Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
Nem szeretek top kávékról írni, egyrészt mert nagyképűsködésnek tűnhet, másrészt alig ismerem ezt az elit világot, csak bepillantok néha, és ezért kb bármelyiktől seggreesek, nem tudom érdemben megítélni őket. De ha már szóba jött, hogy kevés az ilyen hozzászólás:
Van valakinek Barn El Vergel Koji otthon? Mik a tapasztalatok? Most bontottam, egészen elképesztő, valami illatos fa gyantájára emlékeztet. Nem szantál, cédrus, tömjén, vagy semmi olyan, amit ismernék, de mégis az az érzet, mint egy illatos gyanta. A zacsin mangó és rózsa áll, a mangót passzolom, a rózsát, ha akarom, melegen még bele tudtam érezni, de nekem full más világ, mint mangó plusz rózsa. Nagyon mély, szinte nem evilági. Megállítja az időt, kitágítja a teret, beránt a pillanatba. Inkább hetente egyszer egy ilyen, mint minden nap egy csak jó kávé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Ukrajnai háború
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest