarom Ancsát elsőre nagyon megkínozni, de nagyobb élmény lenne elsőre szerintem egy ilyen bringázás, mint a 2 esen a Vác-BP táv.

[ Szerkesztve ]

(#22620) kisza25


kisza25
félisten

most így visszaolvasva örülök, hogy Balatonon lakom, itt csak azt kell kitalálnom merre mennyek és csá :)
van mellettünk egy "hegy" Kishegy-nek hívják kb. 300méter magas én azon szoktam áttekerni,
ez kb. 10Km-es túra fél óra alatt szoktam megtenni, nem gyenge emelkedők vannak az erdőben

[ Szerkesztve ]

Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

(#22621) amargo válasza ludsimon (#22566) üzenetére


amargo
addikt

Szia csak, ma érek rá.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#22622) ludsimon válasza amargo (#22621) üzenetére


ludsimon
veterán

Szia!

Mikor?

Ma mindenképpen össze akarok Veled futni a lámpa miatt.

undefined

(#22623) ludsimon válasza amargo (#22621) üzenetére


ludsimon
veterán

Kérlek PÜ-ben írj.
Köszi.

undefined

(#22624) fpeter07 válasza Ariadne (#22613) üzenetére


fpeter07
veterán

én nem szeretnék pesten lakni, rengeteg ember, kocsi... egész nap szívnám a kipufogó gázt..

(#22625) Ariadne válasza KaraDani (#22619) üzenetére


Ariadne
őstag

Szentkereszttől vagy Szentlászlótól ÉK-re? Nem véletlenül Szentlászlótól? Szép nagy meredekek a hegyek arra, szóval azért óvatosan, nehogy elriaszd Anitát. :) Látom a Szentlászlótól ÉK-re menő erdészeti útnak tűnő utat, de nem jártam rajta, ha addig nem válaszol más, megkérdezem olyantól, aki ismeri környéket.
Emlékszem, pont Tahitól mentünk volna fel a sárgán pár hónapja, amikor elmosott az eső... Ha tényleg lightos és van kedvetek, lehet akár még csatlakoznék is Tahinál. :)

mod: A Szentkereszt felett és Dobogókő alatt menő erdészetit viszont ismerem, az jó kis mászás aszfalton, lezárt erdészeti úton, erőnléti edzésnek jó magamfajta gyengéknek, Szentendre - Dömörkapu felől. Állat jó vagy 15 perces száguldást lehet onnan tenni, a lőtér mellett le Szentendréig, gyakorlatilag végig lejt, saját sebességrekordokat arra döntöttem eddig. :DDD

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#22626) KaraDani válasza Ariadne (#22625) üzenetére


KaraDani
addikt

László persze elírtam. Pont erre lennék kíváncsi, hogy mennyire nehéz ez az útvonal, mert hosszra nem vészes az tuti, de,hogy dimbes dombos az biztos.

(#22627) rétisün


rétisün
veterán

eladó egy ilyen szép, 43-as merida spd csónak :D nekem nagy, ugyanis egy számmal nagyobbat vettem, ahogy javasolják is több helyen. 7000ft, gyalogolni is jó, ha defektet kapnál bicajozás közben :) .

szerk: a rajtalévő sár nem eladó!
szerk2: élőben nem ennyire szürke, inkább kicsit drappos,mint általában az ilyen hasitott(?) bőr cuccok...

[ Szerkesztve ]

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#22628) ludsimon válasza rétisün (#22627) üzenetére


ludsimon
veterán

43-as egy rétisünnek tényleg nagy. :D

undefined

(#22629) rétisün válasza ludsimon (#22628) üzenetére


rétisün
veterán

na, hát azért eladó :DDD

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#22630) venember83 válasza venember83 (#22395) üzenetére


venember83
nagyúr

Rendben megérkezett. :K

(#22631) fpeter07


fpeter07
veterán

Ilyen majdnemesikazeső időben jó biciklizni, az erdő különösen szép volt, lehulott sárga falevelek az úton, fán :K

(#22632) ludsimon válasza rétisün (#22629) üzenetére


ludsimon
veterán

rétisün, ma is bicikliztél?

Én suliba mentem bringával, oda-vissza 9,2 Km, nem sok.

Hazafele, egy pólóban tekertem, de most olyan szinten lehűlt a levegő, hogy termó pulcsiban ülök a gép előtt. :O
Mai kiruccanás is lefújva.

undefined

(#22633) rétisün válasza ludsimon (#22632) üzenetére


rétisün
veterán

nem.... :O
többször is megeredt az eső, inkább nem áztatom el magam. ahhoz képest, hogy estére már azt igérték (jósolták) hogy felszakadozik a felhőzet, nem nagyon akar. sebaj, egy nap kimarad. így is 474 km mentem múlt péntek óta :DDD
remélem holnap már kicsit jobb idő lesz...

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#22634) ludsimon válasza rétisün (#22633) üzenetére


ludsimon
veterán

:Y

Az szép! :R

Én kb 1 és fél hét alatt tekertem a Scottba ennyit, de volt, hogy például Nagymarosi 114Km után 4 nap maradt ki, meg voltam halva.

De ebben a hidegben nekem nincs kedvem tekerni. :O
Remélem lesz jobb idő is még idén.

undefined

(#22635) Hasaggymeg válasza KaraDani (#22626) üzenetére


Hasaggymeg
veterán

Sokat tekerek arra,egyik kedvenc helyem,nagyon szép,vannak jó emelkedők és utána nagy ereszkedők is,ki lehet bírni.Az igaz,hogy aszfaltról ritkán szállok le.(Pilisszentlászló-Szentendre között van jó erdei aszfalt is,autók nem közlekedhetnek rajta csak erdészeti engedéllyel) :K

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#22636) ludsimon


ludsimon
veterán

Semmi
Rájöttem. :D

[ Szerkesztve ]

undefined

(#22637) Thulcandra válasza rétisün (#22633) üzenetére


Thulcandra
senior tag

Itt ugyan nem esett, de nem tudtam bringára ülni a seggem miatt :U
Pedig nyomni akartam egy kisebb kört... mindegy remélem kapok ülést amit kinéztem, aztán jó idő is lesz jövőhéten, akkor tolok egy hosszabb kört, épp azt nézegettem, hogy a Fertő tó innét csak ~ 100 km oda - vissza, ha aszfalton megyek, az pont belefér 8 órába nézelődéssel a tónál. De lehet ezt inkább jövőre halasztom, mikor már újra korábban lehet indulni, és tovább van világos... de ahh, az még nagyon messze van.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#22638) Hasaggymeg


Hasaggymeg
veterán

Ez volt a múlt hét végén.Fennt még tovább mentünk egy keveset (+20km),csak az már nincs feltérképezve.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#22639) Thulcandra válasza Hasaggymeg (#22638) üzenetére


Thulcandra
senior tag

Mit kell a bringámra rakni, hogy ilyen térképet tudjak generálni? Totál noob vagyok ezekhez egyelőre.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#22640) ludsimon válasza Thulcandra (#22637) üzenetére


ludsimon
veterán

Ajánlom, mindenképpen tenyél be magadnak kaját, és jó sok innivalót, mert én 114Km-t, Nagymaros-Budapest 16.kerület 114Km
úgy tekertem le, hogy megebédeltem, és én hülye, nem vittem magammal kaját. :W

Itt írtátok is az előző oldalon, hogy milyen fontos negyed óránként legalább pótolni a vizet, és enni még akkor is ha nem éhes az ember.

Mikor haza értem, felfaltam a hűtőt, majd meg haltam, semmi kaja nem volt bennem hazafelé, és úgy tekertem haza 57Km-t, élő hullaként éreztem a végén magam. :Y

Tiszta hülye voltam. :W :W :W

[ Szerkesztve ]

undefined

(#22641) rétisün válasza ludsimon (#22640) üzenetére


rétisün
veterán

én snickers(eke)t szoktam vinni, azt bárhol kapsz, van benne energia, meg még finom is és szeretem is :K

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#22642) ludsimon válasza rétisün (#22641) üzenetére


ludsimon
veterán

Én is imádommmmmmmmmmmmm. :))
Meg Powerade + Snickers, de szerintem valami normális kaja is kellene, valami jó finom zsemle, bele valami finom rántott hússal, imádom.
Vagy Snickers helyett műzliszelet, a Snickers túl édes szerintem.
Sportolás közben pedig nem túl jó, mert akkor utána vedelem a vizet.

Azt nem is írtam, hogy a teljesítőképességem úgy leesett, mint az állat. :Y
Odafelé 26-28Km/h simán ment, hazafelé 15-23Km/h. :Y

Nagyon fontos az enni, és az innivaló, nagyon befolyásolja a teljesítőképességet!!!

Nagyon fájt már mindenem, vállamtól kezdve a csuklómig, hátamig, tüdőmig, térdem gondolom ha ettem volna nem lett volna ilyen mértékű fáradtságom.

[ Szerkesztve ]

undefined

(#22643) Tanya- válasza Thulcandra (#22639) üzenetére


Tanya-
tag

Hogy bringára tevős eszköz van-e azt nem tudom, de ha hazaértél tekerésből simán be lehet kattogtatni az útvonalat az oldalon, s csak elmented.

(#22644) ludsimon válasza Hasaggymeg (#22638) üzenetére


ludsimon
veterán

Dunakeszin laksz? :D
Nem is tűnt fel eddig.
Dunakeszin mentem keresztül mikor Nagymarosig eltekertem.

undefined

(#22645) Thulcandra válasza ludsimon (#22640) üzenetére


Thulcandra
senior tag

Kajálással soha nincs gond, arra nagyon odafigyelek, mert csak 70 kiló vagyok a 185 centimhez, fel kéne szednem pár kilót, de nem megy :D

Mindegyik ~ 40 km fölötti túrámra viszek kaját, de a kisebbekre is alap, egy répa (bio, saját kertből) vagy egy körte, alma ilyesmi.

Hétfői tekerésen sült húst ettem párolt vörös káposztával, póréhagymával, kenyérrel. Meg egy répát is elrágtam.

Tegnap meg egy répát és egy nagyobb doboz olajos heringet küldtem kenyérrel.

Egyébként nem tudom más hogy van vele, de menet közben sokkal kisebb az étvágyam, tudom hogy ennem kell, kb. csak ezért állok meg enni, eszek is annyit amire szükségem van, szóval soha nem lettem rosszul (egyszer majdnem összehoztam, mikor csak zöldséget, gyümölcsöt vittem abból is keveset, de akkor is megúsztam szerencsére), de az igazi éhség mindig kb másfél - két órával a tekerés után jön rám.

Ja, meg persze út közben zabálom azt is amit a természet nyújt, szeder, szamóca, csipkegyogyó, bodza, dió, mogyoró, vackor, csicsóka... bármi amiről tudom, hogy ehető és nem forgalmas helyen találok rá.

Tanya-: ja ok, egyelőre én is azt csinálom, hogy gmapson bevonalazom az utam :)

+ még a kajáláshoz, powerrade meg snickers? nem tudom, ki mihez szokott, ki mivel érzi jól magát :D én mindenhova cipelem a rendes kaját, ahogy feljebb is írtam.

Jégakkuval becsomagolva törölközőbe meg tatyóban jól elvan a sült hús, hal, főt tojás .)
Energiaitalokat nem szeretem, tiszta vizet iszom, meg egy kevés gyümölcslevelet még ha úgy érzem...

[ Szerkesztve ]

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#22646) ludsimon válasza Thulcandra (#22645) üzenetére


ludsimon
veterán

Most régi fórumosok, ismerősök ne figyeljenek. :D

Nem vagyok rá büszke, de én 182cm vagyok, és 66Kg. :O
Hízni akarok, de valahogy nem megy.
Annyira utálok soványnak lenni.

undefined

(#22647) Meme


Meme
aktív tag

visszakaptuk a kolega volt cube össztelósát.
1 apró horpadás van rajta
reba air u-turn, dual air, kormányról lock-olható a teló és a tag egyszerre
full xt, xtr h. váltó
avid juicy7 fékek 180/160
48cm/19"
uj csapágyak mindenhol
szervizelt teló+tag
245 ph -soknak
[képek]

Szevasztok bogyókák!

(#22648) Meme válasza ludsimon (#22646) üzenetére


Meme
aktív tag

amikor voltál bent, volt ott még 1 kolega, ö se tud hizni sehogy se, pedig olyanokat, meg annyit eszik...

Szevasztok bogyókák!

(#22649) Thulcandra válasza ludsimon (#22646) üzenetére


Thulcandra
senior tag

Régen én is 66 kiló körül voltam, még 20 éves korom körül :D Ha esetleg te is annyi év körül tartasz akkor szedsz majd még fel pár kilót.

De egyébként szerintem neked is gyors az anyagcseréd, az ilyennel megáldott emberek nem tudnak elhízni... csak arra kell vigyázni, hogy ez általában 30 után valahol változik sok embernek... lehet 40 évesen dagadt ***ik leszünk :D

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#22650) ludsimon válasza Meme (#22648) üzenetére


ludsimon
veterán

Figyeltél? ;]

Pedig nagyon bennem van, hogy akarok, meg kell, zabálok is, de nem megy. :O

undefined

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.