Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó kérdések. Ugyan ezt a settet rendeltem most a Mall-ról, így külön öröm hogy nem nekem kell őket feltenni.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a kapott örlőt érdemes-e alá vetni egy bejáratási procedúrának? Van itthon 1 kiló anyóstól kapott tchibo milano stlye, ami valószínűleg erre a célra tökéletes lenne. -
nrbx
tag
Hello, nekem is Bambino Plus van, szinten adtak hozza duplafeneku (nyomasfokozos) meg hagyomanyos szurot is, de aztan vettem 14-16g-os IMS-t (B62.52TH24E), kb. 15 EUR volt, nem nagy tetel. Esetleg ha kell, ami nekem van gyari hasznalt dupla el tudom passzolni. Kart szinten csereltem Crema Coffee fenek nelkulire: a gyari nekem nagyon szorult, a szurot meg mindig kessel kellett kifeszegetni belole (van erre inteligensebb modszer?). Ezzel ami most van ilyen problemak nincsenek.
-
kmarci25
veterán
Ez Bambino Plus? Ha igen, akkor én decemberben kaptam hozzá nyomásfokozós szimplát és duplát, meg nyomásfokozó nélküli szimplát és duplát. Azóta vettem még fenék nélküli kart, ahhoz adtak egy dupla kosarat (kb. 16-18 g lehet), meg vettem két IMS-t (16-18-ast, meg 20-24-est).
Én minimum 16g -ból főzök tejes italokhoz, minden nélkülihez 18-20 g-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest