Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: 1992-1993, a játék folytatódik
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
Nem szeretek top kávékról írni, egyrészt mert nagyképűsködésnek tűnhet, másrészt alig ismerem ezt az elit világot, csak bepillantok néha, és ezért kb bármelyiktől seggreesek, nem tudom érdemben megítélni őket. De ha már szóba jött, hogy kevés az ilyen hozzászólás:
Van valakinek Barn El Vergel Koji otthon? Mik a tapasztalatok? Most bontottam, egészen elképesztő, valami illatos fa gyantájára emlékeztet. Nem szantál, cédrus, tömjén, vagy semmi olyan, amit ismernék, de mégis az az érzet, mint egy illatos gyanta. A zacsin mangó és rózsa áll, a mangót passzolom, a rózsát, ha akarom, melegen még bele tudtam érezni, de nekem full más világ, mint mangó plusz rózsa. Nagyon mély, szinte nem evilági. Megállítja az időt, kitágítja a teret, beránt a pillanatba. Inkább hetente egyszer egy ilyen, mint minden nap egy csak jó kávé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest