- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
Nem szeretek top kávékról írni, egyrészt mert nagyképűsködésnek tűnhet, másrészt alig ismerem ezt az elit világot, csak bepillantok néha, és ezért kb bármelyiktől seggreesek, nem tudom érdemben megítélni őket. De ha már szóba jött, hogy kevés az ilyen hozzászólás:
Van valakinek Barn El Vergel Koji otthon? Mik a tapasztalatok? Most bontottam, egészen elképesztő, valami illatos fa gyantájára emlékeztet. Nem szantál, cédrus, tömjén, vagy semmi olyan, amit ismernék, de mégis az az érzet, mint egy illatos gyanta. A zacsin mangó és rózsa áll, a mangót passzolom, a rózsát, ha akarom, melegen még bele tudtam érezni, de nekem full más világ, mint mangó plusz rózsa. Nagyon mély, szinte nem evilági. Megállítja az időt, kitágítja a teret, beránt a pillanatba. Inkább hetente egyszer egy ilyen, mint minden nap egy csak jó kávé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest