- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Digitalpimp #7464 üzenetére
"Én is azt vettem észre a Dedicán, hogy kb. a 0,5cm jó. Az, hogy "világos" a kávéd, nem a kávé fajtája, pörkölése befolyásolja? Vegyél valami jó sötét szicilíait, az aztán sötét lesz. "
hát amiket főztem azokkal mind világosabb színű ital született, Pacificaffe:Tolima, De TOmmasso, La piaza, Decaf, Alza
(különben fentiek közül magasan a La Piazza-t szerette a gép ami nem is 100% arabica)szerencsére a környéken van egy megbízható korrekt,gyors kávégépszervíz,
(pár nap alatt rendberakták a magnifica-t ami már 2 éve csak állt) úgyhogy megy a dedica is.egyébként dedica-val kellene gözölögnie a kész kávéitalnak? alapjáva véve is? akkor van kb jó hőfokban a kész ital?
(magnificával gőzölög még vagy 2 percig(de iható),de a dedica nem, pedig a dedica-n is fel van véve maxra a hőfok, meg csinálom főzés előtt a habositóra való állitás trükköt egymásután párszor és utána kapcsolom ki-be a gépet hogy engedje a főzést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest