- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
pető bá' #7898 üzenetére
Nem néztem meg, az a helyzet. Csináltak nekem egy italt vele és rendben volt, meglepően rendben. Pedig a srác otthon leőrölt 10 dekát és azzal ment 3 napos turnéra, én a másodikon kaptam tőle egy dózist 🤷
A pocipresso nagyon jól néz ki a seggetlen szűrővel, az biztos. Nyilvánvalóan ezek másodkészülékek, útra, stb. Ha van rá pénzed kidobni, meg mondjuk van már kézihajtány, nem kell őrlőre is költeni rögvest. Így meg nem ér csúnya meglepetés a hotelben, sem máshol. Annyira meg nem drága manapság, mikor minden jobb pörkölő 20k\kg áron vesztegeti a tetves portékáját (és lesz ez még drágább) 😒Egyébként Hoffmann se panaszkodott nagyon; a nano egy kezdőbarát presszó megoldás és közben egyáltalán nem rossz. Istenem, hát durvábbra kell őrölni 🤷
Mondtam feljebb, hogy az aeropresszel nem lehet árversenyre kelni és kurvajó italt tud készíteni, valahol egy kotyesz és egy filter között félúton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Windows 11
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mikrotik routerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest