Hirdetés
Aktív témák
-
Kickass
őstag
-
rétisün
veterán
válasz Kickass #21253 üzenetére
vagy a ph!-n ell venni olcsóér, nem igaz?
ludsimon: nekem van ilyen adapterem, de csak acélvillába megy bele, aluba (aminek vastagabb a fala) már nem. van 35 fokos stucni is, bbb, bike+ (meg még ki tudja hány gyártó) csinál ilyet.
szerk: látom, közben te is megtaláltad
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
Hopp. Ez már 35 fokos.
Szerintetek elégnek kell, hogy legyen?
undefined
-
Kickass
őstag
válasz rétisün #21255 üzenetére
igen akár, vannak korrekt arcok akiktől jó dolgokat lehet vásárolni
ludsimon: nekem is állitható van egy B+, rétisüntől , teljesen korrekt nem félek h egyszer csak 25 fokról nullára zuhan és megfejelem a kormányt lejtmenetben ha az kompatibilis a te országútiddal akkor jó lesz, de én ha jól emlékszem régebben mikor keresgéltem láttam stucnit 45-50 fok körüliben is
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Kickass #21258 üzenetére
Jobb nekem az állítható, mert nem lehet hipp-hopp kipróbálni.
Pl. 2 hét után, miután megvan a Scott, most vettem észre, hogy kényelmetlenül alacsonyan van az ülés.
Felhúztam, utána azt vettem észre, hogy iszonyat kényelmetlen lett az alacsonyabb kormány miatt.
De most már legalább sokkal több erőt tudok kifejteni a bringára.Nagyon sokat számít, hogy méretre legyen beállítva az ülés, és a kormány!
Sokkal több erőt lehet kifejteni, és ha a kormány is jól van beállítva, még a 100Km-t se érzi meg az ember.[ Szerkesztve ]
undefined
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #21257 üzenetére
az egyik menetes villához való, a másik meg a-head-eshez. nézd meg, milyen kormányszár van a scotton (valószínűleg 1 1/8-os, a-heades, ez a legelterjedtebb most már) mekkora a kormány átmérője a befogónál, és ezek alapján már tudni fogod, melyk lesz neked jó.
de ha linkelsz róla képet, megmondjuk, mer ilyen jó fejek vagyunk[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
Utolsó kérdés:
Ez és ez között csak árban van különbség, vagy másban is?Megvan.
A drágábbik a fekete, BHS-22, az ezüst, BHS-23 az olcsóbb.
De miért ekkora a differencia?[ Szerkesztve ]
undefined
-
Dirtyz
őstag
válasz ludsimon #21272 üzenetére
Nem tudom, meg kellen mérned, hogy milyen átmérőjű a kormányod a stucninál. Hosszban nem tudom, az egyén függő, majd jönnek az okosok és jól megmondják.
Én azt szeretem, ha kicsit jobban nyújtózom a bicajon, ja és a kormányom kb 5cm-el lejjebb van, mint a nyergemVédd a fákat, egyél hódot!
-
fidig
tag
Vki tud ajánlani jó bringás vízálló, jól szellőző széldzsekiszerű kabátot?
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
Dirtyz
őstag
Vízálló és jól szellőző nem nagyon fog együtt menni.
Én Northwave pvc esőkabátot használok, oldalt és a hónaljnál hálós kiképzésű. De sajnos nagyon be lehet izzadni alá, az alatta levő ruhákból facsarni lehet az izzadságot.
Ausztiában versenyen láttam spéci esőkabátot, azt mondják az okosok, hogy olyat kell venni, de semmit nem tudok róla, csak azt, hogy mocskos drága volt: 100 €Védd a fákat, egyél hódot!
-
fidig
tag
válasz Dirtyz #21275 üzenetére
Aha, köszi.
Én most voltam Fertő tó körtúrán, s egy széldzsekiszerű vízálló kabátom volt, de egyáltalán nem szellőzött, s úgy beleizzadtam, hogy decik folytak ki a kabátból, s a bringás pólómból miután levettem... szóval akkor ne reménykedjek olyanban ami alá kevésbé izzadok be?A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
KaraDani
addikt
Ma elkezdetett kattogni valami a hajtóművem környékén Nem tom mi lehet, de a lánc is megugrott középső tányéron kétszer Nem tetszik, fogalmam sincs mi lehet, hajtásban amúgy nem éreztem különbséget, csak folyamat kb fordulatonként egy kattanás. BP.-n milyen szervízbe lehet nyugodt szívvel vinni? Meméhez vinném szívem szerint megnézetni, de ahoz megint ki kéne vennem a héten fél napot
Amúgy Dechatlonban voltunk Budaörsön. Kinéztem ezt a sátrat, mondom tök fasza nem is drága annyira, meg ilyen Xl es hálózsákot, erre nincs sátor, megkérdeztem, egyik áruházban sincs már, hálózsákból meg csak Xl es nem volt De legalább vettem egy rendes mezt, meg egy occsó mezpolot, így ez már elég lesz 24 órásra.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Egy kis reklám: Maros marathon. Eddig minden ismerősöm, aki ott volt tavaly, azt mondta, hogy nagyon jó volt és idén is ott lesz.
-
fidig
tag
válasz KaraDani #21277 üzenetére
Ugyanez a problémám...
Úgy tekertem körbe a Fertő tavat, hogy kb indulás után 10 km-től elkezdett kattogni, kb minden fordulatnál ugyanott... néha kattog, néha nem...de szerencsére körbevittA mezről mutathatnál képet
[ Szerkesztve ]
-
becuszabi
aktív tag
"Már nem azért, de ti hány megszakitott PM-es felfogatást láttatok telón?
Én speciel egyet se."Meme, hiszek neked, csak laikusként gondoltam, mert benne van a pakliban. Átütős tengely csavaros rögzítésénél már láttam megszakadt menetet, ebből indultam ki.
"Aki szívből él, az élből szív"
-
ludsimon
veterán
válasz KaraDani #21277 üzenetére
Én ezt a szervizt ajánlom.
Nekem meg majd a Neuzer-t kell nagyszervizre elvinni, egy jó alapos zsírozás ráférne.Mióta egy picivel többet értek a bringához, kezdek rájönni, hogy mennyire átvertek ezek előtt a RideBike-nál.
Pl: Múltkor szólt nekem valaki, hogy az első gumiköpeny, amit ők szereltek fel, nem megfelelően lett feltéve. Úgyhogy én tettem vissza, és akkor döntöttem úgy, hogy legfeljebb a bolti részét fogom használni.
RideBike-hoz SOHA nem vinném a Scottot.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Most nézem ezt (pdf) az összehasonlító tesztet.
Nekem a HL-EL610RC tetszik, de nem lehet Magyarországon kapni, külföldön is 20-30k körül van.
Na jó, inkább akkor Fenix, és szvsz az erősebb is.undefined
-
ludsimon
veterán
Fenix LD20 Premium Q5:
12500 Candlepower (180 lumens) 2 óra üzemidő.Azért 10k-ért sokkal jobb árfekvésben van, mint a fent említett Cateye. Nem sokkal erősebb a fent említett Cateye, ráadásul még sokkal drágább is.
undefined
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #21287 üzenetére
mivel a 100-as te scott stucnidra vonatkozik....más gyártóknál más méretűek lehetnek. itt van a bbb stucnik táblázata, melyikből milyen hosszú, emelkedésű, stb. van:
-
KaraDani
addikt
Gratula, használd egészséggel. Esetleg egy kép az új bicajról?
És most jut eszembe, hogy én még lógok Hasaggymeg-nek egy képpel, tök kiment a fejemből, most se fotóztam le, de van feltöltve egy telós kép, azt belinkelem. [link] Majd csinálok fényképezővel vmi értelmesebbet is.
Amúgy vettem szobamérleget, megmértem a paripát, 11,80 kilo, kulacstartóval, a bordó tartójával, csengővel, meg km óra adapterrel.
-
-
Meme
aktív tag
válasz becuszabi #21282 üzenetére
igen, de az 5-ös csavar, ez meg 6-os
meg azt a sok hubelebalázs fiatal megtépi, mert ugy a jo.az a baj, hogy jo magyar emberként mindenki mindent megtép.
ha minden biztonsági acél stiftes lenne, akkor azért érezhetően nehezebb, bonyolultabb->drágább lenne minden alkatrész.Szevasztok bogyókák!
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #21295 üzenetére
Semmi gond velük szerintem, szoktuk hozzájuk is vinni, pl. centríroztatni ott szoktunk. És nem kell előjegyzést kérni egy hétre, mint a probike-ban... De azért oda szoktam telefonálni, h mikorra vihetem a bicót.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
fidig
tag
Ariadne, nem tudsz egy jó vízálló kabátot bringázáshoz??
-
Ariadne
őstag
Nekem sincs, mert mindenképp neonszínűt akarok, de női abból ritka, mint a fehér holló. Egyébként decathlonban van ilyen esőkabát, az neon, meg Rogellinek is láttam nem neonszínűjét, de én is csak azt tudom mondani, amit Dirtyz, vagyis vagy esőálló vagy szellőzik.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest