- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
BaKeSZ87 #63441 üzenetére
Ez nem munkasszallo, itt ezek minden lofaszt kisteglabol probalnak epiteni, mert az kurvajo.
Ez egy sima tomblakas, vagy mifasznak hivjak ezeket otthon, panelnak nem mondanam, inkabb a teglablokkos tombhazakhoz all "kozel"
A hangsuly itt azon van, hogy minden panelnak van egyetlen lakasa, melynek a ket kis ablakahoz tartozik egy erkely is.
Senki sem tudja minek, de vanEgyebkent itt egy link, itt korbe tudsz nezni, ez itt maga Las Vegas a londoni koszos szutykos utcakhoz kepest.
Aki valaha volt mar Londonban az tudja, hogy mizu erre.Szerk: (#63444) BaKeSZ87 azok megkungfuznak aztan veged van
Nem bantanak ezek senkit, bar mindenki ilyen normalis lenne mint ezekSzerkszerk: jah harag nincs-nemvot-nem is lesz, nyugi
-
Outlander
addikt
válasz
BaKeSZ87 #63441 üzenetére
Na, te meg egyből taposs a lelkivilágába, nem elég hogy nap mint nap vakargatja a megszáradt zöldborsó pürét a tányerról, 3 fonttos órábérért, erre te még azt is lefikázod h munkásszállón lakik egy szobában 8 másik 3. Országbeli, meg 4 másik kelet európaival együtt.
Még mond neki h van folyékony szappan is a boltokban illetve h nem elfogadott dolog több férfival együtt fürödni. -
Devid_81
félisten
válasz
BaKeSZ87 #35926 üzenetére
Brokkoli-boroka tema, annyival masabb, hogy ebbol keveset kell a levesbe tenni, erdemes egy 4 fos ebednel ugy max 1grammnyit beleszorni, majd eves utan kb 1 oraval jelentkezik a fuszernoveny hatasa, masabb hatast valt ki mint mondjuk a bors. erdemes kiprobalni!
Stahl Judit is azt mondana, ebbol a fuszernovenybol mindig erdemes egy keveset a haznal tartani! -
KTU
addikt
-
Devid_81
félisten
válasz
BaKeSZ87 #28057 üzenetére
A Sanyo valoban jo, en anno vettem belole, es azok tenyleg jok, es tenyleg nem merulnek le allasukban szinte napok alatt.
Adnek erte akar tobbet is csak legyen valoban jo, es eros, de sajnos mind megall 1000mAh korul.
Talan lattam valami 1100mAh-asat, mindjart megnezem ebay-en vagy amazonon. -
george11
addikt
válasz
BaKeSZ87 #12158 üzenetére
Mit olvassak, mikor csak az elmúlt időszakban 3X voltam "pihenőn" ?
Válszolni meg csak akkor tudunk, ha kérdezel.
Ha csak valamit beír valaki, akkor 50% az esély, hogy lesz rá valami reakció.
mod: "az Alapelvek megsértése esetén visszavonható!" okafogyott lenne kérnem
-
DeltaPower
addikt
válasz
BaKeSZ87 #11748 üzenetére
Úgy látszik, most még normális jogászt se találtak. Szerintem, kihangsúlyozom szerintem, gyenge jogi ismereteim alapján [link] az itt leírtaknak semmi köze a történtekhez, esetleg az [link] ebben szereplő II. cikk a/iii vagy c pontját lehetne nagyon erőltetve belemagyarázni (a c pontba mondjuk szinte akármit bele lehet magyarázni), egy értelmes(!) bíróság röhögve hajtaná el őket...
-
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz
BaKeSZ87 #6657 üzenetére
ÓÓÓ hogynepersze ... faterom elbaszott egy garnitúra perempolírt,(kijavítottam nem kis opások árán), azán csinált egy másik garnitúra felnit, amiről simán lecsiszolta foltokban a lakkfekete festéket. Igen ... onnan, ahonnan nem kellett volna
Majd miután telibe b@szta az egész garnitúrát bejött(dél körül), hogy akkor most ez baj-e.
Mostanra végeztem vele, de holnap reggel 6-kor kelés, és fújjuk a feketét rá, mert 8-kor viszik elfelé.
Eközben én cirka 10X mentem át a másik műhelyembe megnézi a vibrogépet, hogy mi a makk van vele.
tárcsánsütés mi? (kabbe)
de azért egy fagyit benyomtam
-
bsh
addikt
válasz
BaKeSZ87 #6657 üzenetére
csak aszt' vigyázzatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest