Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #15889 üzenetére
A csengő szerintem fontos, fel tudod hívni vele magadra a figyelmet ha meg akarsz valakit ellőzni, vagy ha úgy érzed, hogy nem vesznek észre pl. kitolatnak eléd. Vannak már egész apró típusok is, de hangra a reteró csengő a leghatásosabb.
Prizmát én azért tettem csak fel hogy kicsit feldobja az unalmas kerekeket, de ha neked nem jön be, akkor lehet olyan oldalfalú gumit venni amin fényvisszaverő sáv van. [link] Szerintem nem is néz ki rosszul, a követketző külsőm mindenbizonnyal ilyen lesz.
A lámpakonzolok nekem mindig fent vannak a gépen, a lámpákat viszont táskában viszem, nem akarom mindig leszedegetni ahányszor csak lelakatolom valahol a gépet.
Sokat megyek városban, sötétben is, eddig még sosem állítottak meg, igaz lámpa volt nálam és fényvisszaverző is bőséggel a biciklin.
Egy csengő többet gyorsít városba egy bringáson mint egy XTR szettvenember83
Az X-9-es nem az a váltó amit a szépségéért szeretünk, hanem az ami hiba nélkül működik már 3 éve, ilyen retekben is [link] Amúgy szerintem nem is olyan csúnya, hűvös eleganciával teszi a dolgát, bár lassan már retrónak számít. Csak most látom az új tényleg nem olyan szép, az enyém még majdnem teljesen ezüst.
Az enyém még így néz ki [link][ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest