Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tKb.
tag
Köszönöm a válaszokat!
Úgy néztem a tartozékok között, hogy csak duplafenekű szűrővel fog érkezni, hogyha egyáltalán megérkezik. Mall.hu-ról lett rendelve, még sosem rendeltem onnan és vegyes véleményeket találtam.
Lesz 1 csészéhez, illetve 2 csészéhez szűrő. Amennyiben 1 csészével szeretnék főzni, mert éppen nem ketten innánk kávét, akkor gondolom kevesebb anyagból kell készíteni és kevesebb lesz az elkészített kávé mennyisége is, igaz? Attól a minősége, illetve ízvilága az megegyezzik a 2 csészés szűrővel készített kávéval? Vagy pont ezt írtad, hogy a 18-20g kávéval lehet a legmagasabb minőséget kihozni? Nem annyira látok még tisztán 😄
Köszönöm a James Hoffmannos ajánlást is, meg is néztem pár videót, tetszik 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest