Hirdetés

Aktív témák

• Jancsi

aktív tag

válasz ez_meg_emaz #15889 üzenetére

A csengő szerintem fontos, fel tudod hívni vele magadra a figyelmet ha meg akarsz valakit ellőzni, vagy ha úgy érzed, hogy nem vesznek észre pl. kitolatnak eléd. Vannak már egész apró típusok is, de hangra a reteró csengő a leghatásosabb.
    Prizmát én azért tettem csak fel hogy kicsit feldobja az unalmas kerekeket, de ha neked nem jön be, akkor lehet olyan oldalfalú gumit venni amin fényvisszaverő sáv van. [link] Szerintem nem is néz ki rosszul, a követketző külsőm mindenbizonnyal ilyen lesz.
    A lámpakonzolok nekem mindig fent vannak a gépen, a lámpákat viszont táskában viszem, nem akarom mindig leszedegetni ahányszor csak lelakatolom valahol a gépet.
    Sokat megyek városban, sötétben is, eddig még sosem állítottak meg, igaz lámpa volt nálam és fényvisszaverző is bőséggel a biciklin.
    Egy csengő többet gyorsít városba egy bringáson mint egy XTR szett :)

venember83

Az X-9-es nem az a váltó amit a szépségéért szeretünk, hanem az ami hiba nélkül működik már 3 éve, ilyen retekben is [link] Amúgy szerintem nem is olyan csúnya, hűvös eleganciával teszi a dolgát, bár lassan már retrónak számít. Csak most látom az új tényleg nem olyan szép, az enyém még majdnem teljesen ezüst. :)
    Az enyém még így néz ki [link]

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés