- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
KaraDani #17873 üzenetére
Ó, azért szerintem ha egyszer végignézed vele valamelyik üzlet kollekcióját, akkor simán lehet, hogy elragadja valamelyik bicó.
Aki a körúton teker, az megérdemli.
Városliget jó még tesztre, én a füves részen gyakoroltam, ahol vannak kitaposott sávok, hogy fűre essek, ha úgy jön ki a lépés.
Az eldőléssel meg nyugi, mihelyst megszokod annyira, hogy nem mondogatod magadnak, mert úgyis megy, na akkor fog megtörténni.
Egyébként meg egyáltalán nem mindenki esik el vele, szóval take it easy. Részemről egy kietlen helyen való lightos eldőléssel megúsztam eddig, az is a "bal lábbal kilép, jobbra eldől" fajtából volt. Majd ottmaradtam fekve kicsit, mert a jobb eldőlve sem oldott ki, és röhögés közben, földön fekve azért már tényleg nehézkes kilépni belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest