Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sherlock82 #6236 üzenetére
Melyik részét mosod forró vízzel? Mert talán a külsejét, a kapszulatartót csepegtető tálcát és esetleg a fejet lehet de a vertuónál nem ez a lényeg. Nálam egy már cserélve volt garanciálisan, fél évre. Ekkor az ügyfélszolgálaton végre több telefon után összeakadtam olyannal aki értett hozzá, ő elmondta, hogy úgynevezett tisztító programot kell sűrűn csinálni de ezt a használati utasításban én így nem olvastam annak idején. Bizonyára tudod ez miből áll, jól teleönteni a tartályt, kapszulákat kiüríteni, csepegtető tálca helyére egy nagyobb edényt tenni, gép bekapcs majd amikor folyamatosan világít gyors egymásutánban háromszor lenyomjuk a bekapcsoló gombját és kb 5 perc alatt végbe megy a tisztító progi. Nos, ez a férfi elmondta, hogy ezt szerinte legalább 6 kávénként meg kell csinálni! Ezt én a régin nem tettem ilyen sűrűn de kizárt, hogy ezért ment volna tönkre, ahhoz túl sok gépet hordanak vissza a futárok. Egyébként van egy inissia kiskapszulásom is abban minden kávé lefőzés után azonnal el lehet indítani egy sima vízzel való lefőzést és már tiszta is a kávé útja. Ezt csinálom elejétől fogva de a vertuónál csak az előbb leírt macerásabb opció van persze az se tart sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Óra topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PC-s demót kap a Cronos: The New Dawn
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videó stream letöltése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest