Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
itt mindenki kínai hulladékot használ, jobban jársz ha veszel egy utángyártott usb kábelt egy ezresért hozzá, és pc-ról töltöd. Kábel mindig jó ha van, meg így olcsóbb.
akom: adaptere van csak, azt fürdettem ja
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
akom
őstag
Én sem értem...
Tényleg ne sértődj meg, de hazajössz Angliából, van egy 100k+-os mobilod, és egy ezer forintos kábelt kéregetsz kölcsön?Hidd el már rég adott volna valaki, ha lenne neki.
Már Devid_81-nél is feltűnt, de most már tényleg furcsállom ezeket az angliai magyarokat.
1-2k val szórakoznak. Ennyire nem megy kint a dolog? -
-
Chaser
legenda
nagyfiu vagyok, majd én tudom mit iszok meg mit nem, de azékösz'..házilimonádé majd csináltatok a házimanóval ha lesz, azt a mennyiséget amit én megiszok egy év alatt lónyál vagy egyéb sörből nem érzik meg a gyártók, nem szeretem ha nagy a belem...de abban igazad van, a korsó valszeg ps vagy egyéb fotoprogram segedelmével készült kenny kezében, nem a véletlen műve
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
NoLF
veterán
-
daninet
veterán
mondjuk beírtam a noti típusát gugliba, nem győzött meg az első két oldal tartalma
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
Ha hibás, akkor ennyit sem.... gondolom "teszteletlen, de mikor elraktam a fiókba, hogy majd megjavíttatom még jó volt. Azóta meg vettem már másikat, ezt meg hozzáértő pikk-pakk megcsinálja vagy szerviz is max egy kávéért, új ára 400.000 ft volt, "
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest