Hirdetés
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #22356 üzenetére
Eddig sosem volt semmi bajom, egyáltalán nem szoktam beteg lenni. Tegnap jöttem rá, mitől vagyok ilyen az utóbbi pár hétben. Új irodaházba költözött a munkahelyem, és azt a grrnemmondommilyen légkondit nem lehet kikapcsolni. Egyszerűen nincs ilyen funkciója. Van akinek a háta, válla fáj tőle, nekem a torkom, rendes megfázásszerűen, de az influenzaszezon miatt azt hittem, hogy biztos elkaptam valamit már megint... Hát nem.
Egyébként nem oltatom be magam. Normál esetben évekig tesztelnek egy ilyen vakcinát, hát itt most gyakorlatilag emberteszt lesz élesben... Ráadásul ez a H1N1 sem súlyosabb, mint bármely más influenza (azokban is halnak meg emberek, ebben nincs semmi új, csak többet írnak róla), szóval nem, semmiképp sem, felesleges szerintem.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Külpolitika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CPU léghűtés kibeszélő
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest